ایلنا نوشت: رئیس جمهور در روزهای گذشته چهار نماینده خود را در شورای عالی هلال احمر منصوب کرد. آیا با این اقدام قفل هفت ماهه برگزاری شورای عالی هلال احمر گشوده می شود؟
شورای عالی هلال احمر به عنوان عالی ترین رکن این نهاد گزینه های پیشنهادی را برای ریاست جمعیت هلال احمر به رئیس جمهور معرفی می کند و در تصمیم گیری های کلان این نهاد امدادی نقشی اساسی دارد اما همین شورای کلیدی که علی القاعده باید ماهی حداقل یک بار جلسه داشته باشد حدود هفت ماه است که تشکیل جلسه نداده است.
ماجرای تاخیر در جلسات این شورا به یک دعوای حقوقی بر می گردد که هفت عضو داوطلب این شورا را درگیر خود ساخته است. بر اساس قانون هفت عضو از ۱۶ عضو شورای عالی هلال احمر طی یک انتخابات میان اعضا داوطلب این نهاد انتخاب می شوند. اعضا داوطلب ابتدا هیات مدیره های استانی را انتخاب می کنند و سپس اعضا هیات مدیره ها مجمع عمومی را شکل می دهند و مجمع نیز هفت عضو را به عنوان اعضا شورا انتخاب می کند. در انتخابات سال گذشته تعدادی از اعضا منتخب مشمول قانون منع به کارگیری دولتی ها در هیات مدیره های نهادها و شرکت ها می شدند که بر سر آن اختلاف نظر بود و نهایتا کار به دیوان عالی کشید. دیوان عالی کشور هنوز حکم نهایی را صادر نکرده اما دستور موقتی برای ماندن اعضا مشمول قانون فوق در شورای عالی هلال احمر داده است.
خبرهای رسیده حاکی از آن است که اولین جلسه شورای عالی هلال احمر بعد از هفت ماه قرار است در روزهای آتی برگزار شود. گرچه همچنان مقاومت هایی در درون هلال احمر برای عدم برگزاری جلسات شورا به گوش می رسد اما حالا که نمایندگان رئیس جمهور هم معرفی شده اند، بهتر است مسئولان هلال احمر با هماهنگی و تعامل، هرچه زودتر قفل هفت ماهه این شورا را باز کنند تا این نهاد امدادی و بشردوستانه با مشکلات بیشتری روبرو نشود.
۴۷۲۳۱
آخرین دیدگاه