نهاد تنظیمکننده مقررات دارویی اتحادیه اروپا روز سهشنبه اعلام کرد که ارزیابی اثربخشی و ایمنی واکسن چینی سینوواک را در مقابله با بیماری کووید-۱۹ آغاز کرده است.
آژانس دارویی اروپا (EMA) با انتشار اطلاعیهای توضیح داد که این ارزیابی بر پایه نتایج اولیه مطالعات آزمایشگاهی و مطالعات بالینی واکسن سینوواک است؛ نتایجی که نشان میدهد که این واکسن باعث تولید پادتن (آنتیبادی) علیه ویروس کرونا میشود و احتمالا قادر به ایجاد مصونیت در برابر بیماری کووید-۱۹ است.
البته آژانس دارویی اروپا اضافه کرد که هنوز هیچ درخواستی برای صدور مجوز بازاریابی این واکسن در ۲۷ عضو اتحادیه اروپا ارائه نشده است.
سینوواک حاوی ویروس غیرفعال شده SARS-CoV-2 و یک ماده کمکی برای تقویت پاسخ سیستم ایمنی بدن در مواجهه با ویروس فعال کووید است.
آژانس دارویی اروپا ارزیابی واکسنهای عرضه شده برای استفاده اضطراری در کشورهای مختلف جهان را بر پایه دادههای اولیه ارسالی توسط شرکتهای تولید کننده آغاز میکند تا در ادامه این بررسی دادههای تکمیلی در اختیار آن قرار گیرد؛ روشی که با هدف تسریع روند بررسی واکسنهای کرونا در پیش گرفته شده است.
اتحادیه اروپا برای سرعت بخشیدن به برنامه واکسیناسیون عمومی در برابر کرونا در تلاش برای افزودن واکسنهای بیشتر به سبد مصرفی کشورهای عضو است.
آخرین دیدگاه