دو امضا کننده طرح محدودسازی فضای مجازی: دنبال فیلترینگ نیستیم /منافع برخی به خطر افتاده است

دو امضا کننده طرح محدودسازی فضای مجازی: دنبال فیلترینگ نیستیم /منافع برخی به خطر افتاده است

ایسنا نوشت: یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هیچ جای طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی بحث فیلترینگ یا محکوم کردن افرادی که از فیلترشکن استفاده می کنند، نیامده و مردم به نظرات افراد مغرض توجه نکنند.

جلال رشیدی کوچی، درباره طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان های اجتماعی بیان کرد: مجلس به دنبال این است که در این طرح با در نظر گرفتن شرایطی از اطلاعات افراد و کسب و کار افراد و امنیت افراد در فضای مجازی صیانت و حفاظت کند. مجلس به دنبال حفاظت از اطلاعات افراد حقیقی و حقوقی است که به عنوان کاربر در فضای مجازی حضور دارند.

وی در ادامه اظهار کرد: اینکه مطرح می شود مجلس به دنبال فیلترینگ است، اصلا بدین گونه نیست. بنده خودم به عنوان کسی که این طرح را امضا کردم به شدت با فیلترینگ با شیوه کنونی مخالف هستم و معتقدم که هیچ وقت این روش جواب نمی دهد. اما از آنجا که در یکی از مواد این طرح آمده است که تمام کسانی که سازنده و توزیع کننده فیلترشکن هستند باید اطلاعات آنان در اختیار جمهوری اسلامی قرار گیرد و اگر خارج از این عمل شود جرمی برای آنان در نظر گرفته خواهد شد، این مسئله باعث ایجاد شائبه هایی در بحث فیلترینگ شد که صحت ندارد.

وی در ادامه تاکید کرد: اینکه یک نماینده طرحی را امضا کند به این منزله نیست که با تمام جزئیات آن موافق است. بنده با کلیات آن موافق هستم. همان طوری که رهبری فرمودند فضای مجازی ولنگار و رها شده است. این وظیفه قانون گذار است که این فضا را ساماندهی کند تا یک دفعه یک قاضی یک شبه با نظر شخصی خود یک شبکه اجتماعی را فیلتر نکند.

این عضو کمیسیون امور داخلی کشور افزود: همان طوری که در فضای حقیقی اگر کسی کسب و کاری راه بیندازد یکسری از ادارات و ارگان ها بر عملکرد آن نظارت دارند و در برابر برخی از تهدیدها از آن محافظت می کنند، در فضای مجازی هم چنین چیزی لازم است. درخواستی که از مردم دارم این است که توجه داشته باشند که هیچ جای این طرح بحث فیلترینگ یا محکوم کردن افرادی که از فیلترشکن استفاده می کنند، نیامده است و مردم به نظرات افراد مغرض توجه نکنند.

دو امضا کننده طرح محدودسازی فضای مجازی: دنبال فیلترینگ نیستیم /منافع برخی به خطر افتاده است

فیلترینگ در کار نیست

همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی آقاتهرانی، در رابطه با طرح ساماندهی پیام‌رسان‌ها که قرار است دو هفته دیگر به صحن مجلس شورای اسلامی برود با اشاره به اینکه این طرح ربطی به فیلترینگ ندارد، اظهار کرد: کجای دنیا به غیر از ایران این‌ است که در فضای مجازی از خارج از کشور هرکاری خواستند انجام دهند، بتوانند آن را انجام دهند؟ اکنون به واقع فضای مجازی به حال خودش رها شده‌ است، اما با طرحی که به صحن مجلس خواهیم برد، آن را مدیریت خواهیم کرد.

وی با اشاره به برخی مواردی که در فضای مجازی کنترل نشده است، افزود: به عنوان مثال در شب انتخابات ریاست‌جمهوری که تبلیغات برای کاندیداها ممنوع است و رسانه‌های داخلی و صداوسیما تبلیغات انجام نمی‌دهند، اما آمریکا و صهیونیست‌ها در اینستاگرام، تلگرام و توییتر دستشان باز است و می‌توانند هرکاری که می‌خواهند انجام دهند. ما برای این موضوع برنامه‌های بسیاری داریم و ۳۰ ماده قانونی نوشته‌ایم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی که منافعشان به خطر افتاده و مردم را به دروغ می‌ترسانند، خاطرنشان کرد: به مردم گفته شده که قرار است تمام پیام‌رسان‌ها فیلتر شود و آن‌ها را به دروغ از این موضوع ترسانده‌اند. من از رسانه‌ها و مردم خواستارم مواردی که در رابطه با این طرح در سامانه مجلس شورای اسلامی بارگذاری شده را مشاهده کنند و به عنوان یک مسلمان و انسان عاقل تشخیص دهند که آیا ما داریم مردم را فیلتر می‌کنیم یا اینکه می‌گوییم فعالیت دشمنان باید مدیریت شود؟

آقاتهرانی تصریح کرد: اینترنت گران می‌شود و پنج برابر از مردم پول دریافت می‌شود، در حالی که این موضوع قابل مدیریت است و باید پول از پلتفرم‌ها گرفته شود، نه مردم. کارهای خوبی انجام داده‌ایم، اما منافع برخی در تصویب و اجرایی شدن این طرح قرار ندارد و به همین دلیل مردم، به‌خصوص جوانان را تحریک می‌کنند. در این راستا من از جوانان می‌خواهم که ماده‌های این طرح را بخوانند و بیشتر در رابطه با آن بدانند. پس از آن اگر تشخیص دادند که این طرح به ضرر آن‌ها و کشور است با آن مخالفت کنند، اما اگر این طرح را درست ارزیابی کردند دیگر در مقابل ما ایستادگی و مخالفت نکنند.

27215

پست بعدی

افزایش موارد بستری بیماران کرونایی ۵ تا ۱۷ سال در ایران

ش جولای 3 , 2021
مهر نوشت: یک اپیدمیولوژیست از افزایش موارد بستری بیماران کرونایی در سنین ۵ تا ۱۷ سال همزمان با شیوع پیک جدید بیماری در کشور خبر داد. بابک عشرتی، با اشاره به افزایش قدرت سرایت واریانت هندی، گفت: توان چسبندگی این ویروس بالاست و قدرت بیماری زایی را افزایش داده است. […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000