چرا برخی افراد ابتلا به کووید-۱۹ را پنهان می‌کنند؟

605d7b58e5160_2021-03-26_10-42 نتایج تحقیقات جدید نشان داد که احساس شرم و ننگ در تصور ابتلا به کووید-۱۹ با رعایت کمتر فاصله اجتماعی و احتمال کمتر گزارش ابتلا به این بیماری به مقامات و تماس‌های پنهانی در ایتالیا، کره جنوبی و ایالات‌متحده همراه شده است.

به گزارش ساینس دیلی، نتایج این مطالعه نشان داد، افرادی که به واکنش دولت خود نسبت به بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ اعتماد دارند و احساس همبستگی متقابل دارند، احتمال بیشتری وجود دارد که ابتلا به کووید-۱۹ را به مقامات و آشنایان گزارش دهند.

در ایتالیا و کره جنوبی، افراد همچنین اگر به واکنش دولت خود به بیماری همه‌گیر اعتماد کنند، به احتمال زیاد از قوانین فاصله اجتماعی پیروی می‌کنند، در حالی که در ایالات‌متحده آمریکا، اعتماد به رعایت فاصله اجتماعی منجر نمی‌شود. این مورد را می‌توان با رفتار دولت سابق توضیح داد که بر ارزش‌های احترام به اقتدار و سیاست «آمریکایی مقدم است» تاکید می‌کرد و توصیه‌های علمی و فاصله اجتماعی را مورد تحقیر قرار می‌داد.

بسیاری از دولت‌ها در سراسر جهان با اجرای اقدامات قرنطینه با درجات مختلف به همه‌گیری کووید-۱۹ واکنش نشان داده‌اند اما برای موثر بودن، این اقدامات باید به همکاری شهروندان متکی بود. این یافته‌ها حاکی از آن است که ارزش‌های سلسله مراتب و وابستگی متقابل از سوی دولت‌ها که مردم را به اطاعت وادار می‌کنند، نتیجه معکوس می‌دهد و حتی باعث می‌شود که مقامات کمتر بتوانند موارد جدید را ردیابی و آزمایش کنند چون افراد کمتر از این قوانین پیروی می‌کنند. این به نوبه خود می‌تواند بر سلامت عمومی تاثیر منفی داشته باشد.

این تحقیق به سرپرستی دکتر جیووانی تراواگلینو (دانشگاه کنت) و دکتر چانکی مون (دانشگاه لیدزبکت) انجام شد و به اهمیت همکاری و همبستگی در توضیح انطباق افراد با هنجارهای فاصله اجتماعی اشاره دارد.

دکتر تراواگلینو گفت: «تحقیقات ما اهمیت مدیریت احساس شرم مرتبط با کووید-۱۹ که شاید تلاش مقامات را برای کنترل آن تضعیف می‌کند، برجسته کرده است. دولت‌ها و تصمیم‌گیرندگان با تمرکز بر اهمیت انسجام اجتماعی و قابل اعتماد بودن در تلاش برای مقابله با همه‌گیری و مدیریت واکنش‌های عمومی ممکن است به شفافیت و انطباق بهتری برسند.»

دکتر مون گفت: «در این تحقیق، ما تشخیص دادیم که نقش اعتماد به دولت‌ها و احساسات خودآگاه (شرم و گناه) عوامل تعیین‌کننده‌ای برای رعایت فاصله اجتماعی و تصمیم به گزارش ابتلا به بیماری به مقامات بهداشتی یا آشنایان است. هنگامی که دولت‌ها و تصمیم‌گیرندگان در رابطه با کووید-۱۹ سیاست‌ها و مقرراتی را وضع می‌کنند، باید توجه داشته باشند که انگ زدن یا سرزنش مردم به دلیل ابتلا به این ویروس می‌تواند به‌طور بالقوه نتیجه معکوس دهد. تلاش دولت‌ها برای تقویت اعتماد، شاید عامل اصلی عبور از بحران ویروس کروناست.»

پست بعدی

طلا بخریم یا سهام؟

ج مارس 26 , 2021
به طور کلی بازار‌های ارز و سکه در سال ۹۹ با روند صعودی همراه بود و بورس در مقطعی از زمان جزء پرطرفدار‌ترین بازار مالی بود، اما به تدریج روند نزولی به خود گرفت. بازار های مالی در سال 99 دچار نوسانات قیمتی زیادی شدند و در افزایش نرخ رکود […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000