بی تفاوتی ترامپ در مدیریت تراژدی انسانی ناشی از کرونا،‌ جهان را زمین گیر کرده است

سیاسی/ بین الملل 5fbcbdcba7cdc_2020-11-24_11-31 کاملا مشخص است که رئیس جمهور آمریکا هیچ علاقه ای به حضور در نشست گروه 20 و موضوعات آن نداشت.

بر اساس گزارش منتشر شده در شبکه تلویزیونی «سی ان ان» در تاریخ 21 نوامبر سال جاری میلادی، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا چندی پیش برای آخرین بار در دوره ریاستش در کاخ سفید در نشست گروه 20 شرکت کرد؛‌ درست در همان روز بود که ترامپ در طول مراسم افتتاحیه این نشست مرتبا مشغول توئیت کردن بود و از حضور در نشست ویژه ای که با موضوع همه گیری و پاندمی کرونا برگزار شد، صرف نظر کرد.

بر اساس گزارش های منتشر شده، نشست آن روز ساعت 8 به وقت شرقی آغاز شد و در حالیکه فقط 13 دقیقه از آغاز این نشست گذشته بود، ترامپ چندین توئیت را در راستای تلاش هایش برای باز گرداندن نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا (به نفع خودش) منتشر کرد.

ساعت 10 به وقت شرقی بود که ترامپ اتاق وضعیت (اتاق مرکز مدیریت) کاخ سفید را که محل دسترسی به نشست ویدئویی گروه 20 بود،‌ ترک کرد و به زمین گلف خود در نزدیکی پایتخت رفت.

کاملا مشخص است که رئیس جمهور آمریکا هیچ علاقه ای به حضور در نشست گروه 20 و موضوعات آن نداشت و تمام فکر و ذکرش مشغول نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.

حضور بدون تمرکز و خالی از تفکر ترامپ در این نشست با انتقادات منفی از سوی جامعه بین الملل روبرو شد؛ عملکرد ترامپ دقیقا نمونه ای از تصویر کلی طرز مبارزه آمریکا با همه گیری کرونا است!

با وجود بحث های جاری پیرامون نتایج انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، اپیدمی کرونا در این کشور در وضعیتی به مراتب جدی تر قرار گرفته و تعداد مبتلایان به بیماری کووید-19 در آمریکا به شدت افزایش داشته است؛ اخیرا گزارش هایی از ابتلای هر روزه بیش از 100 هزار نفر به کرونا و تلفات بیش از هزار نفری ناشی از کووید-19 در آمریکا منتشر می شود که این ارقام یک رکورد در قرن بیست و یکم محسوب می شود؛‌ رکوردی تعجب برانگیز از مرگ 2056 نفر در یک روز!

یک فرد مشهور که با عنوان « « winnie the pooh» در فضای مجازی تائید کاربری شده،‌ در حساب کاربری خود در شبکه های اجتماعی اینطور نوشته که تب 40 درجه داشته است؛ او بدنبال تعیین یک وقت اورژانسی بود ولی به او گفته شد که وضعیتش جدی نیست؛ یک هفته تعیین وقت ویزیت این فرد طول کشید؛ نوبت این فرد برای انجام آزمایش اسید نوکلئیک سه روز زمان برد؛ چنین شرایطی در آمریکا در حالی جریان دارد که وقتی یک فرد مسن در این وضعیت قرار می گیرد فقط باید به خدا متوسل شود!

این کاربر فضای مجازی یک مورد مشکوک مبتلا به کرونا در آمریکا بود اما هیچ کس به او نگفت که برای قرنطینه به کجا برود؛‌ هیچ کس به احتمال بیرون رفتن این فرد مشکوک به کرونا اهمیتی نداد!

همه این امور آگاهانه و تعمدا صورت می گیرد؛ در کشوری مانند آمریکا که در پیشرفته ترین سطح پزشکی قرار دارد، وقوع این نوع تراژدی انسانی غیر قابل تصور است!

واقعیت ها مکررا نشان داده اند که جایگزین کردن علم با سیاست پیامدهای جدی بدنبال دارد؛ سیاستمداران آمریکایی در اغلب موارد خود را معلم حقوق بشر می دانند و از این جایگاه برای آموزش دادن به سایر کشورهای در حال توسعه مانند چین و ایران استفاده می کنند!

این در حالیست که حق معاش یکی از اساسی ترین حقوق بشر محسوب می شود؛ اگر اپیدمی کرونا در آمریکا کنترل نشود و در نتیجه هزاران نفر هر روزه در اثر ابتلا به کرونا بمیرند، چطور می توانید هنوز هم جسارت و روی این را داشته باشید که درباره حقوق بشر حرف بزنید؟!

هو شی جین سردبیر روزنامه «گلوبال تایمز» بر این باور است که انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا حد بسیار زیادی نارضایتی رای دهندگان این کشور از ناکارآمدی دولتشان در مقابله با اپیدمی کرونا را به تصویر کشیده است؛ با این وجود، بدیهی است که دولت ترامپ این سیگنال قوی از سوی رای دهندگان را نمی پذیرد و اینکه خواسته مردم این کشور به سرعت در اقدامات دولت لحاظ نمی شود، حقیقتا ناامید کننده است!

آمریکا از قدرت عظیم علمی و فناوری خود و منابع مالی گسترده ای که دارد برای ایفای نقش پیشرو در مقابله جهانی با اپیدمی کرونا استفاده نکرده است و در عوض به بزرگ ترین کشور جهان با بیشترین آمار تلفات و مبتلا به کرونا تبدیل شده و جهان را با خود به زیر کشیده و زمین گیر کرده است!

دولت آمریکا باید بیشتر نگران همکاری های جهان در مسیر مقابله با همه گیری کرونا باشد؛ با این حال، واشنگتن تاکنون نسبت به همکاری های ضد اپیدمی کرونا در سطح جهان بی تفاوت عمل کرده و حتی علنا مقابل سازمان بهداشت جهانی که همکاری های جهانی در مسیر مقابله با اپیدمی کرونا را ترویج می دهد، قرار گرفته است!

وقتی اپیدمی و همه گیری کرونا برای اولین بار آغاز شد، دولت جمهوریخواه آمریکا یک استراتژی مبارزاتی با هدف حذف چین و فرار از زیر بار مسئولیت های خود آغاز کرد؛ حقیقت ثابت کرده است که این رویکرد کوته بینانه در عرصه سیاسی هیچ فایده ای ندارد و چنین رویکردی نه تنها نتوانسته بر ناتوانی آمریکا در مبارزه با اپیدمی کرونا سرپوش بگذارد، بلکه در پیروز کردن ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری نیز ناکام مانده است.

سیاستمداران آمریکایی باید درباره این موضوع تامل کنند و به فکر سلامتی و رفاه مردم کشورشان باشند و هر چه سریع تر با کنترل اپیدمی کرونا، به نجات جان انسان ها بپردازند نه اینکه دنبال قربانی و سپر بلا بگردند!

badoorbin.com
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

اجرای تور‌های گردشگری به قیمت فوت بیش از ۴۰۰ نفر

س نوامبر 24 , 2020
در این ایام که ویروس کرونا در سطح شهر، مترو، اتوبوس و غیره جولان می‌دهد، عده‌ای به فکر تعطیلات آخر هفته و درآمدزایی خود هستند. ماجرا از آنجایی شروع شد که برای تهیه یک گزارش خبری، هفته گذشته با یکی از تور‌های گردشگری که قصد سفر‌ یک روزه به یکی […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000