شیب تند قیمت موادغذایی/ برنج ۸۰ درصد گران شد

شیب تند قیمت موادغذایی/ برنج ۸۰ درصد گران شد

بررسی قیمت کالاهای اساسی طی بازه زمانی یک ساله نشان می دهد که قیمت برنج ایرانی و شکر ۸۰ درصد، گوشت گوساله ۴۲ درصد، گوشت مرغ ۴۵ درصد و گوشت گوسفندی ۲۱ درصد افزایش یافته است.

روند بررسی آمار ارائه شده از سوی وزارت صمت از قیمت کالاهای اساسی در دی ماه سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که نرخ انواع کالاهای اساسی نسبت به دی ۱۳۹۹ با افزایش محسوسی همراه بوده که البته نسبت به ماه‌های قبل شیب ملایم‌تری داشته است.

بر همین مبنا، قیمت هر کیلوگرم برنج پاکستانی باسماتی درجه یک با ۱۷ درصد افزایش از ۲۴ هزار و ۳۹۶ تومان در دی ماه ۱۳۹۹ به ۲۸ هزار و ۵۳۵ تومان در دی ماه ۱۴۰۰ افزایش یافته است.

همچنین قیمت هر کیلوگرم برنج طارم اعلا دی ۱۴۰۰ نسبت به دی ۱۳۹۹، ۷۹.۸ درصد افزایش داشته و از ۳۳ هزار و ۷۰۳ تومان به ۶۰ هزار و ۵۸۴ تومان رسیده است. قیمت این کالا در آذر ۱۴۰۰ نیز ۵۳ هزار و ۳۶۳ تومان بود که به همین ترتیب رشد ۱۳.۵ درصدی در یک ماه (دی نسبت به آذر ۱۴۰۰) یافته است.

قیمت هر کیلوگرم برنج هاشمی درجه یک نیز طی مدت یاد شده ۷۵.۵ درصد افزایش یافته و از ۳۳ هزار تومان به ۵۷ هزار و ۹۱۶ تومان رسیده است. قیمت این محصول نیز در آذر ۱۴۰۰، ۵۱ هزار و ۴۹۷ تومان بود که به همین ترتیب رشد ۱۲.۵ درصدی در یک ماه (دی نسبت به آذر ۱۴۰۰) یافته است.

قیمت هر کیلوگرم شکر سفید نیز ۸۱.۸ درصد افزایش یافته و از ۸ هزار و ۶۲۴ تومان در دی ۹۹ به ۱۵ هزار و ۶۷۸ در دی ۱۴۰۰ افزایش یافته است.

قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله نیز در دی ماه ۱۴۰۰ نسبت به دی ماه ۱۳۹۹ به میزان ۴۲.۱ درصد افزایش و از هر کیلوگرم ۹۷ هزار و ۲۹۵ تومان به ۱۳۸ هزار و ۲۲۶ تومان رسیده است.

قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی طی مدت یاد شده ۲۱.۵ درصد افزایش یافته و از ۱۱۰ هزار و ۷۸۶ تومان به ۱۳۴ هزار و ۶۴۵ تومان رسیده است.

قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ تازه نیز در دی ماه ۱۴۰۰ نسبت به دی ماه ۱۳۹۹ به میزان ۴۵.۶ درصد افزایش یافته و از هر کیلوگرم ۲۰ هزار تومان به ۲۹ هزار و ۸۲۵ تومان رسیده است.

کدام کالاها در یک ماه گران شدند؟

شکر ۵.۲ درصد، برنج پاکستانی ۱.۶ درصد، برنج طارم ۱۳.۵ درصد، برنج هاشمی ۱۲.۵ درصد، گوشت گوساله ۲.۲ درصد و گوشت گوسفندی ۲ درصد طی یک ماه (دی نسبت به آذر ۱۴۰۰) افزایش قیمت خورده اند.

کاهش قیمت دو محصول در یک ماه

همچنین بررسی قیمت این اقلام اساسی طی یک ماه نیز نشان می‌دهد، قیمت هر کیلوگرم برنج تایلندی نیز در دی ۱۴۰۰ نسبت به دی ۱۳۹۹ با ۱۰.۳ درصد کاهش از ۱۷ هزار و ۵۶۲ تومان به ۱۵ هزار و ۷۴۵ تومان رسیده است.

همچنین قیمت این کالا در دی ماه نسبت به آذر ماه نیز (طی یک ماه) ۱.۳ درصد کاهش داشته است.

قیمت گوشت مرغ نیز طی یک ماه ۲.۸ درصد کاهش داشته است.

شیب تند قیمت کالاهای اساسی در یک سال/ برنج ۸۰ درصد گران شد

۲۲۳۲۲۵

پست بعدی

توضیحات عضو کمیته علمی کشوری کرونا درباره یک خبر

س فوریه 22 , 2022
عضو کمیته علمی کشوری کرونا در واکنش به بازنشر گزینشی مصاحبه‌اش در یکی از رسانه‌ها که مسبب برداشت‌های نادرست از مطلب می‌شود، گفت: این مصاحبه بسیار طولانی مربوط به تجربیات مثبت و منفی ایران و درس آموخته‌های مربوط به کرونا بوده و متاسفانه تجربیات مثبت ایران از مصاحبه در نسخه بازنشر حذف شده است. به گزارش خبرآنلاین به نقل از وبدا، دکتر مصطفی قانعی با بیان این مطلب، افزود: در بخش اول مصاحبه کاملا به این موضوع پرداخته ام که ایران به عنوان یک کشور کاملا در تحریم و در حالیکه انتقال پول را برای ما کاملا دچار مشکل کرده بودند و همچنین امکانات ساخت واکسن را به ما نمی دادند، چگونه توانست بر کرونا غالب شود. وی ادامه داد: متاسفانه موفقیت هایی که ما در این خصوص داشتیم، در عین تحریم و بدعهدی دنیا و تعمدشان بر اینکه مردم ایران را دچار مشکل کنند، از مصاحبه حذف شده است. عضو کمیته علمی کشوری کرونا با بیان اینکه در گزارش ارائه شده در این رسانه فقط برخی از درس آموخته ها آن هم از باب انتقادی بازنشر شده است، تاکید کرد: این شیوه درج مصاحبه حدودا یکساعتی صحیح نیست و بهتر و حرفه ای تر این بود که مصاحبه به روندی که توضیح داده ام بازنشر می شد. دکتر قانعی همچنین افزود: بنده روند مصاحبه را با ارائه تجربیات مثبت ایران در مقابله با کرونا و پیروزی ما با توجه به تحریم ها و مشکلاتی که از سوی دشمنانانمان داشته ایم، آغاز کردم و در ادامه دلیل اینکه ما به این توانمندی رسیدیم را ذکر کردم که شامل شرکت های دانش بنیان و مدیریتی بود که اعمال شد و همچنین مقام معظم رهبری کمک کردند و در نهایت هم درس آموخته ها ذکر شد و بهتر بود که مصاحبه نیز به همین شیوه بازگو می شد. وی همچنین عنوان کرد: متاسفانه خبرگزاری فقط بخش آخر مطالب من را منتشر کرده است و دو بخش اول را ذکر نکردند که اینطور متبادر می شود که در طول همه گیری کرونا، سوء مدیریتی وجود داشته است که این موضوع صحیح نیست. بیشتر بخوانید: عضو ستادملی مدیریت کرونا: پیش‌بینی‌های ما درست از آب درنیامد ۴۷۲۳۳

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000