عبدالکریمی: بازی «آچمز» شده و مردم قربانی شرایط هستند/ گره‌های کور فعلی، باز نمی‌شوند، مگر …

عبدالکریمی: بازی «آچمز» شده و مردم قربانی شرایط هستند/ گره‌های کور فعلی، باز نمی‌شوند، مگر ...

رویداد۲۴نوشت: استاد فلسفه دانشگاه گفت: واقعیت چیزی جز این نیست که قدرت سیاسی هم از داخل و هم از خارج تحت فشار هستند. آمریکا شرط‌هایی مبنی بر خلع سلاح هسته‌ای، مسائل حقوق بشر و … را مطرح می‌کند و در آنِ واحد، در داخل هم مردمِ ناراضی مطالبه‌های‌شان را به طور جدی دنبال می‌کنند. این توضیح‌ها نشان می‌دهد، آرامش و ثبات دشوار شده است .

بیژن عبدالکریمی در پاسخ به این سوال که «آیا با حل احتمالی مساله‌های اقتصادی، رضایتمندی عمومی بر می‌گردد یا نه؟» اظهار داشت: به سوال نمی‌توانم جواب خاصی بدهم، چرا که وضعیت روز به روز بدتر می‌شود. در واقع ما با فروپاشی اقتصادی مواجه هستیم و این شرایط و گرفتاری مردم در حالی است که مسئولان برای برون‌رفت از دشواری‌ها هیچ راهی ندارند و می‌توان گفت، بازی «آچمز» شده و مردم قربانی شرایط هستند بنابراین تاکید می‌کنم مسئولان هیچ راه دیگری ندارند.

بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه دانشگاه در تشریح شرایط موجود می‌گوید: بازی «آچمز» شده و مردم قربانی شرایط هستند و مسئولان هم هیچ راه دیگری ندارند.

استاد فلسفه دانشگاه می‌گوید: تنها راه نجات از این وضعیت به هم ریخته و پرمانع، توافق هسته‌ای و بازگشت به برجام است. اما این هم عملاً دست‌نیافتنی شده است زیرا اکنون ما دست بالا را نداریم؛ دقیقا مثل زمان ترامپ که آمریکایی‌ها گفتند باید موشک‌های‌تان را بدهید. در حالیکه موشک‌های بالستیک ما ربطی به پرونده هسته‌ای نداشت.

او در تشریح دیدگاه خود اینگونه توضیح می‌دهد که «واقعیت چیزی جز این نیست که قدرت سیاسی هم از داخل و هم از خارج تحت فشار هستند. آمریکا شرط‌هایی مبنی بر خلع سلاح هسته‌ای، مسائل حقوق بشر و … را مطرح می‌کند و در آنِ واحد، در داخل هم مردمِ ناراضی مطالبه‌های‌شان را به طور جدی دنبال می‌کنند. این توضیح‌ها نشان می‌دهد، آرامش و ثبات دشوار شده است و تنها راهی که مانده، بازگشت به عقلانیت است. یعنی لازم است دو طرفِ درگیر در داخل هم‌نشینی را جدی بگیرند تا از طریق خرد جمعی به نتیجه‌ای کارگشا برسند. متاسفانه خرد جمعی هم شکل نمی‌گیرد و ظاهراً قرار هم نیست جدی گرفته شود تا هر دو طرف به استقبال شکست و ناکامی بروند.»

عبدالکریمی می‌گوید: این نکته را باید در نظر گرفت که تغییر و اصلاح به زودی ممکن نیست و باید انگیزه‌ای جدی در میان باشد که متاسفانه نیست زیرا اراده‌ای برای تغییر شکل نگرفته است. البته سیگنال‌هایی درباره تغییر ارسال شده، اما به قدری قوی نیستند که امیدوارکننده باشند و بخش معترض جامعه پیامی مبنی بر «تلاش برای حل مساله» را ببیند. این فضای ناامیدی در حالی است که فقط «خرد عَملی» می‌تواند چاره‌ساز باشد.

استاد دانشگاه آزاد تهران می‌گوید: گره‌های کور فعلی به این دلیل باز نمی‌شوند که قدرت سیاسی با یک پارادوکس روبرو شده است. مسئولان می‌دانند اگر نگاه‌شان را تغییر ندهند، خطرات زیادی را باید به جان بخرند و اگر رویه‌شان را عوض کنند، بازهم خطرات زیاد را متوجه خواهند شد. با این توضیح که حتما هزینه‌های تغییرِ نگاه بسیار کمتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

۲۱۲۲۰

پست بعدی

پژو ۲۰۶ نیم‌میلیاردی شد/ آخرین قیمت خودروها در بازار

ش دسامبر 31 , 2022
بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو حاکی از افزایش دوباره قیمت‌ها در این بازار در نخستین روز هفته‌است. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو حاکی از تداوم افزایش قیمت‌ها در این بازار است، به طوری که در بین خودروهای پراید موجود در بازار مدل ۱۱۱ آن […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000