صداوسیما، کمر بخش خصوصی را شکست!/ اعتراض به عملکرد ساترا

صداوسیما، کمر بخش خصوصی را شکست!/ اعتراض به عملکرد ساترا

مدیرعامل یکی از پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی، با اعتراض به عملکرد صدا و سیما در حوزه فضای مجازی، این سازمان را به شکستن کمر بخش خصوصی متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد شکوری‌مقدم، مدیرعامل هلدینگ صباایده (فیلیمو، آپارات و..) در توییتی، نسبت به پخش مسابقه «آوای جادو» از تلوبیون پلاس اعتراض کرد.

او همچنین از عدم پاسخ‌گویی ساترا به طرح‌ها در سامانه‌های‌شان، انتقاد کرد.

در توییت محمدجواد شکوری‌مقدم آمده است:

«فکر کنید برای یک برنامه موسیقی محور به نام «آوای جادویی»، ۶ جلسه مذاکره کردید و توافقات کلی انجام شد، چند روز قبل هم تیم کارشناسی فرستادید سر ضبط! بعد دیروز خبر می‌شنوید که تلوبیون پلاس با برنامه قرارداد بسته برای پخش در نوروز ۱۴۰۱، سر گردنه برای برنامه‌های ما قلاب می‌اندازند؟

واقعا آن‌قدر این موضوع غیرمنطقی و غیر عادلانه است که نمی‌دانم چگونه از آن دفاع می‌کنند؟ مگر می‌شود برای سازمانی نقشی این‌چنین مبهم تعریف شود و خودش اقلیمش را تعریف کند و هر روز توسعه دهد؟ چرا کسی نمی‌پرسد صوت و تصویر فراگیر چیست؟

ساترا، متاسفانه فقط و فقط یک فرایند مصوب در حوزه انتشار به نام صدور موافقت کلی دارد که طبق سند خودشان موظف‌اند در کم‌تر از ۱۵ روز طرح‌ها و فیلمنامه‌های بارگذاری شده در سامانه‌شان را تعیین و تکلیف کنند، باورتان می‌شود بیش از ۷-۸ ماه است ۹ سریال بارگذاری شده ما بی پاسخ است؟

اگر می‌خواهید تولید و پخش ما را خشک کنید چرا واضح نمی‌گویید؟ هر هفته از معاونت پایش و نظارت ساترا به ما نامه می‌زنند و آن را یک فرایند تلقی می‌کنند و عدول ما از آن را، رفتار غیر فرایندی و بی‌نظمی پلتفرم قلمداد می‌کنند!

کجای دنیا این‌گونه یک صنعت با این عرض و طول را تنظیم گری می‌کنند؟ همه چیز باید روشن و با ثبات باشد سازمانی با این همه نابسامانی و ابهام و سردرگمی به ذات بزرگ‌ترین مانع تولید در سالی با نام ممانعت زدایی از تولید شده است! و صدای‌مان به هیچ کجا نمی‌رسد.

چه کسی پاسخ‌گوی بیش از ۶۰۰۰ اشتغال‌زایی مستقیم برای هنرمندان و هنروران و ۷۰۰۰ اشتغال‌زایی غیر مستقیم در زنجیره ارزش شبکه نمایش خانگی است که متولی آن سازمانی رقیب، مبهم، بدون قاعده و سازکار مناسب است؟

نمایندگان محترم مجلس و شورای محترم نگهبان سوال بنده این است که مگر می‌شود در چند بند مبهم در یک لایحه بودجه یک ساله حکم حقوقی برای این صنعت و اهالی انبوه آن بدون تعاریف، چارچوب و فرآیند مشخص صادر کرد؟/صدا و سیما با فعالیت‌های اخیر در حوزه فضای مجازی رسما به رقابت و شکستن کمر بخش خصوصی اهتمام دارد، نمی‌شود هم داور باشد و هم بازیکن! این رویکرد خلاف شرع و اخلاق نیست؟

تنها مسیر روشن آینده استقلال ساترا از صدا و سیما و یا محول شدن این صنعت به وزارت ارشاد است، ما معتقدیم این صنعت شامل تعریف صوت و تصویر فراگیر نیست وسامانه‌های پخش درخواستی (VOD) با تلویزیون‌های اینترنتی خلط مبحث شده است.»

۵۷۵۷

پست بعدی

صداوسیما، صلاحیت نظارت بر محصولات ویدئویی را ندارد

د مارس 14 , 2022
چهار اتحادیه و کانون فرهنگی و هنری فعال در عرصه فضای مجازی، در نامه‌ای به دبیر شورای نگهبان، برعدم صلاحیت صداوسیما برای نظارت بر محصولات ویدئویی تاکید کردند. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به دنبال واگذاری صلاحیت صدور مجوز محصولات ویدئویی به سازمان صدا و سیما، اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامه‌های […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000