وحید جلال زاده، رئیس کمیسون امنیت ملی که در سفر رئیس جمهور به نیویورک، هیات ایرانی را همراهی میکرد، در برنامه صف اول شبکه یک با اشاره به دیدارهای رئیس جمهور کشورمان در نیویورک با سران کشورهای مختلف گفت: مکرون، رئیس جمهور فرانسه در دیدار با رئیس جمهور خیلی علاقهمند به مذاکره هستهای بود و حامل پیامهایی نیز بود و میگفت اگر ایران روشهایی را اتخاذ کنید ما میتوانیم طرف آمریکایی را برای احیای برجام راضی کنیم. ️رئیس جمهور در دیدار با مکرون بر این مسئله تاکید کرد که یک بار خسارت دیدن از برجام کافی است و ار ما نخواهید مجددا خسارت ببینیم.
به گزارش فارس، بخش هایی از گفت و گوی جلال زاده را در ادامه می خوانید:
*رئیس جمهور سوئیس هم حامل پیام آمریکا برای ملاقات دو جانبه با ایران بود و رئیسی در پاسخ گفت که آیا ما تا کنون از ملاقاتهای دوجانبه قبلی سودی بردیم؟، آمریکاییها مذاکره را برای مذاکره میخواهند و این درحالی است که اشخاص حقیقی و حقوقی جمهوری اسلامی مکرر درحال تحریم شدن هستند.
*آقای رئیسی همچنین در دیدارهایی که داشت قاطعانه گفت ما از پادمان عقب نشینی نمیکنیم. آقای رئیسی ملاقاتی هم با نخست وزیر ارمنستان داشت که به صراحت گفت که هیچ گونه تغییری در مرزها را نمیپذیریم و آقای امیرعبداللهیان هم این پیام را به طرف آذربایجانی منتقل کرد.
*اولویت جمهوری اسلامی ایران در دیدارهای وزیر خارجه در نیویورک مسائل دوجانبه و همکاریهای اقتصادی بود.
*در برخی دیدارها بحث فوت خانم امینی مطرح شد و این فرصت بینطیری بود تا آقای رییسی موضوع را شفاف کند و بگوید چه کارهایی برای پیگیری این موضوع شده است و برخی از فعالان رسانهای آمریکا از اینکه آقای رئیس جمهور با خانواده خانم امینی تماس گرفته تعجب کردند و فکر نمیکردند رئیس جمهور تا این حد پیگیر موضوع باشد.
*فوت خانم امینی اتفاق تلخی بود و از همان لحظه اول مسئولان مختلف پیگیر موضوع شدند، رئیس جمهور در ازبکستان بود که دستور پیگیری داد. رئیس مجلس، کمیسیون داخلی کشور را مامور رسیدگی به موضوع کرد و پیگیریها در بخشهای مختلف آغاز شد که اینها بسیار قابل توجه است.
*بعد از فوت خانم امینی ابتدا در سقز تجمعی صورت گرفت و مطالبه اصلی مردم رسیدگی دقیق به پرونده خانم امینی بود که خواسته به حقی هم بود. اما در ادامه اتفاقاتی رخ داد که نشان داد برخی جریانات به دنبال چیزی غیر از موضوع خانم امینی هستند.
*هر روز در مقابل مجلس تجمعات مختلفی صورت میگیرد و اقشار مختلف مردم خواسته خود را مطرح میکنند بدون اینکه اتفاقی رخ دهد، اما در ماجرای تجمعات بعد از فوت خانم امینی یک سری عناصر دشمن وارد شدند و دست به اغتشاش زدند. اینها از مردم نبودند.
*قطعا دولت، مجلس و قوه قضائیه بدون توجه به حواشی، پرونده خانم امینی را با دقت بررسی میکنند و تا کنون نیز پیگیر موضوع بوده اند. مطالبه مردم پیگیری ماجراست، اما اینهایی که دست به جنایت میزنند و مامور پلیسی که به دنبال برقراری امنیت است را به شهادت میرسانند، از مردم نیستند.
*حکومت عربستان خبرنگار این کشور در ترکیه را قطعه قطعه کرد و بدن آن را با اسید سوزاند، اما امروز از حقوق بشر دم میزدند. از آن سو میبینیم گروهک منافقین که ۱۷ هزار نفر را ترور کردند و دست به جنایات بسیاری زدند، امروز در آمریکا شعار حقوق بشر سر میدهن!
*باید از نیروی انتظامی برای برقراری امنیت تشکر کنیم، همچنین از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که امروز یک گوشمالی به تروریستها در اقلیم کردستان عراق داد.از دستگاه قضایی و مسئولان میخواهیم همانگونه که پرونده خانم امینی را با جدیت پیگیری کرد، پرونده اغتشاشگران را هم با جدیت تمام پیگیری کند.
آیا این خبر مفید بود؟ 0 0
نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف
آخرین دیدگاه