قربانی بزرگ حمله روسیه به اوکراین

قربانی بزرگ حمله روسیه به اوکراین

ایسنا نوشت: سینمای روسیه قربانی سیاست‌های دولتمردان این کشور در حمله به اوکراین شده است.

آژانس دولتی فیلم اوکراین (USFA) اخیرا با ارسال نامه‌ای خطاب به جشنواره‌های کن، ونیز، کارلووی واری و سایر جشنواره های فیلم بین المللی طراز اول از آنها خواسته سینما و فیلمسازی روسیه را تحریم کنند.

در این نامه به صراحت از برگزارکنندگان جشنواره‌های بین‌المللی فیلم درخواست شده تا از شرکت فیلم‌های روسی در برنامه‌های رقابتی و غیررقابتی جلوگیری کنند.

جشنواره فیلم گلاسکو در کشور اسکاتلند نیز با توجه به درخواست آکادمی فیلم اوکراین به نمایندگی از سینماگران و چهره های فرهنگی این کشور در راستای حمایت از آنها در مقابل حمله نظامی روسیه اعلام کرد، دو فیلم روسی را از برنامه دوره آتی این رویداد سینمایی حذف کرده که شامل دو فیلم «بدون نگاه کردن به عقب» ساخته «کریل سوکولوف» و «اعدام» به کارگردانی «لادو کواتانیا» می‌شود.

جشنواره بین‌المللی فیلم استکهلم سوئد نیز اعلام کرد در دوره آتی خود که در ماه نوامبر برگزار می‌شود هیچ فیلم دولتی روس را به نمایش نخواهد گذاشت.

این جشنواره سوئدی همچنین اعلام کرد که تمرکز امسال جشنواره بر روی سینمای اوکراین خواهد بود که با نمایش، ملاقات با سینماگران و برگزاری سمینارها همراه خواهد بود. در دوره پیشین جشنواره فیلم استکهلم، فیلم «کرگدن» ساخته «اولگ سنتسف» فیلمساز اوکراینی، جایزه بهترین فیلم جشنواره را از آن خود کرد.

همچنین آکادمی فیلم اوکراین از اوریماژ نهاد حمایتی اتحادیه اروپا از تولیدات مشترک سینمایی خواسته است که روسیه از کلیه برنامه های حمایتی و تولید مشترک با دیگر کشورهای اروپایی کنار گذاشته شود.

۵۸۵۸

پست بعدی

شایع‌ترین اختلالات مغزی کودکان‌ را بشاسیم

س مارس 1 , 2022
مهر نوشت: دستیار فوق تخصصی روانپزشکی کودک و نوجوان، به اختلالات شایعی که سیستم مغزی را با مشکل مواجه می‌کنند اشاره کرد. امین ماهورام، گفت: اختلال بیش فعالی / نقص توجه، و اختلال یادگیری از شایع‌ترین بیماری‌های عصب تکاملی هستند. وی با تاکید بر اینکه عملکرد سیستم عصبی طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود، خاطرنشان کرد: مهارت‌های کلامی، حرکتی، هوشی، احساسات، یادگیری و حافظه مربوط به عملکرد سیستم عصبی است. ماهورام، توجه والدین به روند رشد کودکان را مورد تأکید قرار داد و افزود: والدین باید به روند تکامل جسمی کودکان نیز توجه داشته باشند، به طور مثال تأخیر در گردن گرفتن، نشستن، و راه رفتن کودک در حیطه اختلالات حرکتی گنجانده می‌شود که می‌توانند نشانه‌ای از وجود اختلال عصب تکاملی باشند و نیازمند ارزیابی تخصصی هستند. وی تاکید کرد: بدون شک شناسایی و اقدام سریع‌تر در سال‌های اول عمر می‌تواند در جلوگیری از پیشرفت اختلال به سمت مراحل پیشرفته‌تر و کمتر درمان‌پذیر مؤثر باشد. ماهورام با تاکید بر اینکه زمان طلایی درمان‌های اختلالات عصب تکاملی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، خاطرنشان کرد: اگر در سال‌های اولیه زندگی اختلالات مغزی را شناسایی و مداخلات لازم را انجام دهیم، کمک قابل توجهی به کارکرد مغز خواهیم کرد. ۴۷۲۳۳

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000