امتحانات نهایی حضوری برگزار می شود

601f7320c7564_2021-02-07_08-27

وزیر آموزش و پرورش گفت: امیدواریم تا خرداد شرایط بهتر شود و ستاد کرونا برای امتحانات نهایی مجوز دهد. سال قبل امتحانات نهم و دوازدهم حضوری بود و مشکلی برای کسی پیش نیامد.

محسن حاجی میرزایی در ادامه برنامه گفت و گوی ویژه خبری افزود: نظام آموزشی در برابر بزرگترین چالش قرن قرار گرفت و به یک باره همه روش‌های قبلی آموزشی با محدودیت و یا مسدودی روبرو شد اما برنامه «شاد» به کمک ما آمد.

وی با بیان اینکه دائم در حال توسعه قابلیت‌های برنامه «شاد» هستیم, اضافه کرد: آخرین قابلیت که تحت عنوان «شاد ۳» رونمایی شد، نسخه «وب» بود زیرا کسانی که از سیستم «IOS» استفاده می‌کنند نمی‌توانستند در تلفن همراه خود با «شاد» ارتباط برقرار کنند اما اکنون از طریق «وب» می‌توانند.

حاجی میرزایی ادامه داد: کسانی که می‌خواهند از طریق رایانه‌های شخصی, برنامه «شاد» را پیگیری کنند برای آنها امکان پذیر شد البته قبلاً هم بود اما قابلیت‌های آن بسیار محدود بود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: برای ما بسیار مهم است که همه دانش آموزان تحت آموزش باشند و مأموریت ما پوشش آموزشی همه دانش آموزان است. برنامه‌هایی مانند «شاد» و تلویزیون ابزارهایی هستند که برای تحقق این هدف در نظر گرفته شدند.

حاجی میرزایی افزود: اخیراً گروه‌های متنوع را برای استان‌ها بسیج کرده ایم و از همه استان‌ها بازدید شد و این گروه‌ها به حدود ۵ درصد از دانش آموزان مراجعه کردند و حدود ۶۰۰ هزار نفر مورد پرسش قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد دانش آموزان از طریق برنامه «شاد» با ما ارتباط دارند و بقیه یا از طریق تلویزیون و یا از طریق بسته‌های آموزشی است.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه حدود ۲۰ درصد دانش آموزان از طریق بسته‌های آموزشی آموزش می‌بینند, گفت: محتوای این بسته‌ها در استان‌ها تولید می‌شود و به روش خود آموز، محتوا با توضیحات کامل در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد و دوباره به دانش آموزان رجوع می‌کنند و بسته قبلی را تحویل می‌گیرند و بسته دیگری را به آنها تحویل می‌دهند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: اکنون در همه استان‌های ما, استودیو فعال شده است و مجموعه‌ای از بهترین دبیران، فعال شدند و در حال کار بر روی تولید محتوا به اشکال گوناگون هستند و در اختیار دانش آموزان قرار می‌دهند.

وی اضافه کرد: از میان ۶۰۰ هزار نفری که مورد پرسش قرار گرفتند سه دهم درصد یعنی به ازای هر هزار نفر سه نفر, کسانی بودند که آموزش را پیگیری نکردند که به استان‌ها مأموریت دادیم این موضوع را بررسی کنند.

حاجی میرزایی افزود: گروه‌هایی که از طرف وزارت آموزش و پرورش از استان‌ها بازدید کردند با ۱۷ هزار نفر از والدین صحبت و در مورد بچه‌هایشان و ارتباط معلم با دانش آموزان پرس و جو کردند تا مطمئن شوند دسترسی دانش آموزان به آموزش خوب است.

وی اضافه کرد: همان گونه که کادر پزشکی, درمانی و پرستاری در شرایط عملکرد رفیع و قابل تقدیری داشته اند معلمان هم سربازان خاموش این عرصه هستند و کار آن‌ها سخت‌تر و زمان کار آنها بیشتر شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه عملکرد ترافیکی برنامه «شاد» به تدریج بهتر شده است، گفت: برای بهتر شدن سرعت عملکرد برنامه «شاد» آموزش دانش آموزان ابتدایی را به بعد از ظهر و آموزش دانش آموزان متوسطه را به صبح موکول کردیم.

وی افزود: اوج ترافیک اینترنتی برنامه ”شاد“ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و ساعت ۱۴ تا ۱۶ است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه حدود ۱۷ تا ۱۸ میلیون کاربر یکتا در برنامه «شاد» داریم, افزود: ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به صورت دانش آموز در این برنامه فعال هستند, ۹۸ درصد معلمان، ۱۰۰ درصد مدیران مدارس و بسیاری از خانواده‌ها هم عضو «شاد» هستند.

وی اضافه کرد: حدود یک میلیون معلم, ۷۲۰ منطقه آموزشی و ۱۰۵ هزار مدرسه داریم که ارتباط مجازی میان آنها برقرار است.

حاجی میرزایی گفت: روی «شاد» فعالیت هیچ مؤسسات کنکوری جریان ندارد و در این زمینه هیچ توافق و تفاهمی با هیچ مؤسسه‌ای نداشتیم.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: برجسته‌ترین دبیران و آموزگاران آموزش و پرورش محتوای آموزشی را در استودیوها تولید می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه آمار یونسکو در آغاز نشان می‌داد حدود ۷۰ درصد معلمان برای نخستین بار با پدیده آموزش مجازی آشنا شدند, گفت: اکنون معلمان ما آشنا شدند و مهارت‌های آن‌ها در حال افزایش و این موضوع, قابلیت معلمان و مدیران را افزایش داده است.

او با ابراز نگرانی از خطرات ناشی از دور بودن دانش آموزان از مدرسه افزود: این مخاطرات, ممکن است آینده آن‌ها را تحت تأثیر قرار دهد و سلامت روانی، اجتماعی و جسمی آن‌ها را به خطر بیندازند.

وی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم اگر ستاد ملی مقابله با اجازه دهد ارتباط حضوری دانش آموزان با مدارس حتی به مدت یک ساعت در روز هم برقرار باشد اما اکنون این ستاد این موضوع را اختیاری تصویب کرده است.

حاجی میرزایی گفت: در برخی از مناطق سفید و آبی، از ۵ درصد تا ۶۰ درصد مدارس با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، دایر هستند با اینکه این موضوع، اختیاری است.

وی افزود: به سازمان مدارس غیردولتی گفته ایم که باید بر روی مدارس تحت پوششان نظارت کنند و همه باید از دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا پیروی کنند.

حاجی میرزایی اضافه کرد: پارسال با اجازه ستاد ملی مقابله با کرونا, امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم را حضوری برگزار کردیم و بیش از ۶۰۰ هزار نفر در مدت ۲۱ روز امتحانات خود را دادند و مشکل پیش نیامد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: این امتحانات تأثیرگذار است بنابراین ترجیح می‌دهیم این امتحانات، مطمئن‌تر برگزار شود.

وی گفت: سهم معلمان را در تعیین نمره دانش آموزان افزایش و سهم امتحان را کاهش دادیم زیرا معلمان در طول سال تحصیلی, ارزیابی دقیق‌تری از دانش آموزان دارند.

حاجی میرزایی افزود: نباید اعتبار یک سال تحصیلی مجازی را بر اساس شایعات, زیر سوال ببریم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امتحانات پایه دوازدهم به صورت سراسری و نهایی برگزار شد, گفت: تعداد شرکت کننده ها در این امتحانات در مقایسه با پارسال افزایش یافت و نمرات آن‌ها نیز بهتر شد.

وی افزود: به علت اینکه دانش آموزان, نقش محوری تری را در آموزش پیدا کردند با آموزش با کیفیتی مواجه هستیم.

حاجی میرزایی تاکید کرد: نمی‌خواهیم اجازه دهیم اعتبار یک سال تحصیلی مخدوش شود و این گونه نباشد که افرادی که در سال کرونا مدرک گرفته اند, مدرک آنها درست نباشد.

وزیر آموزش و پرورش درباره مهد کودک‌ها هم گفت: نظام تعلیم و تربیت یک نظام یکپارچه است و تربیت از کودکی آغاز می‌شود.

حاجی میرزایی ادامه داد: بر اساس مطالعات، هر قدر تربیت به سنین کودکی نزدیک باشد اهمیت آن بیشتر می‌شود زیرا بچه‌ها در این دوران, تأثیر پذیرترند و سرعت و عمق یاد گیری آن‌ها بیشتر است بنابراین به این دوره باید توجه بیشتری کرد.

وی با اشاره به اینکه این دوره در گذشته مورد غفلت قرار گرفت, اضافه کرد: از سال ۹۲, آموزش پیش دبستانی محوریت پیدا کرد و پارسال یک میلیون و ۵۰ هزار دانش آموز پیش دبستانی تحت آموزش قرار گرفتند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در دوره پیش دبستانی، آموزش به وسیله بخش غیر دولتی اما تحت نظارت آموزش و پرورش انجام می‌شود, گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، مسئولیت صدور مجوز مهد کودک‌ها و نظارت بر برنامه‌های آموزشی و تربیتی آن‌ها بر عهده وزارت آموزش و پرورش است.

حاجی میرزایی افزود: بر اساس نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی, از دوران کودکی تا ۶ سالگی که سه سال دوره پیش دبستانی و سه سال پیش از این دوران از اهمیت برخوردار است و باید سازمانی تحت مدیریت وزارت آموزش و پرورش تشکیل شود که مسئولیت تربیت این سنین را داشته باشد.

وی اضافه کرد: از دوره صفر تا سه سالگی که تربیت بر عهده خانواده است, نقش این سازمان، ارائه خدمات مشاوره‌ای و تولید محتوا و آموزش و توانمندسازی والدین است.

حاجی میرزایی افزود: این سازمان بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید تشکیل شود و مصوبه آن در مرحله ابلاغ است و پس از تصویب اساسنامه؛ وزارت آموزش و پرورش شش ماه زمان دارد تا این سازمان را مستقر کند.

badoorbin
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

«هیرمان» روبه بهبود است/ احتمال انتقال همه شامپانزه‌های باغ وحش ارم به کنیا

ی فوریه 7 , 2021
مدیرباغ وحش ارم تهران ضمن اشاره به آخرین وضعیت «هیرمان» – شیر نر ایرانی باغ وحش ارم- گفت: احتمال انتقال شامپانزه‌های باغ وحش ارم به یک مرکز نگهداری از شامپانزه‌ها در کشور کنیا وجود دارد. پرویز قندالی با اشاره به اینکه شرایط جسمی «هیرمان» – شیر نر ایرانی باغ وحش […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000