سیاسی/ سیاست داخلی حسن کردمیهن، روحانی نزدیک به قالیباف، مشاور و رییس کمیته فرهنگی فدراسیون جودو شد.
دیماه ۹۴ بود که گروهی خودسر از دیوار سفارت عربستان سعودی بالا رفتند، پرچم این کشور را پایین کشیدند، اموال سفارت و آنچه را که در ساختمان بود، تخریب کردند و سپس ساختمان سفارت را آتش زدند.
غائلهای که دوازدهم دیماه ۹۴ و پس از اعدام شیخ نمر، روحانی مخالف دولت عربستان سعودی از مشهد و با حمله به ساختمان کنسولگری عربستان در این شهر آغاز و در ساعات پایانی همان شب ازسوی گروهی خودسر در تهران ادامه پیدا کرد. در میان سردستههای این گروه بهاصطلاح «خودسر» اما نام «حسن کردمیهن» به چشم میخورد؛ روحانی اصولگرایی که گفته میشد گروه خودسر به فرمان او به سفارت عربستان به تهران حمله کردهاند؛ اقدامی که باعث قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران شد و واکنشهای بسیاری ازسوی مقامات داخلی کشور بهدنبال داشت. حدود ۲۰ روز پس از این اتفاق، حسن ذوالفقاری، معاون امنیتی- انتظامی وزارت کشور، حرکت عوامل حمله به سفارت عربستان را سازماندهیشده توصیف کرده و گفته بود: «این افراد سازماندهیشده آمدند و بیش از ١٠ سال است که در کرج و تهران و با محور فعالیتهایی در زمینه امور خیریه و فعالیتهای مذهبی فعالیت دارند.از مسوولان نیز عدهای دانسته و ندانسته از آنها حمایت کردهاند.»
او فرد سازماندهنده حمله را شخصی معرفی کرد که ساکن خارج از کشور بوده است. ذوالفقاری همچنین گفته بود که «شخص بیرونی که لیدری این ماجرا را برعهده داشت، به داخل منتقل شده و تحتبازجویی قرار گرفته است.» بعدها اما مشخص شد که کشور خارجی مورد اشاره ذوالفقاری، «سوریه» بوده و شخص مورداشاره «حسن کردمیهن». کردمیهن البته مدت کوتاهی پس از بازداشت، آزاد شد و هیچگاه مشخص نشد که سرنوشت پرونده حمله به سفارت عربستان چه شد و چه حکمی برای او به عنوان عامل اصلی هدایت گروه حملهکنندگان صادر شده است. ماجرای حمله به سفارت عربستان اما حدود ۲ سال بعد و در آستانه انتخابات ۹۶ ریاستجمهوری بار دیگر مطرح شد؛ زمانی که اسحاق جهانگیری در اولین مناظره انتخاباتی، خطاب به محمدباقر قالیباف، کاندیدای اصولگرای آن انتخابات، این پرسش را مطرح کرد که «چه کسانی به سفارت عربستان حمله کردند؟»؛ پرسشی که پاسخ آن پس از مناظره و با انتشار عکسهای دو نفره قالیباف و کردمیهن روشنتر شد. روحانی ورزشکاری که یکی از سولههای مدیریت بحران شهرداری را برای برگزاری کلاس جودو در اختیار داشت و از حامیان سرسخت قالیباف بود.
اما این تنها رابطه کردمیهن و قالیباف نبود و فرمانده حمله به سفارت عربستان، در جریان انتخابات ریاستجمهوری ۹۲ نیز به عنوان یکی از چهرههای اصلی ستاد انتخاباتی قالیباف و البته رییس ستاد انتخابات او در کرج فعالیت میکرد.
نام کردمیهن اما بار دیگر و با افتتاح یک رستوران لبنانی در کرج بر سر زبانها افتاد و مجدد این پرسش را نزد افکار عمومی مطرح کرد که نتیجه پرونده حمله به سفارت عربستان بهرغم عواقبی که درپی داشت، چه شد؟ پرسشی که هنوز پاسخی برایش نیست. کردمیهن اما حالا فارغ از پروندهای که در آن حضور دارد، بار دیگر در صدر اخبار قرار گرفته و اینبار با حکم آرش میراسماعیلی، رییس فدراسیون جودو، به عنوان مشاور و رییس کمیته فرهنگی فدراسیون جودو منصوب شده است. موضوعی که بار دیگر این پرسش را ایجاد کرده که چرا خبری از حکم فرمانده حمله به سفارت عربستان نیست؟!
badoorbin.comakhbarazad.comمنبع : خبرفوری
آخرین دیدگاه