نماینده مجلس: رفاه جامعه بهتر شده / الان، همه تلفن دارند ولی قبلا نداشتند/ مشکل اینجاست ، خودمان را با بالا دستی‌ها مقایسه می‌کنیم

نماینده مجلس: رفاه جامعه بهتر شده / الان، همه تلفن دارند ولی قبلا نداشتند/ مشکل اینجاست ، خودمان را با بالا دستی‌ها مقایسه می‌کنیم

رویداد ۲۴ نوشت:علیرضا عباسی نماینده کرج می‌گوید: کسی که ۵ میلیون حقوق می‌گیرد نسبت به کسی که ۱۰ میلیون دریافتی دارد، فقیر است و ۱۰ میلیون دریافتی نسبت به ۲۰ میلیون دریافتی، فقیر است. بنابراین مشکل این است که ما داریم خودمان را با بالادستی‌مان مقایسه می‌کنیم.

شرایط ناخوشایند اقتصادی در ایران که به تبع آن، معیشت مردم را در یکی از بدترین دوران‌های خود قرار داده است، منتقدان زیادی دارد. عده‌ای می‌گویند چرا ایران به عنوان یک کشور ثروتمند باید چنین شرایط بدی را سپری کند؟ و اساساً چرا تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان نظام، در وضع قوانین، متفاوت از خیلی از کشورهای دنیا عمل می‌کنند؟ علیرضا عباسی نماینده کرج در این باره می‌گوید: از دهه ۴۰ که حضرت امام، نهضت انقلاب اسلامی را آغاز کردند، با ایده و تفکر خاصی، کار شروع شد، زیرا ما بلوک شرق و غرب را داشتیم و هر کسی می‌خواست در دنیا زیست و دوام بیاورد، یا باید می‌رفت طرف شرق یا طرف غرب.

با عمل به احکام دینی می‌توانیم جامعه را اداره کنیم

عباسی می‌گوید: یکی از شعارهای اصلی که مردم هم تکرار می‌کردند شعار «نه شرقی، نه غربی» بود، یعنی نه به شرق وابسته‌ایم و نه به غرب. به این ترتیب ما خودمان یک الگویی را مطرح کردیم، چون چیزهایی که وجود داشت، مبنای دینی در آن‌ها نبود. ما می‌گوییم ۱۴۰۰ سال پیش، حضرت رسول مبعوث شده و یک‌سری احکام و آموزه‌هایی را آورده است. ما اعتقاد داریم با عمل به این احکام می‌توانیم جامعه را اداره کنیم.

ما یک نظام خاص هستیم که خیلی در دنیا خواهان ندارد

او می‌گوید: اکنون ما به عنوان نظام خاص که نه شرقیم و نه غرب، داریم کار خودمان را انجام می‌دهیم و مطمئن باشید، نمونه‌ای که آمده که وابستگی به هیچ‌کدام از طرف‌ها ندارد، خیلی در دنیا خواهان ندارد. یعنی از همان روز اول، جریان‌های مختلفی برای مقابله با نظام ما وارد میدان شدند و پیش از آن تلاش کردند این نظام تشکیل نشود. بعد که نظام اسلامی را تشکیل دادیم، دشمنان مرتب می‌گفتند شش ماه دیگر کار نظام تمام است، اما تا امروز برقرار مانده است. ما در سبک نظام خود، هم دموکراسی با حضور مردم و هم اسلام را تواماً آوردیم. خب نگاه کنید ببینید عربستان کجا جمهوری دارد؟ آن‌جا سلطنت کار را جلو می‌برد و به مردم هم کاری ندارد.

چون خواستیم روی پای خودمان بایستیم، به ما هجمه وارد کردند

این نماینده اصولگرا می‌گوید: ما چون خواستیم خودمان باشیم، یعنی در تمام حوزه‌ها روی پای خود بایستیم، از قسمت‌های مختلف بر ما هجمه وارد کردند. نظام ما که اکنون در حال کار و فعالیت است، پشتوانه حداکثری مردمی دارد و این را می‌شود در مشارکت‌های بالای مردم در انتخابات‌ها که از میانگین دنیا بیشتر است، ببینید. حال دشمن به این رسید که با این نظامی که تشکیل شده، جنگ نظامی نمی‌توان کرد که منجر به تغییر رژیم شود، چون سابقه هشت سال جنگ تحمیلی جلوی چشمشان است بنابراین گفتند یا سرعت موفقیت نظام جمهوری اسلامی ایران را کم کنیم یا در آن انحراف ایجاد کنیم. لانه جاسوسی در اوایل انقلاب، هدفش انحراف مسیر انقلاب بود. حالا می‌خواهند از نظر فرهنگی روی ما تاثیر بگذارند تا یک رفرم فرهنگی در ایران ایجاد کنند.

عباسی در پاسخ به اینکه «چرا معیشت مردم در ایران به گروگان مسائل ایدئولوژی درآمده است و مرتباً با تکرار اینکه شرایط خاص است و دشمن منتظر اختلافات ما است، فضای زندگی مردم گرفته شده؟» گفت: سال ۲۰۰۵ مجله معتبر نِیچر، مقاله‌ای به قلم فردی که ایرانی نبود و تعلق خاطری به ایران نداشت، منتشر کرد. در آن‌جا گفته می‌شود ایران در حال پیشرفت است و ما نمی‌توانیم جلوی سرعت پیشرفت ایران را بگیریم، مگر با دو چیز؛ تحریم‌ها و افزایش ناآرامی‌های اجتماعی. رشد علمی ایران در ۴۰ سال گذشته را مقایسه کنید با دنیا. ما کشور دوازدهم یا سیزدهم در رشد علمی هستیم لذا حضرت آقا هم امسال را سال دانش‌بنیان نامگذاری کردند که بتوانیم به این واسطه، خلق ثروت و ایجاد اشتغال کنیم. چون در دهه‌های گذشته، علم را تولید کردیم، اما درست و حسابی آن را به ثروت تبدیل نکردیم و نسبت به آن، اهتمام نداشتیم، کمتر خروجی گرفتیم.

نظام، بستر را برای رشد علمی و تربیت افراد فراهم کرده است

او می‌گوید: ما سالانه ۶۷ هزار مقاله علمی چاپ می‌کنیم. نظام، بستر را برای رشد علمی و تربیت افراد فراهم کرده، حال باید نفی آن به مردم برسد. راهش این است که مجموعه‌های دانش بنیان بیایند یک ارزش افزوده‌ای برای کشور ایجاد کنند که خلق ثروت و ایجاد اشتغال برای مردم شود.

عباسی می‌گوید: از دهه ۸۰ تا امروز، تعداد شرکت‌های دانش بنیان ما به سه هزار رسیده است. این سه هزار شرکت، ۳۰۰ هزار میلیارد تومان، ارزش افزوده برای کشور ایجاد کردند. خب ما باید این را پنج برابر کنیم. پس اگر این راه را به درست طی می‌کردیم اکنون برخی نمی‌گفتند که ایران به خاطر مسائل ایدئولوژی در اقتصاد پیشرفت نکرده است.

نماینده کرج می‌گوید: اکنون ۱۰- ۱۵ سال است که با تاکیدات رهبر معظم انقلاب، کار جدی‌تر شده و تاکیدات ایشان هم به خاطر کوتاهی‌های ما بوده، وگرنه که رهبر انقلاب نمی‌آید در مسائل جزئی ورود پیدا کند.

مشکل اینجاست که خودمان را با بالا دستی‌ها مقایسه می‌کنیم

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس می‌گوید: ما یک شاخص در دنیا داریم به نام «GHI»؛ شاخص گرسنگی در جهان. در ۲۰۰ کشور، ایران رتبه سی‌ام را دارد. کشورهای بعد ما، انگلیس و اسپانیا هستند و قبل ما، نام فرانسه به چشم می‌خورد. پس ما در این حوزه‌ها، کارهای خوبی انجام دادیم، ولی متاسفانه یک فقر نسبی داریم و دشمن مرتب روی آن کار می‌کند. یعنی کسی که ۵ میلیون حقوق می‌گیرد نسبت به کسی که ۱۰ میلیون دریافتی دارد، فقیر است و ۱۰ میلیون دریافتی نسبت به ۲۰ میلیون دریافتی، فقیر است. بنابراین مشکل این است که ما داریم خودمان را با بالادستی‌مان مقایسه می‌کنیم. حضرت امام یک جمله جالب داشتند که می‌گفتند در مسائل مادی به پایین‌دست خود نگاه کنید و در مسائل معنوی به بالادست خود.

خیلی پیشرفت کرده‌ایم؛ قبلا کسی تلفن نداشت اما الان همه دارند

وی می‌گوید: ما اگر مطلوب خود را در مسائل اقتصادی در نظر بگیریم، با آن فاصله داریم، ولی نسبت به گذشته خودمان اگر بخواهیم مقایسه کنیم، اوضاع و احوال قابل دفاع است. رفاه موجود در جامعه نسبت به دهه‌های گذشته بسیار بهتر است، ولی این‌قدر از فقر نسبی گفتند که مردم احساس فقر دارند. مثلاً به ۳۰ سال پیش نگاه کنید، چند درصد مردم خودرو داشتند و الان چند درصد مردم خودرو دارند. یا مثلاً در گذشته چقدر در خانه‌ها تلفن بوده است و الان در هر خانه چقدر تلفن همراه وجود دارد. این‌قدر به مردم نگوییم ما بدبختیم، ما بیچاره‌ایم، در حالی که ما رشد کردیم، ولی تا رسیدن به مطلوب فاصله داریم و من به عنوان یک نماینده مجلس باید تلاش کنم تا رفاه مردم بیشتر شود. باید بگویم انصافاً نظام برای رفاه مردم کار کرده که این تلاش با پیش از انقلاب قابل قیاس نیست. حتی اوضاع نسبت به ۱۰ سال پیش هم بهتر شده است.

بیشتر بخوانید:

21217

پست بعدی

قیمت طلا به این ۵ عامل بستگی دارد/ چرا طلا در حال گران شدن است؟

ج نوامبر 18 , 2022
طلا منبع ارزشمندی است که برای قرن ها برای ساخت جواهرات، سکه ها و سایر اقلام تزئینی استفاده شده است. با این وجود، بیش از ۵۰ سال از زمانی که طلا نقش رسمی مهمی در سیستم پولی بین‌المللی بازی می‌کند، نمی‌گذرد و در سال‌های اخیر سرمایه گذاران به طور فزاینده […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000