ایران ۳۰ سال آینده در بین ۴ کشور پیر جهان خواهد بود

600e90b35ebaa_2021-01-25_13-04

مشاور وزیر بهداشت گفت: ۳۰ سال آینده، ۳۰ درصد جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و ما یکی از ۴ کشور پیر جهان خواهیم بود.

محمد اسماعیل اکبری مشاور وزیر بهداشت و پدر پزشکی جامعه نگر ایران در نشست خبری انجمن سلامت خانواده با موضوع جمعیت و خانواده، اظهار کرد: موضوع جمعیت یک مساله حاد و بسیار مهم برای بررسی است. در جمهوری اسلامی ایران از ۴۰ سال گذشته ساختار جمعیتی تغییر کرده است. سال ۷۰ و ۷۲ دلایل اجتماعی برای تغییر ساختاری جمعیت داشتیم اما تغییرات منفی شکل گرفت و تلاشی برای رفع آن انجام نشد.

او گفت: حاکمیت، حکومت، تولیت سلامت و ملت در جمعیت نقش دارند، به نهادهای مختلف وظایفی سپرده شد تا در زمینه افزایش جمعیت تلاش کنند، اما نتایج لازم حاصل نشد.

او ادامه داد: باید ۷۰ درصد جمعیت هر جامعه را جمعیت مولد تشکیل دهند چرا که گرداننده اقتصاد محسوب می شوند. اکنون جمعیت سالمند کشور به ۸ .۷ درصد رسیده است اما ۲۰ سال دیگر حدود ۲۱ درصد و ۳۰ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند خواهند بود؛ به طوری که ما جزو ۴ کشور پیر جهان می شویم.

این استاد علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: در ایران ازدواج و باروری پایین آمده است یعنی تعداد افرادی که می‌خواهند ازدواج کنند هرساله کمتر می شود همچنین جامعه ایران به سرعت در حال پیرشدن است.

او گفت: در ۹۷، حدود ۱۲۰ هزار تولد و در سال‌ ۹۸، حدود ۱۷۰ هزار تولد کم شد و تا پایان سال ۹۹ نزدیک به ۳۰۰هزار تولد کم می‌شود.

او افزود: جمعیت مولد در جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر نزدیک ۶۳ درصد است و کشور در ۲۰ تا ۳۰ سال آینده به سرعت به سمتی پیری پیش خواهد رفت ، از طرفی امکان تامین گروه مولد و مهاجرپذیری را نداریم.

badoorbin
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

خوانش شعر فروغ فرخزاد توسط مهدی اخوان ثالث/ ویدئو

د ژانویه 25 , 2021
در این ویدئو، مهدی اخوان ثالث شعری از فروغ فرخزاد، شاعر هم‌نسل خود را می‌خواند. اخوان ثالث در مجله "سپید و سیاه" در پنجم اسفند ۱۳۴۵ درباره شعر فروغ فرخزاد می‌گوید: "فروغ در شعرش زندگی می‌کرد و در زندگی شعر می‌سرود. "زندگی هنری‌اش از زندگی عادی جدا نبود" یک نفس […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000