بر اساس نتایج یک مطالعه ملزم بودن معلمان، دانش آموزان و کارمندان مدارس به زدن ماسک و اقدامات انجام شده برای تقویت سیستمهای تهویه هوا موجب کاهش انتشار ویروس کووید-۱۹ در مدارس شده است.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، طبق اطلاعات منتشر شده از سازمان مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، در پاییز سال گذشته ملزم بودن معلمان، دانش آموزان و کارمندان مدرسه به زدن ماسک در مدارس ابتدایی ایالت جورجیا ، موجب کاهش تقریباً ۴۰ درصدی موارد ابتلا به کووید-۱۹ در کلاس های درسی شد.
همچنین بر اساس این داده ها، پیشرفت های انجام شده در سیستم های تهویه هوا در این امکان، ویروس کرونا را تقریباً به همان میزان کاهش داده است.
در طول این مطالعه تقریباً یک ماهه، در ۱۶۹ کودکستان و مدرسه ابتدایی که در این تجزیه و تحلیل مورد ارزیابی قرار گرفتند، در مجموع ۶۰۰ مورد ابتلا به کووید-۱۹ گزارش شد.
محققان این سازمان نوشتند: این مطالعه نشان داد که پیش از در دسترس قرار گرفتن واکسن های کووید-۱۹، میزان ابتلا به کرونا در مدارسی که معلمان و کارکنان آنها ملزم به استفاده از ماسک بودند ، ۳۷ درصد کمتر بود.
آنها افزودند: میزان موارد ابتلا به کرونا در مدارسی که یک یا چند راهکار برای بهبود تهویه هوای کلاس های درسی خود اجرا کرده بودند، ۳۹ درصد کمتر بود.
پس از تعطیلی مدارس آمریکا در بهار گذشته در آغاز همه گیری کرونا، بسیاری از مدارس این کشور کلاس های درسی خود را برای آموزش حضوری در فصل پاییز باز کردند. این مدارس برای آسودگی خیال، اقداماتی را برای جلوگیری از انتشار کووید-۱۹ در مدارس خود طراحی کردند که از جمله آنها الزام استفاده از ماسک و بهبود سیستم های تهویه هوای کلاس های درسی بود.
ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.
ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه همهگیر (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد؛ اما ارزیابیهای این سازمان ویروس کرونا را «همهگیر جهانی» شناسایی و اعلام میکند. این ویروس در حال حاضر در بسیاری از کشورها شیوع دارد.
آخرین دیدگاه