وزارت دفاع تایوان در توییتی اعلام کرد، هشت کشتی جنگی نیروی دریایی ارتش آزادیبخش خلق چین و ۲۳ هواپیمای نیروی هوایی این ارتش در نزدیکی جزیره تایوان شناسایی شدهاند.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام این وزارتخانه، ارتش تایوان وضعیت را رصد کرده و به این فعالیتها با به کارگیری هواپیماهای گشتهوایی رزمی، کشتیهای نیروی دریایی و سامانههای موشکی زمینی پاسخ داده است.
بر اساس اعلام این وزارتخانه، ۱۰ فروند از این هواپیماهای چین از به اصطلاح "خط میانه" تنگه تایوان که به عنوان یک مرز دریایی غیررسمی بین این جزیره و سرزمین اصلی چین عمل میکند، عبور کردند.
وزارت دفاع تایوان بیان داشت: ۱۰ فروند از این هواپیماهای شناسایی شده، به سمت بخش شرقی خط میانه در تنگه تایوان و منطقه شناسایی دفاع هوایی ما در جنوب غرب پرواز کردند، مسیرهای پرواز آنها مشخص است.
جزیره تایوان سالها قبل به پایگاه حزب ملیگرای چین (کومینتانگ) که در سال ۱۹۴۹ در جنگ داخلی از حزب کمونیست چین شکست خورد تبدیل و با پکن بیگانه شد. سرزمین اصلی چین و جزیره تایوان در اواخر دهه ۱۹۸۰ روابط تجاری و غیررسمی را از سر گرفتند.
اوضاع در اطراف این جزیره پس از سفر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در بازه دوم و سوم اوت، تشدید شد. بعد از این سفر، یک هیات آمریکایی دیگر به رهبری ادوارد جی مارکی سناتور آمریکایی در ۱۴ اوت به این جزیره سفر کرد و چندی بعد از آن هم اریک هولکامب، فرماندار ایالت ایندیانای آمریکا در ۲۱ اوت سفر مشابهی را به تایوان انجام داد.
رسانهها گزارش دادند که یک هیات آمریکایی دیگر به رهبری مارشا بلکبرن، یک سناتور دیگر آمریکا نیز، برای یک سفر سه روزه عصر پنجشنبه وارد تایوان شد. این سفرها چین را به واکنش با اجرای موج دیگری از مانورهای نظامی در نزدیکی این جزیره وا داشت.
آخرین دیدگاه