وضعیت افتضاح است، رودربایستی‌ها را کنار گذاشته و با خاطیان برخورد قاطع کنید

5faa25025d800_2020-11-10_08-58

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید برآنکه پایان پاییز و زمستان سختی در پیش داریم، مطرح کرد: مردم باید به این باور برسند که برای شکست این بیماری، مشارکت و مسئولیت‌پذیریشان در راس امور قرار دارد.

دکتر "سید وحید احمدی‌طباطبایی" با اشاره به وضعیت استان کرمان به لحاظ شیوع کرونا گفت: متاسفانه شاهد روند صعودی ابتلا و مرگ و میر در استان کرمان هستیم و در برخی روزها بیش از ۲۰ نفر در استان کرمان به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست می دهند که به شدت جای تاسف دارد.

وی با بیان اینکه فعلا استان کرمان وضعیت خوبی ندارد، تصریح کرد: ۷ شهرستان استان کرمان در وضعیت سیاه قرار دارند و مابقی شهرهای استان در وضعیت زرد، نارنجی و قرمز می‌باشند. متاسفانه تقریبا ظرفیت بیمارستان‌های افضلی‌پور و پیامبر اعظم (ص) شهر کرمان (بیمارستان های مرجع بیماران کرونایی استان کرمان) تکمیل شده‌اند و از بیمارستان‌های دیگر برای پذیرش و خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی کمک گرفته‌ایم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره محدودیت‌های ایجاد شده در راستای کنترل اپیدمی کرونا، عنوان کرد: مصوبات استان کرمان در راستای سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا هستند و به ‌طورمثال مناطقی که در وضعیت قرمز قرار دارند باید گروه‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ در آنها تعطیل شوند بنابراین در کرمان مشاغل گروه ۲ تا ساعت ۱۸ می‌توانند فعال داشته باشند و برای گروه‌های شغلی ۳ و ۴ همچنان بحث تعطیل کامل مطرح است اما در هر حال امیدواریم این محدودیت‌ها در کنترل شیوع بیماری مثمرثمر باشند.

وی با اشاره به اینکه مورد تایید شده ابتلا به آنفلوآنزا در استان کرمان نداشته‌ایم، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنیم که آذرماه سختی در پیش داشته باشیم.

احمدی‌طباطبایی با اشاره به اینکه بسیاری از سناریوهای پیش‌بینی شده برای کرونا درست از کار در نیامده است، عنوان کرد: معتقدیم فوت حتی ۱۰۰ نفر به دلیل ابتلا به کرونا در کشور آمار بسیار زیاد است زیرا ۱۰۰ خانواده عزادار می‌شوند ولی اکنون متاسفانه شاهد جان باختن روزانه بیش از ۴۰۰ نفر در کشور هستیم و این موضوع بسیار جانکاه است.

وی با تاکید بر ابتلای مجدد برخی افراد به کرونا، اظهار کرد: مواردی از ابتلای مجدد در استان از جمله چندین نفر از همکاران خودمان برای بار دوم و حتی سوم داشته ایم که نشان می دهد حتی افرادی که یکبار به ویروس کرونا مبتلا شده اند در مصونیت کاملی قرار ندارد و همچنان باید مسائل و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه برآورد علمی از درصد مبتلایان به کرونا در استان کرمان نداریم تصریح کرد: اینکه چند نفر در استان مبتلا شده‌اند مهم نیست زیرا اگر رعایت نکنند دوباره به کرونا مبتلا می‌شوند.

وی درباره اینکه واکسن در این شرایط ابتلای مجدد افراد به کرونا چه میزان می‌تواند موثر باشد؟ اظهار کرد: اگر توجه کنید روی واکسن آنفلوآنزا نوشته شده چهار ظرفیتی یعنی اینکه این واکسن روی ۴ نوع از ویروس آنفلوآنزا اثر بخشی دارد و کرونا یک بیماری جدیدی است و نمی‌دانیم چند نوع است لذا معادلات ساخت واکسن مقداری سخت شده و شاهدیم از ابتدای شیوع کرونا چندین بار از دانشگاه‌ها یا کشورهای مختلف اعلام شد که واکسن کرونا کشف کردند ولی هنوز برای هیچ واکسنی مجوز تولید انبوه و همگانی صادر نشده است پس همچنان باید صبورانه دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنیم.

احمدی‌طباطبایی عنوان کرد: موج دوم بیماری کووید ۱۹ در استان کرمان از مردادماه روند نزولی به خود گرفت اما از اواخر شهریورماه روند ابتلا و فوتی‌ها در استان صعودی شد و متاسفانه بین این دو موج فاصله‌ای نبود تا کادر بهداشت و درمان بتوانند نفس بکشند و مقداری خستگی رفع کنند.

وی افزود: اوضاع و احوال بیماری کرونا در استان بسیار افتضاح است و پرسنل کادر بهداشتی و درمانی خسته شده‌اند و از سوی دیگر تعداد بیماران روند افزایشی چشمگیری پیدا کرده است که طبیعتا کیفیت مراقبت‌ها کاهش پیدا خواهد کرد و این موضوع مختص کرمان و یا ایران نیست و در همه جای دنیا این اتفاق خواه ناخواه خواهد افتاد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید برآنکه پایان پاییز و زمستان سختی در پیش داریم، مطرح کرد: مردم باید به این باور برسند که برای شکست این بیماری، مشارکت و مسئولیت‌پذیریشان در راس امور قرار دارد.

وی بیان کرد: اگر وظایف دانشگاه علوم پزشکی را به دو حوزه درمان و بهداشت تقسیم کنیم و قاعدتا ۸۵ تا ۹۰ درصد مسئولیت در حوزه درمان یعنی بیمارستان و مراکز درمانی سرپایی برعهده دانشگاه علوم پزشکی است و حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد آن در اختیار ما نیست. به ‌طور مثال تهیه تانک های اکسیژن مربوط به سازمان صنعت، معدن و تجارت است یا عدم وجود یک داروی خاص باز در حیطه وظایف ما نیست و ممکن است به خاطر تحریم یک دارویی در بازار کمبود باشد.

احمدی‌طباطبایی ادامه داد: حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد مسئولیت حوزه بهداشت بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است و به‌طورمثال برگزاری مراسم ازدحام در این دوران کرونا ممنوع است و توصیه‌ها و تاکیداتی در این خصوص به مردم کرده‌ایم و حالا اگر افراد عروسی با حضور ۱۰۰۰ نفر می‌گیرند ما نمی‌توانیم با آنها برخورد کنیم و نهادهای مربوطه باید برخورد کنند. لذا باید در این شرایط رودربایستی‌ها را کنار گذاشت و با خاطیان برخورد قاطع کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطر نشان کرد: در کرمان کارگر یکی از کارخانه‌ها به کرونا مبتلا و تست تشخیصی وی مثبت شده بود و نباید سرکار برود اما شاهد هستیم کارفرما به کارگر دستور می‌دهد که سرکار بیاید و این کارگر بسیاری را در محل کار آلوده کرده است بنابراین ما این کارخانه را به دادستانی معرفی کردیم و اکنون باید دادستانی با مسئولین این کارخانه برخورد کند.

badoorbin.com
akhbarazad.com
منبع : خبرفوری

پست بعدی

توافق قره‌باغ به نفع طرفین است/ صلحبان‌های ترکیه و روسیه مستقر می‌شوند

س نوامبر 10 , 2020
سیاسی/ بین الملل رئیس‌جمهوری آذربایجان در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین بعد از عذرخواهی درباره حادثه‌ای که برای بالگرد روسی در مرز ارمنستان و آذربایجان رخ داد، گفت توافق آتش‌بس جدید در قره‌باغ به نفع دو طرف است. الهام علی‌اف گفت طرفین به توافقی بر سر قره‌باغ دست یافتند که […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000