فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، از رونمایی سامانه مدیریت کرونا بر اساس هوش مصنوعی «ریسک من» خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، روز شنبه ۱۶ اسفند ۹۹ در نشست خبری رونمایی از سامانه «ریسک من»، اظهار کرد: با شیوع کرونا شاهد خیزش عظیم پژوهشگران نسل جوان کشور بودیم که بخش عمدهای از دستاوردهای آنان در شرکتهای دانش بنیان تجلی پیدا کرد.
وی با اشاره به کارکردهای سامانه ریسک من در مدیریت بیماری کرونا گفت: با استفاده از این محصول دانش بنیان میتوانیم با آنالیز شواهد و مخاطرات، ارزیابی متقن و دقیقی از شرایط بیماران داشته باشیم تا افراد با مراجعه به این برنامه نرم افزاری بتوانند برای نحوه مداخلات پزشکی طرح ریزی کنند.
زالی با اشاره به اینکه در طراحی این سامانه از هوش مصنوعی بهره گرفته شده است، گفت: در استفاده از هوش مصنوعی، هرچقدر میزان دادههای استخراج شده بیشتر باشد قدرت و دقت هوش مصنوعی افزونتر میشود.
وی افزود: بر همین اساس برای طراحی این سامانه نیازمند آن بودیم که مجموعهای از اطلاعات بیماران بیمارستانهای استان تهران را از جمله سن، جنس، علائم، یافتههای پاراکلینیکی، تصویر برداری و … به دست آوریم و در نهایت توانستیم با استخراج بیش از ۱۲۰ هزار اطلاعات در بیمارستانهای تهران به این دستاورد بزرگ برسیم.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران درباره این سامانه توضیح داد: این سامانه بر اساس اطلاعات فردی، تاریخچه پزشکی و فاکتورهای خطر به شما توصیه میکند که چه زمانی به پزشک مراجعه کنید و خوشبختانه هر شهروندی میتواند با مراجعه به این نرم افزار در این باره پیش آگهی داشته باشد.
زالی با اشاره به ظرفیت این سامانه برای بهره گیری از اطلاعات آن در بیمارستانها، تاکید کرد: در تناسب با این نرم افزار میتوانیم تختهای بیمارستانی تهران را مدیریت کنیم.
وی با بیان اینکه از این سامانه میتوان در زمینه واکسن نیز بهره برداری کرد و تشخیص داد چه کسانی ممکن است بیشتر در معرض خطر و مرگ و میر قرار داشته باشند، گفت: این سامانه ماحصل ۱۲ ماه تلاش شبانه روزی ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، اعضای شرکت دانش بنیان و معاونت درمان ستاد است.
زالی با بین اینکه از تهدید کرونا برای به کار گیری هوش مصنوعی فرصت آفرینی شده است، ذی نفعان این سامانه را، از افراد و شهروندان گرفته تا بالاترین سطوح سازمانی دانست.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه به کارگیری بیش از ۱۲۰ هزار دیتا در این سامانه در جهان نیز بی نظیر است، از حمایتهای اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و همچنین تلاشهای دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین بیمارستانهای استان تهران برای در اختیار قرار دادن اطلاعات مورد نیاز قدردانی کرد.
بر اساس این گزارش، سامانه ریسک من پیش بینی دقیق و اختصاصی از علائم بیماری و پتانسیل شدت بیماری را قبل از ابتلاء به کرونا ارائه میدهد.
افراد در ریسک من میتوانند به درصد دقیقی از آسیب پذیری و احتمال حاد شدن وضعیت خود در صورت ابتلاء به کرونا پی ببرند و با علائم احتمالی خود در صورت ابتلاء به کرونا آشنا شوند. ریسک من بر اساس میزان آسیب پذیری افراد محتوای اختصاصی با شرایط را در اختیار افراد قرار میدهد.
مجموعه پیش بینیهای ریسک من، باعث عدم مراجعه غیر ضروری به بیمارستان و یا مراجعه فوری برای گروههای پرریسک به بیمارستان میشود.
این سامانه رایگان، در دسترس و قابل استفاده برای تمام افراد جامعه است و استفاده از آن به دور از پیچیدگیهای نرم افزاری است.
علاقه مندان با مراجعه به آدرس اینترنتی http://www.riskeman.com میتوانند از امکانات این سامانه بهره گیری کنند.
badoorbin.comakhbarazad.comمنبع : مهر
آخرین دیدگاه