آنا نوشت: رئیس پیشین سازمان صداوسیما گفت: لزوماً اینطور نیست که دولت روحانی دستاوردی نداشته باشد؛ دستاوردهای دولت نشان داده نشده و اجازه بازتاب آن داده نشد.
محمد هاشمی رفسنجانی اذعان کرد: در دولت حسن روحانی کارهای عمرانی بسیاری انجام شده، ولی بحث کرونا که در تمام جهان معضلاتی ایجاد کرده، مشکلات زیادی برای ما هم به وجود آورده است. غربیها حتی واکسن هم به ایران نمیفروختند که خوشبختانه دانشمندان ما در این زمینه خودکفا شدند. مجموع این موارد باعث شد موفقیتهای دولت دیده نشود.
وی در پاسخ به این پرسش که دولت روحانی میتوانست چه اقداماتی را در داخل کشور جهت بهبود شرایط انجام دهد، گفت: به اصطلاح فقط دیکته نانوشته غلط ندارد، بنابراین وقتی شخص یا گروهی مسئولیتی را بر عهده میگیرند، عدهای مخالف و عدهای موافق با عملکرد آنها هستند.
هاشمی رفسنجانی افزود: لزوماً اینطور نیست که دولت روحانی دستاوردی نداشته باشد؛ دستاوردهای دولت نشان داده نشده و در نشان دادن ایرادات هم به اصطلاح کاهی را به کوهی تبدیل کردهاند. البته هر دولتی ضعف و معایبی دارد و این دولت هم استثنا نیست.
رئیس پیشین سازمان صداوسیما با انتقاد از عملکرد صدا و سیما اذعان کرد: در طی سالهای اخیر صداوسیما در مقابل دولت قرار گرفت و موفقیتهای دولت تدبیر و امید را بازتاب نمیداد. صداوسیما رسانه ملی است ولی هماکنون به رسانه جناحی تبدیل شده و علیه دولت روحانی عمل میکند. مواردی که تا پیش از این درخصوص مطالبه از دولت بیان میشد، با نزدیک شدن شروع به کار دولت جدید طبیعی جلوه داده شده و از آن سخنی به میان نمیآید.
هاشمی رفسنجانی ادامه داد: عملکرد مجلس، رسانهها، صداوسیما و تمام ارگانها و نهادها، باید ملی و غیرجناحی باشد. متاسفانه در کشور ما علیرغم برچسب اسلامی، اخلاق اسلامی وجود ندارد. این مسئله شامل دولت روحانی و تمام کشور هم میشود.
معاون امور اجرایی دولت سازندگی و اصلاحات با بیان اینکه معتقدم یکی از دلایل عدم توفیق دولت فعلی، شیطنتهای دشمنان خارجی بود، اظهار کرد: برجام پس از جلسات طولانی با ۱+۵ به عنوان یک سند بینالمللی تصویب شد و رئیسجمهور وقت آمریکا هم آن را امضا کرد اما پس از بر روی کار آمدن ترامپ، برجام از سوی آمریکا لغو شد و به اذعان خودشان، تحریمهای فلجکننده برای ایران لحاظ کردند.
هاشمی رفسنجانی درباره مقابله ایران با آمریکا گفت: در داخل کشور مسئولین ما تسلیم خواستههای آمریکا نمیشوند و با شروط مشخص وارد مذاکرات شدند. آمریکاییها با امکاناتی که دارند، مشکلاتی برای کشور ما به وجود آوردند و به عنوان مثال در فروش نفت که طی یک صده اخیر مهمترین منبع درآمد ایران بود، اختلال ایجاد کردند.
عضو پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: جمعبندی نهایی اینکه ما در حال جهاد با سلطهطلبی آمریکا هستیم و آنها در منطقه ما هم چندین هم پیمان مهم مانند اسرائیل و عربستان دارند. در اینجا ما میتوانیم ضمن مبارزه با این سیاستهای آمریکا، از اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم یا از طریق بدهبستان با آمریکاییها و کوتاه آمدن از حقوق خودمان، مانند مابقی کشورها از منابعمان استفاده کرده و شرایط را بهبود بخشیم. جمهوری اسلامی ایران راه اول و مقاومت را انتخاب کرده است.
سرپرست نهاد ریاستجمهوری در دولت اصلاحات با بیان اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، ما با دشمن خارجی روبهرو بودیم، گفت: اصولاً مبنای انقلاب مخالفت با دخالت بیگانگان و در رأس آنها آمریکا و اسرائیل، در امور کشور بود. از ابتدای انقلاب این مسئله در سخنان امام خمینی و سایر مسئولین مشخص شد.
وی در پایان با تاکید پیروزی ایران در برابر استکبار افزود: بعد از پیروزی انقلاب هم آمریکا و اسرائیل دست از دشمنیهایشان بر نداشتند و هشت سال جنگ را بر ما تحمیل کردند؛ ولی سرانجام وقتی دیدند امکان پیروزی بر ایران و اسلام را ندارند، پذیرفتند که جنگ تمام بشود. بعد از جنگ تحمیلی هم، تروریست و تحریمها ابزار این کشورها برای مقابله با ایران بود.
۲۷۲۱۹
آخرین دیدگاه