سختی‌های امروز آثار رفتارهای ناهنجار دیروز است / دود تندروی‌ها به چشم مردم رفت

سیاسی/ سیاست داخلی 5f7ffec073259_2020-10-09_09-40 عضو حزب اتحاد ملت گفت: سختی‌های امروز آثار رفتارهای ناهنجار دیروز است که صاحب‌‌منصبان داخلی قطعنامه‌ها را کاغذپاره و بی‌اثر می‌دانستند. اما الان معلوم شده است که در مناسبات‌مان با نظام بین‌الملل باید منطق‌گرا باشیم.

انتخابات ۱۴۰۰ در حالی هشت ماه و چند روز دیگر برگزار می‌شود که کشور واقعاً شرایطی بحرانی دارد. از سویی تحریم‌ها و شدت گرفتن تلاش آمریکا و هم‌پیمانانش برای ایران‌ستیزی و از سوی دیگر کرونا و البته سوءمدیریت و فضای نامطلوبی که بر نظام مدیریتی حاکم است موجب شده تا «خروج از این وضعیت از هر مهمی مهم‌تر باشد.

حسین کاشفی، عضو حزب اتحاد ملت در این ‌باره اظهار داشت: انتخابات ۱۴۰۰ در حالی از راه می‌رسد که کشور هم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ سیاسی وضعیتی کاملاً پیچیده پیدا کرده است. به همین دلیل باید اذعان کرد، سیزدهمین دوره‌ انتخابات ریاست‌جمهوری اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد و بر همین اساس باید همگی تلاش خود را به کار گیرند بلکه کشور و نظام از این بزنگاه تاریخی سربلند بیرون بیاید.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه گفت: شرایط به گونه‌ای است که حتی دست‌اندرکاران هم به سخن آمده و گرفتاری مردم را بازگو می‌کنند. البته سختی‌های امروز آثار رفتارهای ناهنجار دیروز است که صاحب‌‌منصبان داخلی قطعنامه‌ها را کاغذپاره و بی‌اثر می‌دانستند. اما الان معلوم شده است که در مناسبات‌مان با نظام بین‌الملل باید منطق‌گرا باشیم تا کشور و البته مردم این همه تنگنا را به چشم نبینند. طبیعتاً باید بدانیم در جهان امروز اخلاق و تعامل‌گرایی حرف اول و اصلی را می‌زند و به همین دلیل وقتی آقای خاتمی در سازمان ملل با توصیه به گفت‌وگوهای تمدن‌ها «اتحاد برای صلح، نه اتحاد برای جنگ» را مطرح کرد با استقبال خیلی از کشورها مواجه شد.

او تصریح کرد: درباره اهمیت انتخابات ۱۴۰۰ همچنین باید متذکر شد، با مشاهده شرایط کشورهای منطقه می‌توان به این نتیجه رسید که آرایش خاورمیانه در حال تغییر است. به طور مشخص می‌توان به تعامل امارات و بحرین و کشورهای احتمالی دیگر اشاره کرد که با اسرائیل قرار و مدار همکاری گذاشته‌اند، که این اتفاق معادلات منطقه را به کل به‌ هم می‌ریزد. علاوه بر مسائل پیرامون برجام که نتوانستیم در داخل از این مهم استقبال کنیم و به عنوان دستاورد بزرگ از آن بهره ببریم؛ یعنی در نهایت دود تندروی‌ها و برخوردهای نادرست به چشم مردم رفت.

‌کاشفی اضافه کرد: بنابراین اگر دل در گرو رشد و توسعه کشور داریم و می‌خواهیم مردم در آسایش زندگی کنند و آرامش داشته باشند، باید به اتفاق هم تلاش کنیم و افراط و تفریط را کنار بگذاریم و بدون تنگ‌نظری‌های گذشته انتخابات را به شکلی برگزار کنیم که برای کشور و نظام و البته مردم راهگشا و چاره‌ساز باشد.

او سپس توضیح داد: البته برای خروج از مسیر پرمانع به فردی نیاز داریم که به درون و بیرون نگاهی کارشناسی داشته باشد و همچنین بتواند در داخل انسجام خوبی برقرار کند چون اگر هر کسی کار خودش را انجام دهد و بین ارگان‌ها هماهنگی کیمیا باشد،‌ قطعاً نمی‌توانیم مشکلات را حل کنیم و در نتیجه نمی‌توانیم از این شرایط سخت بگذریم و آرامش را به جامعه تزریق کنیم.

حسین کاشفی در پایان گفت: کشور شرایط دشواری دارد و به همین دلیل کمترین اهمالی به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

badoorbin.com
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

تکرار سردی انتخابات در سال ۱۴۰۰ فاجعه‌ای همه‌گیر خواهد بود

ج اکتبر 9 , 2020
سیاسی/ انتخابات عضو حزب اعتماد ملی گفت‌: برای مشارکت بالا احتیاج داریم که فضای سیاسی باز شود؛ به عنوان مثال آزادی محصوران از حصر و حضور صداهای مختلف در صداوسیما می‌تواند به مردم این پیام را بدهد که رأی‌شان در آینده کشور تأثیرگذار است. «انتخابات ۱۴۰۰ یکی از مهم‌ترین انتخابات […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000