ایرنا نوشت: نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای امنیت ملی تأکید کرد: هبر معظم انقلاب فرمودند که بنده به مذاکرات خوشبین نیستم، اما مذاکرات را متوقف نکردند چرا که برخی میگفتند اگر مذاکره کنیم به نتایج خوبی میرسیم؛ برجام نشان دهنده درستی سخن رهبر بود و مردم فهمیدند که این مذاکرات نتیجهای ندارد.
نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: همه باید به دولت برای رسیدن به سیاستهای کلی و اهداف نظام کمک کنند، اگر کار درستی انجام شود به یاری دولت بپردازیم و اگر خطایی صورت گیرد، انتقاد سازنده انجام شود تا کارها به ریل صحیح بازگردد.
"سعید جلیلی" روز دوشنبه در جمع استادان دانشگاه یزد افزود: تلاش های ارزشمند علمی باید به حل مشکلات کشور بینجامد و از ظرفیت دانشگاه و استادان نیز برای حل مسائل استفاده کرد.
وی اظهار داشت: اگر تمدنها به ویژه غرب در برابر ما قرار گرفتهاند به دلیل اینست که اندیشهها را امتداد و در عرصههای مختلف جامعه ترویج داده اند؛ ما نیز باید اندیشه و نگاه علمی خود را جهت داده و به حل مسائل کشور کمک کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه باید درک کاملی از جمهوریت در نظام اسلامی داشته باشیم، ادامه داد: جمهوری اسلامی یعنی اسلام از سوی مردم برای مناسبات سیاسی و اجتماعی و دیکر بخشها انتخاب شود، بنابر این اصل مهم اینست که مردم بخواهند.
وی تصریح کرد: رهبری، سیاست و جایگاهها را معرفی میکنند و رئیس جمهور هم رویکردها را محقق میسازد؛ دولتها در سیاست خارجه نظیر بحث هستهای به مذاکره میپردازند اما سقف و کفها توسط رهبری مشخص میشود و دولت بر اساس سلیقه خود و در چارچوبهای ذکر شده به مذاکره میپردازد.
جلیلی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که بنده به مذاکرات خوشبین نیستم، اما مذاکرات را متوقف نکردند چرا که برخی میگفتند اگر مذاکره کنیم به نتایج خوبی میرسیم؛ برجام نشان دهنده درستی سخن رهبر بود و مردم فهمیدند که این مذاکرات نتیجهای ندارد.
این استاد دانشگاه گفت: سیاستهای نظام مورد توافق است و دولتها مخالفتی با این سیاستها ندارند، بلکه اجرای این سیاستها به سلیقه دولتها بازمی گردد.
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای امنیت ملی تأکید کرد: حق و وظیفه و ماموریت دانشگاه است که در مسائل مختلف کشور مشارکت داشته باشد؛ ما برای رشد و پیشرفت کشور به استفاده از ظرفیتها نیاز داریم که دانشگاه یکی از این ظرفیتها به شمار میآید.
وی ادامه داد: نشستهای استادان دانشگاه باید مستمر و مداوم باشد تا بر اساس تخصصهایی که دارند، درباره مشکلات کشور به بحث و تبادل نظر بپردازند و شاهد حل مشکلات کشور باشیم.
جلیلی یکی از مشکلات کنونی را به حاشیه رفتن مسائل اساسی کشور و پرداختن به مسائل حاشیهای عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: گاهی مسالهای که بسیار ضروری است و منافع مردم را پی دارد، به حاشیه رانده میشود و مسائلی که ارزش چندانی ندارد، در اولویت قرار میگیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: در نظام سلامت موفقیتهای بسیار بزرگی کسب کرده ایم که یکی از نمونههای آن کروناست؛ در حال حاضر برخی کشورهای پیشرفته همچنان با تعداد فوتیهای زیادی روبرو هستند در حالی که وضعیت کشور ما مطلوب است.
وی درباره تداوم مذاکرات هستهای تأکید کرد: در دورانی که بنده به این مذاکرات اعزام میشدم، بارها گفتم که نتیجه چندانی از این مذاکرات حاصل نمیشود؛ توافقی که حاصل شد، ایرادهای بسیار فراوانی داشت، نظیر بند ۳۷ برجام که باورنکردنی است.
جلیلی ادامه داد: آژانس هستهای پس از برجام و توقف بسیاری از فعالیتها ۱۵ بار اعلام کرد که ایران به وظایف خود عمل کرده است، اما طرف امریکایی از این توافق خارج شد و هیچ چیزی حاصل نشد.
این استاد دانشگاه افزود: پس از برجام و پیش از خروج آمریکا هم سرمایه زیادی جذب نشد، بر این اساس بود که رهبری در ابتدای دولت فرمودند برنامه ریزی خود را متوقف بر مذاکرات برجام نکنند.
وی بیان داشت: سرنوشت یک کشور را نمیتوان به انتخابات کشور دیگری گره زد و اینکه گفته میشود اگر ترامپ رای نمیآورد برجام ادامه داشت، حرف درستی نیست چرا که هم اکنون ترامپ رفته و فرد دیگری به عنوان رئیس جمهور انتخاب شده است، اما روند این کشور هنوز هم همانند دوران ترامپ است.
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در شورای امنیت ملی درباره روند کشور گفت: برای تحلیل یک موضوع باید نقطه کنونی که در آن داریم را به خوبی بشناسیم؛ ما در نقطهای قرار داریم که دشمن گزینههای پرهزینهای را برای ما نظیر ترور ۱۷ هزار نفر و جنگ تحمیلی و بمباران شیمیایی و فشار اقتصادی حداکثری داشته است.
جلیلی گفت: دشمن اذعان میکند که همه این گزینهها به نتیجه نرسیده و در فشار اقتصادی از هیچ اقدامی دریغ نکرده است، دشمنی که از موشک استفاده میکرد هم اکنون به سوی چاقوکشی رفته که نشان دهنده استیصال آن است.
وی خاطرنشان ساخت: دشمنی که در زمینه زن به فاجعههایی رسیده است، از اینکه جمهوری اسلامی یک جایگاه ویژهای به زنان داده است، نگرانیهای فراوانی دارد؛ ما به اعتلای جایگاه زنان افتخار میکنیم و نباید این نقطه افتخار به نقطه ضعف مبدل شود.
بیشتر بخوانید:
۲۱۲۱
آخرین دیدگاه