دولت مهمان نواز خوبی برای سهامداران نبود/ درآمد ۵۰ هزار میلیارد تومانی دولت از بازار سرمایه

5f96898389ea5_5f96898389ea8 کارشناس بازار سرمایه گفت:دولت در ۶ ماهه نخست سال تلاش زیادی کرد تا توجه مردم را به بازار سرمایه جلب کند، اما به دلیل اختلاف نظری که با مجلس داشت، نتوانست آن طور که باید بازار را مدیریت کند.

احمد زاده اصل کارشناس بازار سرمایه درباره علت ریزش شاخص های بورس و فرابورس، اظهار کرد:دولت در ابتدای سال بازار سرمایه را یک منبع خوب برای تامین کسری بودجه یافت و قصد داشت بدون هیچ زحمتی از این طریق سرمایه بدست آورد، که تا حدودی هم موفق شد.

او افزود:مجموع درآمدهای مالیاتی و فروش سهام شرکت های دولتی در ۶ ماهه نخست سال به ۵۰ هزار میلیارد تومان رسید، دولت در همین مدت تلاش زیادی کرد که توجه مردم را به بازار سرمایه جلب کند اما به دلیل اختلاف نظری که با مجلس داشت، نتوانست آن طور که باید بازار سرمایه را مدیریت کند.

این کارشناس بازار سرمایه در رابطه با نقش عرضه صندوق پالایش یکم در اُفت بازار سرمایه بیان کرد:اختلاف نظری که بین وزارت نفت و اقتصاد برای عرضه سهام شرکت های پالایشی پیش آمد روی روند بازار تاثیر گذاشت با اینکه بعد از مدت کوتاهی اختلاف بین دو وزارت خانه رفع شد اما بازهم اثر آن روی بازار باقی مانده است.

احمد زاده اصل در رابطه با تاثیر مشکلات درونی بازار سرمایه و میزان اثر گذاری آن بر شاخص کل بورس گفت:در ۶ ماهه نخست سال قیمت بعضی از صنایع کوچک دارای حباب بود که نیاز به اصلاح داشت اما مسئولان مربوطه نتوانستند ثبات لازم را حتی برای مدت کوتاه در بورس به وجود بیاورند.

او اظهار کرد: عدم تامین ابزارهای لازم برای کنترل سهامداران در روزهای منفی بازار سبب شد که ناگهان بازار سرمایه با حجم زیادی از صف های فروش و خروج بالای نقدینگی مواجه شد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت:دولت و وزارت اقتصاد باتوجه به تصمیماتی که اخذ کردند بحث بازار گردانی را پیش کشیدند اما متاسفانه این تصمیم موثر نبود و تغییری در بازار به وجود نیاورد اما امیدوار هستیم که این ابزار در بلند مدت بتوانند به بازار سرمایه کمک کند.

احمد زاده اصل تصریح کرد:ارزش بازار نسبت سال های قبل بیشتر شده و هر اقدام عجولانه ای به آن آسیب می زند.اگر شرکتی سهام خود را در بازار عرضه کند در حالی که آن سهم ارزندگی لازم را نداشته باشد نه تنها به بازار کمک نمی‌کند بلکه سبب اُفت شاخص هم می شود .

او در پاسخ به اسن سوال که امیدی با رشد بازار سرمایه وجود دارد؟، بیان کرد: شاخص کل به زیر یک میلیون واحد نمی رسد زیرا بعضی از صنایع از جمله پتروشیمی ها ، معادن و فلزات قابلیت سرمایه گذاری را دارند،سهامداران باید در این صنایع سرمایه گذاری کند.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد : دولت و مجلس باید از دخالت های بی مورد در بازار سرمایه خودداری کنند در غیر این صورت بازار همچنان با التهاب مواجه خواهد بود.

احمدزاده اصل افزود:بیشتر سرمایه گذاران بزرگ و کارشناسان اقتصادی معتقد هستند که نتیجه انتخابات آمریکا تاثیر زیادی روی بازار سرمایه کشور ما می گذارد.

او در رابطه با قیمت گذاری های دستوری کالا ها در بورس گفت: هر سهمی که وارد بازار سرمایه می شود کالای مربوط به آن باید از قیمت گذاری دور شود اما در حال حاضر خلاف این موضوع رخ داده است ، سازمان بورس وظیفه اش این است که مانع دخالت های بی مورد دولت و مجلس در امور بازار سرمایه شود.

badoorbin.com
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

تعلیق سنگین در بازار ارز / دلالان نگران از آوار شکست نرخ‌ها

د اکتبر 26 , 2020
بازار ارز پس از سپری کردن چند هفته افزایش مستمر و ریزش نرخ‌ها در هفته گذشته، حرکت احتیاطی توام با ریزش را در پی گرفته است. بازار ارز پس از سپری کردن چند هفته افزایش مستمر و ریزش نرخ‌ها در هفته گذشته، حرکت احتیاطی توام با ریزش را در پی […]

خبرهای فوری

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000