مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره احتمال عدم بازگشایی مدارس گفت: همه چیز به وضعیت بهداشتی بستگی دارد، اما در این یک هفته اتفاقی نخواهد افتاد.
محمد محسن بیگی درباره نگرانی والدین جهت برگزاری کلاسهای حضوری پایههای اول و دوم ابتدایی اظهار داشت: نگرانی اصلی خانوادهها بیشتر در پایه اول و دوم ابتدایی در حوزه آموزش ناپذیری فرزندان در بستر مجازی بوده است. در واقع اغلب نگران بودند که عدم حضور آنها در مدرسه به آموزش فرزندشان لطمه وارد کرده است.
وی افزود: با توجه به این دغدغهها، این پیشنهادات به ستاد ملی مقابله با کرونا رفته و در ستاد اعلام شد که با شرایط موجود و با رعایت پروتکلهای سختگیرانه میتوانیم به صورت محدود بازگشایی مدارس را انجام دهیم.
مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: یک مقدار از این نگرانی که کودکان علائم کرونا ندارند و یا شاید در حلقه انتقال کرونا قرار بگیرند میتواند درست باشد، اما از آنجا که تعداد دانشآموزان محدود شده عملاً مدیریت آنها نسبت به سال گذشته راحتتر است.
محسن بیگی افزود: زمانی که قرار باشد دانش آموزان در یک کلاس ۱۰ نفره باشند مدیریت کردن این ۱۰ نفر با آموزشهای متعددی که در این مدت به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم دیدهاند، نگرانی را کمتر میکند. در عین حال هم خانوادهها و هم همکاران ما در مدارس باید مراقبت و حساسیت بیشتری در امور بهداشتی داشته باشند.
وی در پاسخ به این سوال که آموزش حضوری برای پایههای اول و دوم ابتدایی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ گفت: مشخص نیست، فعلا فقط زمان شروع کلاسها اعلام شده است و برای پایان آموزش حضوری هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست و همه چیز بستگی به وضعیت استانها دارد.
محسن بیگی خاطرنشان کرد: اگر وضعیت استانها نسبت به شیوع کرونا شدت یابد و به سمت نارنجی و قرمز برود خود به خود کلاسها تعطیل میشود و مجوز حضور کلاس اول و دوم در مدرسه، فقط برای مناطق زرد و آبی است. بنابراین اگر به هر نسبتی شدت بیماری در جامعه افزایش پیدا کند بدون مصوبه کلاسها تعطیل خواهد شد و نیازی به مصوبه جدید وجود ندارد.
مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که آموزش و پرورش، این ادعا را داشته که آموزش مجازی موجب افت تحصیلی دانش آموزان نشده است، اگر اینطور بوده پس چرا آموزش به شکل مجازی ادامه پیدا نمیکند؟ گفت: آموزش و پرورش چنین ادعایی نداشته است. آموزش و پرورش از آموزش مجازی، تلویزیون و بستههای مکتوب به عنوان یک ظرفیت استفاده کرده است.
وی بیان کرد: این بدان معنی نیست که اثربخشی آموزش مجازی به اندازه آموزش حضوری است و هیچ کارشناسی این را نمیگوید اگر هم بگوید اشتباه کرده است. نه فقط برای دانشآموزان بلکه در دانشگاهها نیز این امر وجود دارد.
محسن بیگی افزود: این مسئله اجتنابناپذیر است. با توجه به شرایطی که در آن قرار گرفتیم یا باید آموزش را تعطیل میکردیم و یا به حداقلها بسنده میکردیم. آموزشهای مجازی تامینکننده ضروریات و حداقلها هستند. بنابراین زمانی که شرایط در خصوص حضور دانشآموزان یا دانشجویان فراهم باشد قاعدتاً هیچ چیزی جای آموزش حضوری را نخواهد گرفت. آموزش حضوری فقط برای انتقال مطلب نیست بلکه به شکل گیری شخصیت، فعالیت اجتماعی، ایجاد اعتماد به نفس و…کمک میکند.
مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که آیا امکان تجدیدنظر برایعدم بازگشایی مدرسه وجود دارد یا خیر؟ گفت: بستگی به وضعیت بهداشتی دارد، در این یک هفته تغییری اتفاق نخواهد افتاد، اما اگر قرار باشد اتفاقی بیفتد بر اساس شرایط بهداشتی است.
badoorbinakhbarazad.comمنبع : خبرفوری
آخرین دیدگاه