نتایج یک پژوهش که در مجله پزشکی لنست منتشر شد، نشان می دهد که استفاده از یک سیستم متمرکز و واکنش سریع در چین طی بازه زمانی اولیه همه گیری کرونا باعث شده تا این کشور در کنترل و مقابله با این بیماری موثر عمل کند.
در جدیدترین شماره ژورنال پزشکی لنست گزارشی منتشر شد که به بررسی چگونگی عملکرد موفقیت آمیز چین در کرونا پرداخته شده است. در این گزارش عنوان شده است که موفقیت چین در کنترل بیماری همه گیر کرونا می تواند به واکنش و عملکرد سریع این کشور در برابر این بیماری مرتبط باشد.
چینی ها این تصور را قبول دارند که کنترل بیماری یک امر علمی است و تعهد به منافع بالاتر و همگانی در فرهنگ آنها حک شده است. به نظر می رسد این باور و این فرهنگ تعهد مدار توانسته است در کنترل یک همه گیری بزرگ جهانی موثر واقع شود.
بررسی تحولات بیماری همه گیر کرونا در چین و سایر کشورها به ویژه کشورهای غربی و مقایسه داده های این بررسی ها مشخص می سازد که یک سیستم متمرکز و واکنش سریع در اوایل همه گیری باعث شده تا این کشور بتواند در مقابله با این بیماری نو ظهور بهتر عمل کند.
گریگوری پولند (Gregory Poland) مدیر گروه تحقیقات واکسن کلینیک مایو در روچستر، مینه سوتای ایالات متحده آمریکا معتقد است که سرعت واکنش چین عامل مهمی در مهار بیماری کرونا به حساب می آید.
به اعتقاد وی با اینکه سایر کشورها زمان بیشتری برای رویارویی با این بیماری را داشتند اما واکنش خود را به تأخیر انداخته تا بپذیرند که این بیماری بسیار خطرناک است چرا که به سرعت از فردی به افراد دیگر منتقل می شود. در حالی که چین با اینکه مرکز شیوع بیماری بوده، با واکنش سریع و قرنطینه سنگین و سخت گیری های لازم، موفق به کنترل و توقف انتقال بیماری شد.
چین در کنار قرنطینه و اعمال محدودیت ها، به آزمایش های گسترده در کلانشهرهای سراسر کشور پرداخت تا بتواند عوامل انتقال بیماری را پیدا کرده و از شیوع و گسترش کرونا جلوگیری کند.
تجزیه و تحلیل اقدامات چین علیه این بیماری نشان می دهد که این کشور موفق شد نه میلیون نفر را در ووهان (مرکز شیوع بیماری) مورد آزمایش کرونا قرار دهد که بهترین و موثرترین سیستم برای ردیابی ارتباط افراد است.
در گزارشی که در این مجله به چاپ رسیده، از دیگر عوامل موثر در موفقیت چین در مهار این همه گیری، توانایی تولید تجهیزات حفاظت شخصی، ساخت شبکه بیمارستانی موثر برای کرونا، اقدامات بهداشت عمومی، به ویژه استفاده از ماسک، هماهنگی بین بخش های دولتی و انطباق مدنی با مقررات عنوان کرد.
پولند یادآور می شود که چینی ها این تصور را قبول دارند که کنترل بیماری یک امر علمی است و تعهد به منافع بالاتر و همگانی در فرهنگ آنها حک شده است. به نظر می رسد این باور و این فرهنگ تعهد مدار توانسته است در کنترل یک همه گیری بزرگ جهانی موثر واقع شود.
طبق اعلام دانشگاه جان هاپکینز، تاکنون پرونده جهانی بیماری همه گیر کووید۱۹، از 37 میلیون نفر مبتلا و بیش از یک میلیون کشته فراتر رفته است.
badoorbin.comakhbarazad.comمنبع : خبرفوری
آخرین دیدگاه