رئیس سازمان صدا و سیما احتمالا به دلیل اظهارات توهین آمیز یکی از مهمانان برنامه «زاویه» که از شبکه ۴ پخش شد، به جلسه امروز هیئت وزیران دعوت نشد.
در جلسه صبح چهارشنبه هیئت وزیران که به ریاست حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی برگزار شد ، عبدالعلی علی عسگری رئیس سازمان صدا و سیما حضور نداشت.
اطلاع حاصل شد که علت این غیبت عدم ارسال دعوتنامه از سوی دفتر هیئت دولت برای علی عسگری عنوان شده است.
هفته گذشته در یک برنامه تلویزیونی به نام «زاویه» که از شبکه چهار سیما برگزار شد، حجتالاسلام والمسلمین احمد جهان بزرگی عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی که به عنوان مهمان در این برنامه حضور یافته بود، در اظهاراتی بیسابقه گفت: "مسئولی که در خانه نشسته و شاید پای منقل هم باشد، جایی سر نمیزند و وزرایش نمیتوانند با او تماس بگیرند، این مسئوله؟ "این اظهارات توهین آمیز باعث اعتراض اعضای هیئت وزیران شد.
واعظی: اجازه دهیم فضای مجازی به کار خود ادامه دهد
همچنین محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در واکنش به اظهارات یکی از مقامات رژیم صهیونیستی که گفته اسرائیل برنامه حمله به ایران دارد، گفت: هم مردم ما و هم مردم منطقه با ادبیاتی که رژیم صهیونیستی تا الان داشته اند آشنا هستند. آنها بیشتر حرف میزنند، بیشتر دنبال جنگ روانی هستند ولی عملاً نه برنامهای و نه توانایی و نه از عهده این کار (حمله به ایران) برمیآیند.
وی افزود: ارتش و سپاه در دفاع از ایران نیروهای ورزیده ای هستند، مانورهایی که داشتیم نشانههای این است که ما قصد جنگ نداریم اما در دفاع از کشور جدی هستیم. البته برخی مسئولین رژیم صهیونیستی فکر میکنند هر حرفی بزنند واشنگتن حرفشان را میپذیرد، حالا یه ترامپی بود و دامادی داشت که عملاً کارگزار صهوینیست ها بود و یکسری کارها را انجام میداد و برخی نظرات رژیم صهیونیستی را تحمیل میکرد.
رئیس دفتر رئیسجمهور گفت: من فکر میکنم دولت جدید آمریکا، همانند سایر کشورها استقلال خودشان را دارند. مساله بازگشت آمریکا به برجام و رفع تحریمها یک موضوعی است که خیلی هم رژیم صهوینیستی و هم برخی کشورهای عرب منطقه با آن مخالف هستند و در این راستا تلاش میکنند و لابیهایشان در واشنگتن فعال شده است. ما نباید اینطور مسائل و اظهار نظرها را جدی بگیریم زیرا بیشتر جنگ روانی و تبلیغاتی است.
واعظی در پاسخ به این سوال که آیا رئیس صدا و سیما به دلیل توهین یک کارشناس تلویزیون به رئیس جمهور به جلسه دولت دعوت نشده است؟، گفت: صدا و سیما در برخی از برنامههایی که دارد، در گزینش افراد به نوعی کسانی را دعوت میکند که تابلودار هستند و در زمره مخالفین دولت مسحسوب میشوند.
وی تصریح کرد: در این شرایط کشور که بیش از هر زمان دیگر نیاز به وحدت، انسجام و صمیمت داریم، باید با یک صدا در مقابل دشمنان بایستیم و از این جنگ تحمیلی اقتصادی عبور کنیم. اینکه صدا و سیما با مستنداتی که میسازد نباید مردم را ناامید کند بلکه باید آدرس انسجام و وحدت به جامعه بدهد.
رئیس دفتر رئیسجمهور خاطرنشان کرد: در برنامه زاویه یک روحانی را دعوت کرده بودند که با یک لحن بسیار بد به رئیسجمهور توهین میکند. این مساله برای وزرای دولت قابل قبول نبود. بالاخره صدا و سیما متعلق به نظام است و نباید در این شرایط اینگونه عمل کند. نتیجه این مساله آن شد که باید این موضوعات مقداری ساماندهی شود.
واعظی گفت: نمیدانم رئیس صدا و سیما به جلسه امروز دعوت شدند یا نه اما در آن سالنی که ما بودیم تشریف نداشتند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص احضار وزیر ارتباطات به دادگاه، گفت: موضع ما از سال ۹۲ این بوده است که فضای مجازی می تاوند در خدمت مردم و فعالیتهای اقتصادی قرار بگیرد. در همه دنیا بحث فضای مجازی، بحث این نیست که کسی مثلاً فیلم یا کلیپ ببیند بلکه با زندگی مردم در ارتباط است.
رئیس دفتر رئیسجمهور گفت: ما در ماجرای کرونا میبینیم که اگر فضای مجازی از سال ۹۲ گسترش پیدا نکرده بود، امورات مردم چه آنهایی که کسب و کار دارند و چه آنهایی که خدمات دریافت میکنند، با مشکل مواجه میشد. امروز فضای مجازی در خدمت دانش آموزان و دانشجویان است.
واعظی گفت: ما نباید فضای مجازی را تنها از یک بُعد ببینیم و اگر فسادی در این فضا انجام میشود، که من نمیگویم نمیشود، ما باید برای مشکلات و مبارزه با فساد آن راه حل پیدا کنیم و اجازه بدهیم کسب و کار مردم در این فضا انجام شود. موضع دولت این است که ما با فساد فضای مجازی مخالفیم و در این زمینه با قوه قضائیه همکاری میکنیم.
وی ادامه داد: آقای آذری جهرمی خودش کانالهایی که کار خلاف انجام میدهند را احصا کرده و برای مراکز قضائی و انتظامی فرستاده تا با آنها برخورد شود. ما حاضریم در این زمینه همکاری کنیم و باید فرهنگ سازی هم بشود اما اجازه بدهیم فضای مجازی کار خودش را ادامه دهد.
رئیس دفتر رئیسجمهور در پاسخ به سوالی در خصوص برخورد یک نماینده مجلس با سرباز راهنمایی و رانندگی، گفت: همان روزی که این اتفاق افتاد، همه ما متاسف شدیم. در این ماجرا یک سرباز میخواهد به وظیفه خودش عمل میکند و مانع قانون شکنی یک نماینده مجلس میشود اما از این نماینده سیلی میخورد.
واعظی گفت: این اتفاق هم از نظر افکاری عمومی و هم از نظر دولت محکوم است و همانطوری که رئیس مجلس و دیگران گفتند که ما به این مساله رسیدگی میکنیم، امیدواریم که این فقط حرف نباشد بلکه عکس العمل جدی درباره آن صورت بگیرد.
وی افزود: وقتی فرمانده نیروی انتظامی همان لحظه اعلام کرد که شکایت میکند خب بقیه که نمیتوانند بیایند شکایت کنند، بالاخره نیروی انتظامی با وزیرات کشور در ارتباط است. خوشبختانه ستاد کل نیروهای مسلح هم واکنش خوبی نشان داد و ثابت کرد که نیورهای مسلح از یک حمایت گسترده ای برخوردار هستند. این اتفاقی که افتاد عکس العمل مردم هم در فضای مجازی و هم از سوی مسئولین کشور قابل تقدیر است.
رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوالی دیگری مبنی بر اینکه آیا وزارت ارتباطات استدلالهای حقوقی در قوه قضائیه دربرابر شکایتی که مطرح شده بود نداشت؟، گفت: آن بخشی که سیاستگذاری است و در اختیار دولت قرار دارد، وزرا و استانداران ما باید بدانند که اگر سیاستهای دولت اجرا میشود، رئیس جمهور حامی آنهاست.
واعظی گفت: آنچه آقای رئیس جمهور گفت این بود که گسترش فضای مجازی جزو سیاستهای دولت بوده است و اگر قرار است آقای آذری جهرمی برای این موضوع محاکمه شود، من ابتدا باید محاکمه شوم.
badoorbin.comakhbarazad.comمنبع : خبرفوری
آخرین دیدگاه