سومین نمایشگاه واردات چین قرار است در روزهای 5 تا 10 نوامبر در شانگهای برگزار شود.
«حسین خلیفی» نماینده وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران در چین، بعد از گذراندن قرنطینه 14 روزه خود هنگام ورود به چین، پیامی را به شرح زیر در بخش « لحظه ها( مومنتس)» خود در وی چت منتشر کرد که به سرعت با تمجیدهای فراوانی روبرو شد؛ متن پیام به این شرح است: "من تقریباً 9 ماه از چین دور بوده ام؛ دوری از چین در این مدت زمان طولانی برای من که به عنوان سفیر فرهنگی در این کشور فعالیت دارم، کار سختی بود زیرا چین شهر دوم من است؛ سلام چین! من برگشتم! زنده باد دوستی بین ایران و چین!"
سومین نمایشگاه واردات چین قرار است در روزهای 5 تا 10 نوامبر در شانگهای برگزار شود و آقای خلیفی نیز برای سومین بار متوالی در این نمایشگاه حضور خواهد داشت؛ نمایشگاه واردات چین در سال جاری میلادی برای نمایندگان حوزه تجارت خارجی سایر کشورها مانند خلیفی بسیار خاص و استثنائی خواهد بود آن هم با توجه به وقوع غیر منتظره اپیدمی ویروس کرونا از ابتدا تا پایان سال جاری میلادی که منجر به تعویق برگزاری بازی های المپیک و برگزاری نشست های بین المللی به صورت ویدئویی شده و از سوی دیگر برگزاری نمایشگاه های بزرگ را نیز تحت تاثیر خود قرار داده است.
با این وجود، نمایشگاه بین المللی واردات چین طبق معمول و حتی در مقیاسی به مراتب بزرگ تر در مقایسه با گذشته در شانگهای برگزار می شود؛ طبق اعلامیه وزارت بازرگانی چین ، مساحت مکان برگزاری نمایشگاه واردات چین در سال جاری در مقایسه با سال گذشته 14 درصد رشد داشته است؛ تقریباً 50 شرکت از 500 شرکت برتر صنعتی جهان برای اولین بار در این نمایشگاه شرکت خواهند کرد و قرار است صدها محصول و فناوری و خدمات جدید در طول زمان برگزاری این نمایشگاه برای اولین بار برای جهانیان به نمایش گذاشته شود.
نمایشگاه بین المللی واردات چین یک بادنما و نماد جهت حرکت چین است که جهانیان می توانند از طریق آن مسیر حرکتی چین را از نزدیک رصد کنند؛ در حال حاضر و با وجود آنکه ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان شیوع و حتی شدت پیدا کرده است، نمایشگاه بین المللی واردات چین قرار است طبق برنامه ریزی های زمانی مقرر برگزار شود که این امر حداقل حاوی دو پیام است:
اولین پیام این است که چین حقیقتا توانسته است همه گیری کرونا را مهار کند؛ نمایشگاه بین المللی واردات چین فرصتی برای جهانیان فراهم می کند تا از نزدیک شاهد نتایج اقدامات ضد اپیدمی چین باشند؛ هر چند اخیرا عفونت های جمعی پراکنده ای در «چینگ دائو» و «کاشغر» گزارش شده است، اما موفقیت استراتژیک چین در مبارزه با اپیدمی کرونا، واقعیتی غیر قابل انکار است.
با این حال، برخی از اتباع خارجی که تحت تاثیر تبلیغات شیطانی و سیاه نمایی طولانی مدت تعدادی از رسانه ها و سیاستمداران غربی قرار گرفته اند، همچنان بر این باورند که چین داده های مربوط به کرونا را پنهان کرده و اپیدمی کرونا در چین به مراتب وخیم تر از شیوع این بیماری در سایر کشورهاست.
سوالی که مطرح می شود این است که وضعیت واقعی در چین چگونه است؟ در جواب به این سوال باید گفت که اینجا همان ضرب المثل معروف به کار می آید که می گوید: شنیدن کی بود مانند دیدن!
غرفه داران در نمایشگاه بین المللی واردات چین می توانند از طریق تجربه شخصی نظاره گر اقداماتی باشند که چین در حال انجام آن است؛ این غرفه داران می توانند با حضور در این نمایشگاه و از طریق دیدن و شنیدن، شرایط موجود کنونی در چین را درک کنند.
کاربری در صفحه «توئیتر» مربوط به شبکه تلویزیونی «بی بی سی» اینطور نوشته است: "امیدوارم کسانی که می گویند (چین) داده ها را پنهان می کند، به چین بروند و ببینند که دانش آموزان به کلاس برگشته اند و مردم به سفر می روند؛ به جای اینکه به اینترنت بسنده کنید، مغزتان خود را به کار گیرید و مهره شطرنج دیگران نشوید. !
علاوه بر این ، هزاران تاجر خارجی با حضور در شانگهای، اعتماد خود به اقتصاد چین را به تصویر کشیده اند؛ این تاجران خارجی امیدوارند که در تاریک ترین لحظه اقتصاد جهان، بتوانند از فرصت های تجاری موجود در چین بهره مند شوند.
بر اساس تازه ترین پیش بینی صندوق بین المللی پول، تولید ناخالص داخلی چین در سال 2020 میلادی 1.9 درصد رشد خواهد داشت و چین تنها کشور میان کشورهای بزرگ جهان خواهد بود که تولید ناخالص داخلی آن رشدی مثبت خواهد داشت.
صحنه های پرتکاپو و قدرت زیاد مصرف مردم چین در جریان تعطیلات طولانی مدت جشن روز ملی این کشور، جهانیان را شوکه کرد؛ «سی ان ان» در گزارشی نوشت: حس اعتماد به نفسی که در حال حاضر توسط مردم چین به نمایش درآمده است در مقایسه با احساس اضطراب آنها در تعطیلات عید بهار اوایل سال جاری میلادی، کاملا متفاوت است.
مدت زمان زیادی نیست که «کانگ لینسونگ» مدیر عامل «دایملر» اعلام کرده است که: آنچه به اصطلاح «وابستگی بیش از حد ما به چین» گفته می شود، غلط است زیرا بیشترین میزان رشد در طول 10 سال آینده متعلق به چین خواهد بود.
تاجران سراسر جهان هیچ تردیدی ندارند که به چین و شانگهای بیایند و در نمایشگاه بین المللی واردات شرکت کنند حتی اگر مجبور باشند 14 روز را در قرنطینه سپری کنند؛ طبیعی است که این تاجران نسبت به فرصت
های تجاری در چین خوش بین هستند و برای آینده برنامه ریزی می کنند.
نمایشگاه بین المللی واردات چین در عین حال مزایای محسوسی را برای غرفه داران ایرانی فراهم کرده است؛ «رمضان پرواز» سرکنسول ایران در شانگهای در مصاحبه اخیر خود تاکید کرده است که غرفه واردات ایران که در بندر تجاری گرینلند افتتاح شده در کمتر از 2 سال به سودی بیش از 5 میلیون یوان دست یافته است.
وی افزود مصرف کنندگان چینی به فرهنگ و محصولات ایرانی علاقه زیادی دارند. تردیدی نیست که شرکت های ایرانی به دلیل چشم انداز خوب بازار چین و عملکرد عالی این کشور در پیشگیری و کنترل اپیدمی کرونا، در آینده بیشتر با هدف توسعه و پیشرفت وارد چین خواهند شد.
بعد از برگزاری نمایشگاه بین المللی واردات چین نوبت به برگزاری مشهورترین جشنواره خرید آنلاین به نام «11/11» خواهد رسید؛ در این جشنواره بازرگانان سراسر جهان می توانند بیشتر از گذشته شاهد قدرت فوق العاده زیاد خرید مصرف کنندگان چینی باشند و پتانسیل عظیمی که در بازار مصرف چین وجود دارد را درک کنند
badoorbin.comakhbarazad.comمنبع : خبرفوری
آخرین دیدگاه