گزینه نظامی علیه ایران به روی میز بازگشته است؟

سیاسی/ بین الملل 5f6ed1e50890a_2020-09-26_09-00 یک رسانه صهیونیست ادعا کرد در سایه شکست آمریکا در محافل بین‌المللی در مقابل ایران و عدم همراهی جامعه جهانی با خواسته‌های واشینگتن، کاخ سفید گزینه نظامی را مجدداً روی میز قرار داده است.

«ران ادلیست» در یادداشتی که در روزنامه صهیونیستی «معاریو» منتشر کرد به نقل از مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا ادعا کرد، وزیر آمریکایی این هفته مجددا تاکید کرد دولت فعلی آمریکا، ایران را تهدیدی برای جهان می‌داند که می‌تواند عامل مهمی هم برای تاثیرگذاری بر فضای مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا محسوب شود.

به نوشته این روزنامه عبری‌زبان، پس از آنکه دولت ترامپ در تلاش‌ برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران شکست خورد، پمپئو اعلام کرد ایالات متحده دوباره به فعال کردن مکانیسم تحریم‌ها علیه ایران بازخواهد گشت و منتظر خواهد نشست تا شرکایش که توافق هسته‌ای را با ایران به امضا رسانده‌اند نیز به اقداماتش بپیوندند.

به اعتراف معاریو، ادعای آمریکا این است که تهران تا پایان سال جاری میلادی ظرفیت دستیابی به مواد رادیواکتیو را پیدا خواهد کرد. البته در حالی این مساله مطرح می‌شود که آمریکا هیچ دلیلی برای اثبات این مدعا در اختیار ندارد.

به نوشته این روزنامه چاپ فلسطین اشغالی، تا به امروز سازمان ملل متحد یا کشورهای امضاکننده توافقنامه هسته‌ای با ایران، این گام آمریکا را تایید نکرده‌اند.

نویسنده در بخش دیگری از این یادداشت می‌نویسد: ایرانی‌ها منتظر نتایج انتخابات آمریکا هستند. با استناد به آنچه که در روزنامه نیویورک تایمز منتشر شده، سرویس‌های اطلاعاتی به این نتیجه رسیده‌اند که مسئولان ایرانی خویشتنداری را بهترین راهکار برای ضربه زدن به ترامپ در انتخابات پیش رو تشخیص داده‌اند.

رهبران ایران به این اعتقاد رسیده‌اند که ایالات متحده و اسرائیل در حال انجام عملیات امنیتی علیه کشورشان هستند و بر این باورند که چنین اقداماتی می‌تواند تهران را وادار به واکنش کند، اتفاقی که منجر به انجام تهاجم نظامی از سوی ایالات متحده یا اسرائیل خواهد شد.

به زعم نویسنده، با اینکه ایران اطمینان دارد اسرائیل در انفجار نطنز دست داشته است، اما ترجیح می‌دهد فعلاً هیچ طرفی را در این رابطه متهم نکند.

در بخش دیگری از یادداشت هم می‌خوانیم: رئیس‌جمهور آمریکا اخیراً الیوت آبرامز را به سمت هماهنگ‌کننده فعالیت علیه ایران منصوب کرده است؛ همان‌گونه که در تمامی انتصاب‌های سابق رئیس‌جمهور آمریکا شاهد بودیم، انتصاب آبرامز واکنشی به سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا بود که معتقدند ایران در انتظار انتخابات ایالات متحده، از هر نوع واکنشی در مقابل اقدامات تحریک‌آمیز سر باز می‌زند.

با این حال آبرامز یکی از جمهوری‌خواهان کهنه‌کار محسوب می‌شود که دچار سندرم دشمنی با ایران است و شاید بتوان او را تندروترین یهودیانی توصیف کرد که در واشینگتن پرسه می‌زند.

نویسنده که روزنامه او را تحلیلگر نظامی خوانده است در پایان یادداشت خود ادعا می‌کند: هرچه احتمال پیروزی جو بایدن نامزد دموکرات افزایش پیدا می‌کند و یأس در صفوف بلوک ترامپ گستره بیشتری می‌یابد، خطر اجرای گزینه حمله به پایگاه‌های ایران در طول خط ساحلی در خلیج‌فارس نیز شدت می‌گیرد (به خصوص که ایالات متحده یک ناو هواپیمابر را هم چند روز پیش به این منطقه اعزام کرد)، در حالی که از سوی دیگر احتمال همکاری اسرائیل در این عملیات هم بیشتر می‌شود.

badoorbin.com
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

 واکنش رئیس مجلس به دریافت و بازگرداندن ۱۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا، «سکوت» بود

ش سپتامبر 26 , 2020
سیاسی/ مجلس درست به همان میزان که نمایندگان مجلس دهم و یازدهم بر سر آنچه ناظران ورای این دعواهای جناحی، آن را «رانت پارلمان‌نشینی در ایران» می‌خوانند، به زد و خورد توییتری مشغول بودند، قالیباف ترجیح داد سکوت اختیار کند. یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که روی کار آمد بسیاری […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000