نگرانی از افزایش قیمت، تقاضا را بالا برد / قیمت روغن افزایش نمی یابد

6045ab1e8f56b_6045ab1e8f56d مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت گفت: افزایش تقاضای روغن به علت نگرانی از افزایش قیمت است، در حالی که قیمت روغن افزایش نخواهد یافت.

سعید صارمی با بیان این مطلب در یک برنامه تلوزیونی در مورد وضعیت ذخایر روغن خام و تولید روغن نباتی در کشور،اظهار کرد: نیاز ماهانه کشور به روغن خام حدود 150 هزار تن است که آذرماه امسال هر ماه 180 هزار تن روغن خام به بازار ترزیق شده است و در اسفند ماه این رقم به 200 هزار تن افزایش یافت.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت افزود: تا 15 اسفند حدود 100 هزار تن از روغن خام توزیع و تولید شده و بقیه آن نیز تا پایان سال انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: علاوه بر 200 هزار تن حدود 25 هزار تن هم به بخش صنف و حدود 35 هزار تن نیز به بخش صنعت تخصیص یافته است، لذا این نوید را می‌دهیم که روغن مورد نیاز ماه رمضان هم با همین برنامه‌ریزی تامین می‌شود.

صارمی افزود: همچنین به سازمان‌های صمت استان‌ها اعلام شده تا نیاز کامل آنها تامین شود، به شرط اینکه کارخانجات تولید و در شبکه‌هایی که سازمان صمت اعلام می‌کند، توزیع کنند.

وی بیان کرد: با ارائه تاییدیه باز هم روغن خام مورد نیازشان تامین می‌شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت خاطر نشان کرد: اگرچه به جای 150 هزار تن روغن 200 هزار تن روغن توزیع می‌شود، اما ترس و نگرانی مردم از افزایش قیمت روغن نباتی موجب افزایش تقاضا شده است.

صارمی گفت: قیمت روغن نباتی افزایش نمی‌یابد، ضمن اینکه ارز ترجیح واردات روغن خام نیز تا سال دیگر پابرجاست.

وی بیان کرد: ذخایر روغن خام مکفی است و 6 ماه ذخیره داریم.

badoorbin.com
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

قیمت پرتقال در باغ ٢٠٠٠ تومان؛ فروش در بازار۲۰ هزار تومان!

د مارس 8 , 2021
مشاور نظام صنفی کشاورزی گفت: چه دلیلی دارد باغداری که پرتقالش را بر روی درخت ٢ تا ٣٠٠٠ تومان فروخته و قیمت آن داخل انبارهای سورتینگ و سردخانه ها کیلویی ۶ تا ٧٠٠٠ تومان شده به دست مصرف کننده کیلویی ۲۰ هزار تومان برسد؟ محمد جواد خاکزاد با بیان اینکه […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000