فارس نوشت :عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره اتفاقات اخیر کشور گفت: در آشوبها و اتفاقات اخیر ما شاهد شبهه افکنی توسط عدهای از خواص و تحریک جوانان به آشوب از سوی آنان بودیم آیا این افراد نباید پاسخگوی عملکرد خود باشند و هزینه این کارهای خود را بپردازند.
زهره الهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتراض های اخیر به فارس گفت: طرح دشمن برای ایجاد آشوب در ایران دارای گستردگی و همچنین پیچیدگی بسیاری بود و آنها قبل از ایجاد آشوب در ایران تجمعات سازمانیافتهای را در مقابل سفارتخانههای کشورمان در کشورهای مختلف کلید زده بودند و حتی افرادی از اتباع کشورهای میزبان را به این تجمعات کشانده بودند.
وی افزود: فوت خانم مهسا امینی موجب اجرای زودهنگام طرح آنان برای ایجاد آشوب در ایران شد و در واقع طرح آنها برای ایجاد اغتشاش در کشور ما زودرس و نارس بود.
الهیان ادامه داد: ما هم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس و هم با حضور نمایندگان خانم مجلس نشستی را با رئیس سازمان صدا و سیما داشتیم که در این دو جلسه با رئیس رسانه ملی بر برخورد با عوامل جوانان و مردم برای ایجاد آشوب تاکید شد و رئیس سازمان صدا و سیما نیز در پاسخ خود عنوان کرده که سازمان صدا و سیما در قراردادهایی هم که با بعضی از شخصیتهای مطرح امضا میکند این نکات را از این به بعد لحاظ خواهد کرد که این افراد باید در چهارچوب قوانین و مقررات نظام جمهوری اسلامی گام بردارند؛ چرا که نمیشود این افراد هم از مزایای حضور در رسانه ملی استفاده کنند و چهره شوند و هم قوانین کشور را زیر پا بگذارند که این زیر پا گذاشتن قانون توسط آنها منجر به آسیب به جان و مال مردم شود.
با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم که صحبت داشتیم طبق گزارشی که آقای وزیر ارائه کرد در وزارت ارشاد نیز کمیتهای تشکیل شده و در قالب این کمیته تذکرات لازم به افراد شاخص که در تحریک و تهییج مردم در آشوبها پرداختهاند داده میشود.
نکتهای که تا به حال مغفول بود این بود که دستگاه قضا به این موضوع ورود نداشت صرف تذکر در یک کارگروه در وزارت ارشاد برای جبران این تقصیرها کفایت نمیکند، بلکه ورود دستگاه قضا را میطلبد که البته در صحبتهایی که رئیس قوه قضاییه داشتند، برای این شخصیتهای موثر هم پروندههایی تشکیل شده تا مورد رسیدگی قرار گیرد.
در بین دستگیرشدگان در اغتشاشات خیابانی نوجوانانی بودند که وقتی از آنها سوال میشد چرا شما به خیابان آمدید و اقدام به تخریب کردید میگویند که فلان شخصیت که در فضای مجازی معروف است ما را به این حضور تشویق و تحریک و هدایت کرد که امیدواریم قوه قضاییه برخورد قاطع را با هدف پیشگیری از تکرار وقوع هم چنین وضعیتی با این شخصیتها داشته باشد.
در کشوری مثل آلمان انتشار اطلاعات دروغ ۵۰۰ میلیون یورو جریمه دارد و ترکیه هم اخیراً قانونی برای مجازات اشاعه و انتشار دروغ تصویب کرده و در کشور ما هم با ورود قوه قضاییه امیدواریم که رویکرد به نحوی باشد که از اتفاقات مشابه جلوگیری کند.
بیشتر بخوانید :
۲۱۲۲۰
آخرین دیدگاه