رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، گفت: تهران باید حداقل دو هفته تعطیل شود تا بیمارستان ها امکان تجدید قوا داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی، با بیان اینکه هزاران نفر در حوزه پزشکی و پرستاری به کووید ۱۹ مبتلا شده اند، اظهار کرد: در بسیاری از بیمارستان ها از جمله سینا و امام خمینی(ره) یک سوم کادر درمان مبتلا شده اند که نیازمند مراقبت بالایی هستند.
وی افزود: در مراکز بیمارستانی به دلیل لود بالای ویروس شدت و میزان انتقال بیماری در بین کادر درمان بیشتر است و ابتلای یک سوم به کووید ۱۹ یعنی خروج کادر درمان از خدمت رسانی و اگر نیروی جایگزین تامین نشود، کیفیت ارائه خدمات پایین خواهد آمد.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با تاکید بر اینکه باید تسهیلات و تشویق های لازم را برای تامین نیروی جایگزین در نظر گرفت، ادامه داد: به رغم اینکه کارانه پزشکان و پرستاران به موقع پرداخت نمی شود و قراردادهای پرستاران با مشکل مواجه بوده و حجم کاری بالایی در بخشهای کرونایی بیمارستان ها حاکم است، اما تمامی همکاران پزشک و پرستار پای کار هستند و از هیچ کوششی برای خدمت رسانی به بیماران دریغ نمی کنند.
وی با اشاره به اینکه سازمان نظام پزشکی مکاتبات زیادی را در این زمینه انجام داده و پیگیر امور است؛ تصریح کرد: فاز اجرایی کارها در دست دولت است و سازمان نظام پزشکی مشکلات را به مسئولان ذیربط از جمله رئیس محترم جمهور انعکاس داده است.
ظفرقندی با بیان اینکه تقدیر و تشکر از کادر درمان زیاد انجام می شود اما در صحنه عمل خیلی از تسهیلاتی که برای سایر صنوف در نظرگرفته شده برای حوزه سلامت اختصاص داده نشده است؛ خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات جدی که با آن مواجه هستیم ،خانواده شهدای سلامت هستند که بسیار مظلوم واقع شده اند زیرا هنگامی که نان آور خانواده شغل آزاد دارد پس از او فرزندانش این راه را ادامه می دهند اما در جامعه پزشکی و پرستاری اینگونه نیست و پس از شهادت همکاران پزشک و پرستار،خانواده های آنها حمایت نشده و با مشکل مواجه هستند.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با اشاره به فعالیت های این سازمان در خصوص ثبت لحظه های ماندگار شهدای خدمت و مدافعین سلامت تحت عنوان کرونا روایت گفت: به رغم تمام مشکلات همکاران ما پای کار هستند و حتی پس از ابتلا و طی دوره درمان که تا مدت ها ضعف و تنگی نفس و عوارض این بیماری بر بدن مستولی شده است اما به محل کار خود بازگشته و به خدمت رسانی مشغول می شوند.
ظفرقندی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد تخت های بخش مراقبت های ویژه را بیماران کرونایی اشغال کرده اند، خاطرنشان کرد: طی جلساتی که با اساتید این حوزه داشته ایم و کارهای تحقیقاتی انجام شده، لازم می دانیم که تهران حداقل دو هفته تعطیل شود تا فضایی برای تنفس مراکز درمانی ایجاد شود.
وی یاد آور شد: اپیدمی نیازمند پیشگیری و نظارت است و درمان چاره آن نیست و این مهم صرفا به عهده کادر درمان و وزارت بهداشت نبوده بلکه همه ارگان های نظامی و انتظامی ونیروهای امدادی باید وارد میدان شده و با هماهنگی و همکاری هم برای کنترل و مدیریت اپیدمی تلاش کنند.
badoorbin.comakhbarazad.comمنبع : مهر
آخرین دیدگاه