چگونه با کودک خبرچین رفتار کنیم؟

5fc9ff45f1a78_2020-12-04_12-50

یک مدرس بین المللی سبک‌های فرزندپروری و تربیت خانواده درخصوص نحوه برخورد والدین با کودکان خبرچین توضیحاتی را ارائه کرد.

نازنین دسترنج اظهار کرد: خبرچینی به معنی رد و بدل کردن حرف و اعمال شخصی یک فرد به افراد دیگری است و معمولاً کودکان نمی‌دانند این عمل اشتباه است.

او افزود: خبرچینی هم مانند هر عادت رفتاری دیگری حاصل الگوبرداری کودکان از رفتار‌های والدین و اطرافیانشان است. در اکثر موارد زمانی که والدین با یکدیگر در خصوص اعمال شخصی فرد دیگری صبحت می‌کنند هرچند به ظاهر کودک در حال بازی کردن است، اما این رفتار را بطور غیر مستقیم از والدین می‌آموزد.

دسترنج گفت: گاهی اوقات خود والدین کودکشان را به انجام این کار ترغیب می‌کنند. زمانی که والدین از کودک جزئیات اتفاقاتی که در مهدکودک، مدرسه و یا منزل دیگران را می‌خواهند بطور غیر مستقیم خبرچینی را به فرزندشان می‌آموزند. بهتر است والدین بطور کلی از کودک سوال کنند که چگونه روز خود را گذرانده است.

این کارشناس ارشد مشاور خانواده اظهار کرد: خبرچینی کردن کودکان معمولا علل مختلف دیگری از جمله جلب توجه کردن، کسب محبوبیت و قدرت در جمع دارد.

او بیان کرد: اگر علت این رفتار اشتباه در کودک جلب توجه است والدین باید وقت بیشتری را با کودکانشان بگذرانند و با محبت کلامی و فیزیکی فرزندشان را از محبت سیراب کنند. گاهی اوقات کودک برای کسب قدرت و محبوبیت اقدام به خبرچینی می‌کند که این امر بیانگر عدم اعتماد به نفس است؛ والدین می‌توانند از طریق تمرکز بر نقاط قوت و آموزش راه‌های برقراری ارتباط اجتماعی این ضعف را از بین ببرند.

خبرچینی کودکان نشات گرفته از رفتار والدین است

او افزود: برخی از والدین برای ترک خبرچینی، به تنبیه کودکشان می‌پردازند، اما این رفتار کاملات اشتباه بوده و حتی می‌تواند عاملی برای ترغیب کودک به این رفتار شود. بهتر است پدر و مادر کودک را تشویق به رازداری کرده و از معلم و دیگر اقوام بخواهند که نسبت به خبرچینی فرزندشان بی تفاوت بوده و رازداری را به او بیاموزند.

دسترنج گفت: ترک این رفتار اشتباه هم مانند هر رفتار دیگری احتیاج به زمان دارد و والدین باید حداقل یک ماه برای ترک این عادت وقت بگذرانند.

badoorbin
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

آسان‌ترین روش تشخیص مرگبارترین سرطان

ش دسامبر 5 , 2020
متخصصان انگلیسی، آسان‌ترین روش تشخیص تومورهای مغزی را کشف کردند. تومور مغزی یکی از مرگبارترین سرطان‌های شناخته شده در جهان است. تومور مغزی زمانی به وجود می‌آید که سلول‌های مغز به صورت غیرطبیعی اقدام به تکثیر‌های متوالی می‌کنند. تومور‌های مغزی براساس سرعت رشد و احتمال بازگشت آن‌ها پس از درمان […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000