یک استاد دانشگاه با اشاره به سیاست های اقتصادی دولت سیزدهم، گفت: آقای رییسی گفته اند در سال یک میلیون مسکن میسازند اما آیا به ایشان گزارش داده اند که این کار برای تولید گچ و سیمان و تامین آب و برق منازل چه میزان انرژی میبرد؟ گام اول برای دولت سیزدهم داشتن اطلاعات صحیح است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود درخشان در نشست «سیاستهای اقتصادی پیشنهادی به دولت سیزدهم از نگاه اقتصاد اسلامی»، به ضرورت مشخص شدن سیاستهای راهبردی در دولت سیزدهم پرداخت.
مهمترین بخش از اظهارات وی را در ادامه می خوانید:
* مدیر میدانی لازم است اما اقای رئیس جمهور باید مدیر مدیران میدانی باشد تا بتواند مدیران دیگر را در جهت راهبرد اصلی مدیریت کند.
* ما در جنگ تمام عیار هستیم. برجام این جنگ را تمام نمیکرد زیرا این جنگ تا نابودی عقاید ما ادامه داشت.
* سیاستهای اقتصادی در دولت سیزدهم باید رویکرد کل نگری داشته باشد. جزئیات هم باید خوب عمل کنند؛ مثلا باید وزرا مطلع باشند که در میدان جنگ هستند. ما نیاز به هماهنگی در سطح کلان داریم. یعنی آنچه در سیاست انجام میدهیم، مقوم نظام اقتصادی و فرهنگی باشد.
* آقای رییس جمهور منتخب باید از رییس کل بانک مرکزی سوال کند که آیا سیستم بانکی ما مقوم نظام سیاسی ما هست یا خیر! آن رییس بانک مرکزی که نداند سیاستهای پولی تضعیف کننده یا مقوم نظام ولایت است، صرفا موجب بحران میشود. مهم است که این رییس طبق دانستههای اقتصادی عمل کند، اما باید در نظر داشته باشد که تصمیمات او چه تاثیری بر کل نظام دارد.
* مهمترین معیار تنظیم امور در دولت سیزدهم این است که مدیران میدانی تصمیماتشان با توجه به تأثیر در سطح کلان باشد.
* اقای رئیسی گفته اند که در سال یک میلیون مسکن میسازند اما آیا به ایشان گزارش داده اند که این کار برای تولید گچ و سیمان و تامین آب و برق منازل چه میزان انرژی میبرد؟ گام اول برای دولت سیزدهم داشتن اطلاعات صحیح است.
۲۲۳۲۲۵
آخرین دیدگاه