عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: مصرف ویتامین از کرونا جلوگیری نمیکند اما مانع بروز علائم شدید کرونا میشود.
علیزادهکاشانی در گفتوگویی اظهار کرد: مصرف ویتامینها از ابتلاء به جلوگیری نمیکند اما اثبات شده که کمبود آنها در بدن در صورت ابتلاء به عوارض بیماری را تشدید میکند. مصرف هرگونه ویتامین باید تحت نظر پزشک انجام شود.
وی بیان کرد: مصرف هیچ دارویی از ابتلاء به پیشگیری نمیکند و مصرف هیچ دارویی نیز علائم بیماری را تشدید نمیکند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطرنشان کرد: از زمان ورود ویروس کرونا به بدن تا نمایان شدن علائم حدوداً ۵ روز طول میکشد که در این زمان فرد بدون علامت ناقل است و ویروس را به سایر افراد منتقل میکند.
وی ادامه داد: پاسخ بدن به ویروس سبب بروز علائم مختلفی در افراد میشود.
ضعف و بدندرد از علائم اولیه کرونا
علیزادهکاشانی گفت: علائم اولیه بیماری شامل ضعف، بدندرد به خصوص در ناحیه کمر و قفسه سینه به صورتی که درد پخش میشود و متمرکز نیست، تب، تنگی نفس، سرفه خشک، کاهش حس بویایی و چشایی و علائم گوارشی شامل دلدرد و دلپیچه و تهوع و بیاشتهایی و اسهال است.
وی اظهار کرد: بیمار معمولاً دو مورد از علائم را دارد و در صورت وجود دو مورد از این علائم باید نسبت به کرونا شک کند و به مراکز بهداشتی و درمانی سطح شهر مراجعه کند و توصیههای لازم را با دقت اجرا کند و قرنطینه خانگی را انجام دهد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: این علائم ۷ الی ۱۰ روز ادامه دارد و در این فاز جای نگرانی نیست. تقریباً از روز یازدهم به بعد است که خطر علائم تنفسی ایجاد میشود، سرفهها تشدید میشوند و تنگی نفس افزایش مییابد، فرد دچار خستگی شدید و گیجی میشود و اکسیژنرسانی به مغز کاهش مییابد و ضربان قلب بالا میرود که نشاندهنده این است که اکسیژنرسانی به قلب کم شده است.
وی تصریح کرد: یکی از عوارض مهم کرونا ایجاد لخته در قسمتهای مختلف بدن است که سبب نارسایی جریان خون به ارگانها میشود. در این شرایط بیمار باید سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کند.
علیزادهکاشانی خاطرنشان کرد: بیماریهای زمینهای سبب تشدید علائم میشود و این افراد از ابتدای بروز بیماری باید سریعاً به پزشک مراجعه کنند.
کهیر و خارشهای پوستی از علائم کمتر شایع کرونا
وی گفت: علائم کمتر شایع کرونا ویروس میتوان به کهیر و خارشهای پوستی و التهاب تیروئید اشاره کرد. واکنشهای التهابی در هر قسمت از بدن ممکن است رخ دهد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز در پایان متذکر شد: افراد مبتلا تا دو هفته بیماری را به سایر افراد منتقل میکنند. بعد از بهبود کامل علائم فرد ممکن است ۴ تا ۵ روز هم ناقل باشد اما امکان انتقال کاهش مییابد.
badoorbinakhbarazad.comمنبع : خبرفوری
آخرین دیدگاه