قالیباف، لاریجانی، ضرغامی و جلیلی خواهند آمد، ناطق نه

مشاور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدرک گرایی بدون پشتوانه علمی را آفت مدیریت کشور ارزیابی کرد و گفت: در میدان انقلاب تهران مقاله و پایان نامه می‌نویسند و می‌فروشند این موضوع را در شورای عالی انقلاب..

مشاور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدرک گرایی بدون پشتوانه علمی را آفت مدیریت کشور ارزیابی کرد و گفت: در میدان انقلاب تهران مقاله و پایان نامه می‌نویسند و می‌فروشند این موضوع را در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردم.

«حسن غفوری فرد» افزود: یک دانشگاه غیردولتی هر سال ۲۰ هزار دانشجوی دکتری می‌گیرد و رئیس این دانشگاه هم اعلام می‌کند که چون دانشجوی کارشناسی نداریم با گرفتن دانشجوی دکتری به دنبال تامین هزینه‌های دانشگاه هستیم.

عضو هیات مدیره مجمع وزیران ادوار جمهوری اسلامی ادامه داد: بسیاری از مدیران در تاجیکستان مدرک گرفتند. در آنجا چون نوآوری و مطلب جدید برای ارائه نداشتند، بسیاری از اخبار محرمانه کشور را در پایان نامه‌ها می‌آوردند و این اطلاعات لو می‌رفت. بنابراین بسیاری از مشکلات داخلی کشور به دانشگاه‌ها و آموزش برمی‌گردد.

غفوری فرد گفت: برای نخستین بار چهار دوره دکتری در رشته‌های علوم و تکنولوژی هسته‌ای، برق، آینده‌پژوهی و معماری سازه‌های هسته‌ای تاسیس کردم. هر سال در این رشته‌ها تعداد محدودی دانشجو پذیرش می‌شود و گرنه این نوع پذیرش دانشجوی دکتری و مدرک‌گرایی نتیجه‌ای بهتر از وضع موجود ندارد.

وی، مشکل اساسی اقتصاد کشور را مساله مدیریت عنوان کرد و افزود: مشکل صنعت را از طریق دانشگاه می‌توان حل کرد. سال ۶۰ در دولت گفتم دانشگاه‌ها با طرح‌های خوبی که ارائه می‌دهند می‌توانند مشکل صنعت را حل کنند. مهندس امروز با مهندس پنجاه سال پیش فرق دارد. هرکشوری از نظر صنعت موفق بوده از دانشگاه استفاده کرده است.

غفوری فرد گفت: جمعیت ۸۵ میلیون نفری ما می‌تواند تاثیر بسیار زیادی بر بیش از ۵ میلیون نفر فارغ التحصیل دانشگاهی داشته باشد اما متاسفانه همچنان وارد کننده محصولات خارجی هستیم.

وزیر پیشین نیرو افزود: رهبر انقلاب فرمودند که با امکانات خوب داخلی که برای تولید داریم، نباید واردات داشته باشیم. مثلا با مدیریت خوبی که در بخش دفاعی داشتیم و همچنین بهره گیری از توان داخلی به پیشرفت‌های خوبی دست پیدا کردیم.

غفوری فرد ادامه داد: چگونه است می‌توانیم قویترین و بهترین موشک‌ها نقطه زن را تولید کنیم، اما در صنعت خودروسازی با بیش از ۵۰ سال سابقه هنوز تولیدات ما توان رقابت با محصولات خارجی را ندارد که این موضوع نشان دهنده ضعف در این زمینه است. رهبر انقلاب فرمودند هر زمان که مدیریت جهادی داشتیم موفق بودیم.

استاد دانشگاه امیرکبیر خاطرنشان کرد: در صنعت خودروسازی هنوز از سایر کشورها عقب هستیم. صنعت خودرو سازی ما قابل قیاس با کره جنوبی نیست و نمی‌تواند با آن رقابت کند.

بدون تخریب همدیگر با قدرت ایستادگی کنیم

غفوری فرد، علاوه بر مدیریت، بخش دیگری از مشکلات کشور را اقتصادی دانست و گفت: اگر بدن سالم نباشد، انسان با کوچکترین میکروب مریض می‌شود. اگر اقتصاد ما خوب بود، تحریم‌ها نمی‌توانست تاثیر عمده‌ای داشته باشد. خود مسوولان کشور هم می‌گویند تحریم‌ها حداکثر ۲۰ تا ۳۰ درصد تاثیر دارد. می‌توانیم با امکانات و دانشمندان خودمان کشور را اداره کنیم و مدیریت و سیاست‌های سالم داشته باشیم و مقابل دشمن احساس ضعف نشان ندهیم در این صورت است که حتماً تاثیرات تحریم‌ها کاهش می‌یابد.

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بدون تخریب همدیگر با قدرت ایستادگی کنیم، حتما موفق‌تر خواهیم بود. متاسفانه دور گذشته رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری نامزدها تلاش می‌کردند یکدیگر را تخریب کنند، حتی یک نفر از آنها طرح و برنامه خاصی ارائه نداد و کسی از نامزدها نگفت چه برنامه ای مثلا برای بیکاری دارد.

غفوری فرد یادآور شد: جوان سی و چند ساله‌ای بودم که استاندار خراسان شدم هفته دوم شروع به کار، طرحی برای حل مشکل بیکاری استان ارائه کردم. این طرح در شورای انقلاب مطرح شد و مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی گفتند این طرح را برای کشور انجام دهید. این طرح در شورای انقلاب مطرح شد و مرحوم هاشمی رفسنجانی گفتند که اگر این طرح اجرا شود ضدانقلاب ناامید می‌شود.

نامزد پیشین انتخابات ریاست جمهوری گفت: همه کسانی که نامزد انتخابات ریاست جمهوری می شوند باید طرحی برای اداره کشور ارائه کنند. در برخی از کشورها وقتی فردی می‌خواهد داوطلب شود طرح و برنامه‌های خود را ارائه می‌دهد. اما ما در برنامه‌های انتخاباتی همدیگر را تخریب و متهم می‌کنیم و مردم همه را دزد قلمداد می کنند! مردم اوایل انقلاب برای تبرک به ماشین مسوولان دست می‌کشیدند چون به آنان اعتقاد داشتند.

این فعال اصولگرا، بزرگترین سرمایه اجتماعی را مردم توصیف کرد و گفت: تخریب همدیگر موجب کاهش این سرمایه اجتماعی می‌شود. در حکومت علوی نباید مجالی برای رشد آقازاده‌ها وجود داشته باشد و نباید کسی حقوق نجومی بگیرد.

نرخ مشارکت شهروندان با ۴۲ درصد در پایینترین سطح آن از ابتدای پیروزی انقلاب بود. شیوع ویروس کرونا و همچنین از دست رفتن سرمایه‌های اجتماعی و وعده‌های محقق نشده باعث شد مردم تمایلی برای مشارکت نداشته باشند

در انتخابات ۱۴۰۰ مردم مشارکت بیشتری از انتخابات گذشته مجلس دارند

غفوری فرد با اشاره به مشارکت حداقلی واجدان شرایط در انتخابات دوم اسفندماه ۹۸، گفت: نرخ مشارکت شهروندان با ۴۲ درصد در پایینترین سطح آن از ابتدای پیروزی انقلاب بود. شیوع ویروس کرونا و همچنین از دست رفتن سرمایه‌های اجتماعی و وعده‌های محقق نشده باعث شد مردم تمایلی برای مشارکت نداشته باشند.

عضو مجمع وزیران ادوار جمهوری اسلامی بیان کرد: مردم ممکن است نگرانی‌هایی داشته باشند اما در مواقع حساس مانند راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور حداکثری دارند. پیش بینی می‌کنم نرخ مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بیشتر باشد و مردم حضوری پررنگ‌تر داشته باشند چون انتخابات ریاست جمهوری با مجلس فرق دارد، معمولا انگیزه بیشتری برای این انتخاب دارند و جاذبه انتخابات ریاست جمهوری بیشتر است.

غفوری فرد یادآور شد: مردم ما دقیقه نودی هستند، اگر انتخابات گذشته را بررسی کنید تا روز آخر کسی فکر نمی‌کرد رییس دولت دهم رای بالایی داشته باشد اما انتخاب شد. رییس دولت اصلاحات هم تا روز آخر باور نداشت که شانس بالایی برای موفقیت داشته باشد، به یکی از دوستان گفته بود دعا کنید ۲ تا سه میلیون رای بیاورم اما او ۱۷ میلیون رای آورد.

وی درباره نامزدهای احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ گفت: اسامی شماری از شخصیت‌های اصولگرا و اصلاح طلب مطرح است، اما اینکه چه کسی حضور خواهد داشت و اینکه چه کسی شانس پیروزی دارد هنوز زود است در این باره صحبت کنیم.

این فعال اصولگرا گفت: رییس دولت دهم علاقه دارد در جامعه مطرح باشد و به شکل غیرمستقیم اعلام حضور کرده است، اما تجربه نشان داده که هیچ کدام از روسای جمهوری قبلی با حضور مجدد موفق نبودند، البته صلاحیت آنها رد شده است. بعید می‌دانم رییس دولت دهم تایید صلاحیت شود، در صورت تایید شدن بعید است رای بیاورد چون پایه رای او جریان اصول‌گرایی است.

نامزدهای احتمالی انتخابات ۱۴۰۰

غفوری فرد درباره شخصیت‌های اصولگرا که احتمال دارد نامزد انتخابات ریاست جمهوری شوند، گفت: محمدباقر قالیباف و علی لاریجانی از کسانی هستند که حضور دارند. خیلی‌ها علاقه دارند که علی اکبر ناطق نوری هم حضور داشته باشد اما او نخواهد آمد. عزت الله ضرغامی و سعید جلیلی به احتمال زیاد نامزد خواهند شد. حزب موتلفه اسلامی هم در حال بررسی حضور با نامزد مستقل است. همچنین احتمال دارد مهرداد بذرپاش هم جزو داوطلبان باشد. از مجلس هم حمیدرضا حاج بابایی و محمد نیکزاد شاید داوطلب شوند. از اصلاح‌طلبان هم اسحاق جهانگیری ممکن است نامزد انتخابات شود.

عملکرد خوب وزارت بهداشت در مقابله با کرونا

غفوری فرد با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب در دیدار هیات دولت مبنی بر اینکه دولت نباید سال آخر را به شکل وقت اضافه نگاه کند، به عملکرد موفق و بسیار خوب وزارت بهداشت در مقابله با شیوع ویروس کرونا پرداخت و گفت: در بسیاری از جهات از بقیه کشورها جلوتر هستیم. در این مسیر مردم خوب همکاری کردند، مثلا هیات‌های مذهبی با رعایت فاصله اجتماعی مراسم عزاداری را برگزار کردند و خیلی هم موفق بودند اما افرادی هم رعایت نکردند.

این دولتمرد سابق در ادامه سخنانش به تحریم‌های آمریکا علیه کشورمان پرداخت و افزود: هر روز توطئه جدیدی از سوی آمریکا و اسرائیل در منطقه پیاده می‌شود و اخیرا هم عادی‌سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی انجام شده است. پس از پیروزی دیپلماتیک ایران در شورای امنیت و شکست آمریکا در تصویب قطعنامه پیشنهادیش برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، آمریکا در پی فعال کردن مکانیسم ماشه علیه کشورمان است، اما کشورهای اروپایی، روسیه و چین با این اقدام مخالف هستند.

حزب چهار، پنج نفره نمی‌تواند برنامه بدهد

غفوری فرد، تحزب در ایران را تجربه‌ای ناموفق توصیف کرد و گفت: نهاد حزب در ایران به طور نامشروع متولد شد. نخستین تشکلی که مطرح شد گروه ۵۳ نفر تقی ارانی و در ادامه حزب توده بود. مشکل اصلی حزب توده این بود که با فرهنگ و ایدئولوژی مردم ایران همخوانی نداشت. چون منکر وجود خدا بود و از لحاظ ایدئولوژیکی با فرهنگ عامه مردم تضاد داشت. این حزب توسط دشمن وقت ایران یعنی شوروی حمایت می‌شد. بنابراین با ورود نهاد حزب در ایران در قالب تشکلهای چپ گرا از همان ابتدا مردم ذهنیت منفی نسبت به احزاب پیدا کردند.

رئیس پیشین خانه احزاب گفت: بعدها با تاسیس احزاب حکومت ساز در دوران پهلوی و احزاب ملی مشکلات جدی‌تری پیدا شد. احزاب نقش ماهی در آب را دارند، باید آب باشد که ماهی زنده بماند و رشد کند و مطالبات را پیگیری کند. تا قبل از انقلاب شرایط رشد احزاب فراهم نبود. رضاخان و پسرش اجازه ندادند که احزاب رشد کنند و مخالفان حذف می‌شدند.

عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی با اشاره به تاسیس این حزب، گفت: حزب جمهوری اسلامی قبل از انقلاب به‌شکل مخفی تاسیس شد اما در اسفند ماه ۵۷ اعلام موجودیت کرد. در اساسنامه حزب آمده بود که هر وقت تعداد اعضا به ۳۰۰ نفر رسید، نخستین کنگره رسمی برگزار شود. در ساعت‌های اولیه رسمیت پیدا کردن این حزب تعداد اعضا به بیش از هزاران نفر رسید. مردم به دلیل اعتمادی که به شهیدان بهشتی و باهنر و همچنین مرحوم هاشمی رفسنجانی و موسوی اردبیلی داشتند از این حزب استقبال کردند.

غفوری فرد ادامه داد: قرار نبود که حزب در شهرستان‌ها شعبه داشته باشد اما آنقدر استقبال زیاد بود که شهید باهنر مسئول حزب در شهرستان‌ها شد. حزب در حال رشد بود که دشمن متوجه شد و اول هاشمی رفسنجانی را ترور کرد و بعد حادثه هفتم تیر را رقم زد. دشمنان می‌دانستند اگر حزب جمهوری اسلامی با داشتن مردان بزرگ رشد کند، به راحتی الگویی برای جهان اسلام می‌شود اما یکسری اقدامات باعث انحلال حزب جمهوری اسلامی شد.

دبیر کل جامعه اسلامی ورزشکاران خاطرنشان کرد: بعدها در دوره حجت الاسلام والمسلمین خاتمی، احزاب رشد قارچ گونه داشتند. مثلا چند نفر دور هم جمع می‌شدند و حزب تشکیل می‌دادند بطوریکه ۳۰۰ تا ۴۰۰ حزب در کشور تشکیل شد. باید توجه داشت یک حزب ۴ تا ۵ نفره نمی‌تواند برای مردم برنامه و راهکاری ارائه دهد.

مشاور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدرک گرایی بدون پشتوانه علمی را آفت مدیریت کشور ارزیابی کرد و گفت: در میدان انقلاب تهران مقاله و پایان نامه می‌نویسند و می‌فروشند این موضوع را در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردم.

پایگاه خبری خبر فوری (khabarfoori.com)

5f4e143813792_2020-09-01_13-58 سیاسی/ انتخابات 11 شهریور 1399 – 13:58

«حسن غفوری فرد» افزود: یک دانشگاه غیردولتی هر سال ۲۰ هزار دانشجوی دکتری می‌گیرد و رئیس این دانشگاه هم اعلام می‌کند که چون دانشجوی کارشناسی نداریم با گرفتن دانشجوی دکتری به دنبال تامین هزینه‌های دانشگاه هستیم.

عضو هیات مدیره مجمع وزیران ادوار جمهوری اسلامی ادامه داد: بسیاری از مدیران در تاجیکستان مدرک گرفتند. در آنجا چون نوآوری و مطلب جدید برای ارائه نداشتند، بسیاری از اخبار محرمانه کشور را در پایان نامه‌ها می‌آوردند و این اطلاعات لو می‌رفت. بنابراین بسیاری از مشکلات داخلی کشور به دانشگاه‌ها و آموزش برمی‌گردد.

غفوری فرد گفت: برای نخستین بار چهار دوره دکتری در رشته‌های علوم و تکنولوژی هسته‌ای، برق، آینده‌پژوهی و معماری سازه‌های هسته‌ای تاسیس کردم. هر سال در این رشته‌ها تعداد محدودی دانشجو پذیرش می‌شود و گرنه این نوع پذیرش دانشجوی دکتری و مدرک‌گرایی نتیجه‌ای بهتر از وضع موجود ندارد.

وی، مشکل اساسی اقتصاد کشور را مساله مدیریت عنوان کرد و افزود: مشکل صنعت را از طریق دانشگاه می‌توان حل کرد. سال ۶۰ در دولت گفتم دانشگاه‌ها با طرح‌های خوبی که ارائه می‌دهند می‌توانند مشکل صنعت را حل کنند. مهندس امروز با مهندس پنجاه سال پیش فرق دارد. هرکشوری از نظر صنعت موفق بوده از دانشگاه استفاده کرده است.

غفوری فرد گفت: جمعیت ۸۵ میلیون نفری ما می‌تواند تاثیر بسیار زیادی بر بیش از ۵ میلیون نفر فارغ التحصیل دانشگاهی داشته باشد اما متاسفانه همچنان وارد کننده محصولات خارجی هستیم.

وزیر پیشین نیرو افزود: رهبر انقلاب فرمودند که با امکانات خوب داخلی که برای تولید داریم، نباید واردات داشته باشیم. مثلا با مدیریت خوبی که در بخش دفاعی داشتیم و همچنین بهره گیری از توان داخلی به پیشرفت‌های خوبی دست پیدا کردیم.

غفوری فرد ادامه داد: چگونه است می‌توانیم قویترین و بهترین موشک‌ها نقطه زن را تولید کنیم، اما در صنعت خودروسازی با بیش از ۵۰ سال سابقه هنوز تولیدات ما توان رقابت با محصولات خارجی را ندارد که این موضوع نشان دهنده ضعف در این زمینه است. رهبر انقلاب فرمودند هر زمان که مدیریت جهادی داشتیم موفق بودیم.

استاد دانشگاه امیرکبیر خاطرنشان کرد: در صنعت خودروسازی هنوز از سایر کشورها عقب هستیم. صنعت خودرو سازی ما قابل قیاس با کره جنوبی نیست و نمی‌تواند با آن رقابت کند.

بدون تخریب همدیگر با قدرت ایستادگی کنیم

غفوری فرد، علاوه بر مدیریت، بخش دیگری از مشکلات کشور را اقتصادی دانست و گفت: اگر بدن سالم نباشد، انسان با کوچکترین میکروب مریض می‌شود. اگر اقتصاد ما خوب بود، تحریم‌ها نمی‌توانست تاثیر عمده‌ای داشته باشد. خود مسوولان کشور هم می‌گویند تحریم‌ها حداکثر ۲۰ تا ۳۰ درصد تاثیر دارد. می‌توانیم با امکانات و دانشمندان خودمان کشور را اداره کنیم و مدیریت و سیاست‌های سالم داشته باشیم و مقابل دشمن احساس ضعف نشان ندهیم در این صورت است که حتماً تاثیرات تحریم‌ها کاهش می‌یابد.

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بدون تخریب همدیگر با قدرت ایستادگی کنیم، حتما موفق‌تر خواهیم بود. متاسفانه دور گذشته رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری نامزدها تلاش می‌کردند یکدیگر را تخریب کنند، حتی یک نفر از آنها طرح و برنامه خاصی ارائه نداد و کسی از نامزدها نگفت چه برنامه ای مثلا برای بیکاری دارد.

غفوری فرد یادآور شد: جوان سی و چند ساله‌ای بودم که استاندار خراسان شدم هفته دوم شروع به کار، طرحی برای حل مشکل بیکاری استان ارائه کردم. این طرح در شورای انقلاب مطرح شد و مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی گفتند این طرح را برای کشور انجام دهید. این طرح در شورای انقلاب مطرح شد و مرحوم هاشمی رفسنجانی گفتند که اگر این طرح اجرا شود ضدانقلاب ناامید می‌شود.

نامزد پیشین انتخابات ریاست جمهوری گفت: همه کسانی که نامزد انتخابات ریاست جمهوری می شوند باید طرحی برای اداره کشور ارائه کنند. در برخی از کشورها وقتی فردی می‌خواهد داوطلب شود طرح و برنامه‌های خود را ارائه می‌دهد. اما ما در برنامه‌های انتخاباتی همدیگر را تخریب و متهم می‌کنیم و مردم همه را دزد قلمداد می کنند! مردم اوایل انقلاب برای تبرک به ماشین مسوولان دست می‌کشیدند چون به آنان اعتقاد داشتند.

این فعال اصولگرا، بزرگترین سرمایه اجتماعی را مردم توصیف کرد و گفت: تخریب همدیگر موجب کاهش این سرمایه اجتماعی می‌شود. در حکومت علوی نباید مجالی برای رشد آقازاده‌ها وجود داشته باشد و نباید کسی حقوق نجومی بگیرد.

نرخ مشارکت شهروندان با ۴۲ درصد در پایینترین سطح آن از ابتدای پیروزی انقلاب بود. شیوع ویروس کرونا و همچنین از دست رفتن سرمایه‌های اجتماعی و وعده‌های محقق نشده باعث شد مردم تمایلی برای مشارکت نداشته باشند

در انتخابات ۱۴۰۰ مردم مشارکت بیشتری از انتخابات گذشته مجلس دارند

غفوری فرد با اشاره به مشارکت حداقلی واجدان شرایط در انتخابات دوم اسفندماه ۹۸، گفت: نرخ مشارکت شهروندان با ۴۲ درصد در پایینترین سطح آن از ابتدای پیروزی انقلاب بود. شیوع ویروس کرونا و همچنین از دست رفتن سرمایه‌های اجتماعی و وعده‌های محقق نشده باعث شد مردم تمایلی برای مشارکت نداشته باشند.

عضو مجمع وزیران ادوار جمهوری اسلامی بیان کرد: مردم ممکن است نگرانی‌هایی داشته باشند اما در مواقع حساس مانند راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور حداکثری دارند. پیش بینی می‌کنم نرخ مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بیشتر باشد و مردم حضوری پررنگ‌تر داشته باشند چون انتخابات ریاست جمهوری با مجلس فرق دارد، معمولا انگیزه بیشتری برای این انتخاب دارند و جاذبه انتخابات ریاست جمهوری بیشتر است.

غفوری فرد یادآور شد: مردم ما دقیقه نودی هستند، اگر انتخابات گذشته را بررسی کنید تا روز آخر کسی فکر نمی‌کرد رییس دولت دهم رای بالایی داشته باشد اما انتخاب شد. رییس دولت اصلاحات هم تا روز آخر باور نداشت که شانس بالایی برای موفقیت داشته باشد، به یکی از دوستان گفته بود دعا کنید ۲ تا سه میلیون رای بیاورم اما او ۱۷ میلیون رای آورد.

وی درباره نامزدهای احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ گفت: اسامی شماری از شخصیت‌های اصولگرا و اصلاح طلب مطرح است، اما اینکه چه کسی حضور خواهد داشت و اینکه چه کسی شانس پیروزی دارد هنوز زود است در این باره صحبت کنیم.

این فعال اصولگرا گفت: رییس دولت دهم علاقه دارد در جامعه مطرح باشد و به شکل غیرمستقیم اعلام حضور کرده است، اما تجربه نشان داده که هیچ کدام از روسای جمهوری قبلی با حضور مجدد موفق نبودند، البته صلاحیت آنها رد شده است. بعید می‌دانم رییس دولت دهم تایید صلاحیت شود، در صورت تایید شدن بعید است رای بیاورد چون پایه رای او جریان اصول‌گرایی است.

نامزدهای احتمالی انتخابات ۱۴۰۰

غفوری فرد درباره شخصیت‌های اصولگرا که احتمال دارد نامزد انتخابات ریاست جمهوری شوند، گفت: محمدباقر قالیباف و علی لاریجانی از کسانی هستند که حضور دارند. خیلی‌ها علاقه دارند که علی اکبر ناطق نوری هم حضور داشته باشد اما او نخواهد آمد. عزت الله ضرغامی و سعید جلیلی به احتمال زیاد نامزد خواهند شد. حزب موتلفه اسلامی هم در حال بررسی حضور با نامزد مستقل است. همچنین احتمال دارد مهرداد بذرپاش هم جزو داوطلبان باشد. از مجلس هم حمیدرضا حاج بابایی و محمد نیکزاد شاید داوطلب شوند. از اصلاح‌طلبان هم اسحاق جهانگیری ممکن است نامزد انتخابات شود.

عملکرد خوب وزارت بهداشت در مقابله با کرونا

غفوری فرد با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب در دیدار هیات دولت مبنی بر اینکه دولت نباید سال آخر را به شکل وقت اضافه نگاه کند، به عملکرد موفق و بسیار خوب وزارت بهداشت در مقابله با شیوع ویروس کرونا پرداخت و گفت: در بسیاری از جهات از بقیه کشورها جلوتر هستیم. در این مسیر مردم خوب همکاری کردند، مثلا هیات‌های مذهبی با رعایت فاصله اجتماعی مراسم عزاداری را برگزار کردند و خیلی هم موفق بودند اما افرادی هم رعایت نکردند.

این دولتمرد سابق در ادامه سخنانش به تحریم‌های آمریکا علیه کشورمان پرداخت و افزود: هر روز توطئه جدیدی از سوی آمریکا و اسرائیل در منطقه پیاده می‌شود و اخیرا هم عادی‌سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی انجام شده است. پس از پیروزی دیپلماتیک ایران در شورای امنیت و شکست آمریکا در تصویب قطعنامه پیشنهادیش برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، آمریکا در پی فعال کردن مکانیسم ماشه علیه کشورمان است، اما کشورهای اروپایی، روسیه و چین با این اقدام مخالف هستند.

حزب چهار، پنج نفره نمی‌تواند برنامه بدهد

غفوری فرد، تحزب در ایران را تجربه‌ای ناموفق توصیف کرد و گفت: نهاد حزب در ایران به طور نامشروع متولد شد. نخستین تشکلی که مطرح شد گروه ۵۳ نفر تقی ارانی و در ادامه حزب توده بود. مشکل اصلی حزب توده این بود که با فرهنگ و ایدئولوژی مردم ایران همخوانی نداشت. چون منکر وجود خدا بود و از لحاظ ایدئولوژیکی با فرهنگ عامه مردم تضاد داشت. این حزب توسط دشمن وقت ایران یعنی شوروی حمایت می‌شد. بنابراین با ورود نهاد حزب در ایران در قالب تشکلهای چپ گرا از همان ابتدا مردم ذهنیت منفی نسبت به احزاب پیدا کردند.

رئیس پیشین خانه احزاب گفت: بعدها با تاسیس احزاب حکومت ساز در دوران پهلوی و احزاب ملی مشکلات جدی‌تری پیدا شد. احزاب نقش ماهی در آب را دارند، باید آب باشد که ماهی زنده بماند و رشد کند و مطالبات را پیگیری کند. تا قبل از انقلاب شرایط رشد احزاب فراهم نبود. رضاخان و پسرش اجازه ندادند که احزاب رشد کنند و مخالفان حذف می‌شدند.

عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی با اشاره به تاسیس این حزب، گفت: حزب جمهوری اسلامی قبل از انقلاب به‌شکل مخفی تاسیس شد اما در اسفند ماه ۵۷ اعلام موجودیت کرد. در اساسنامه حزب آمده بود که هر وقت تعداد اعضا به ۳۰۰ نفر رسید، نخستین کنگره رسمی برگزار شود. در ساعت‌های اولیه رسمیت پیدا کردن این حزب تعداد اعضا به بیش از هزاران نفر رسید. مردم به دلیل اعتمادی که به شهیدان بهشتی و باهنر و همچنین مرحوم هاشمی رفسنجانی و موسوی اردبیلی داشتند از این حزب استقبال کردند.

غفوری فرد ادامه داد: قرار نبود که حزب در شهرستان‌ها شعبه داشته باشد اما آنقدر استقبال زیاد بود که شهید باهنر مسئول حزب در شهرستان‌ها شد. حزب در حال رشد بود که دشمن متوجه شد و اول هاشمی رفسنجانی را ترور کرد و بعد حادثه هفتم تیر را رقم زد. دشمنان می‌دانستند اگر حزب جمهوری اسلامی با داشتن مردان بزرگ رشد کند، به راحتی الگویی برای جهان اسلام می‌شود اما یکسری اقدامات باعث انحلال حزب جمهوری اسلامی شد.

دبیر کل جامعه اسلامی ورزشکاران خاطرنشان کرد: بعدها در دوره حجت الاسلام والمسلمین خاتمی، احزاب رشد قارچ گونه داشتند. مثلا چند نفر دور هم جمع می‌شدند و حزب تشکیل می‌دادند بطوریکه ۳۰۰ تا ۴۰۰ حزب در کشور تشکیل شد. باید توجه داشت یک حزب ۴ تا ۵ نفره نمی‌تواند برای مردم برنامه و راهکاری ارائه دهد.

منبع: ایرنا

66

حسن غفوری فرد
انتخابات ریاست جمهوری 1400

اخبار مرتبط

خبر فوری در شبکه های اجتماعی

khabarfoori in social networks coronavirus پیشنهاد ما

عراق، شاید محل درگیری ایران و آمریکا؛ همه چیز به تصمیم الکاظمی بستگی دارد/ اقدام آمریکا بعد از شکست پروژه مکانیسم ماشه چیست؟
پخش مستند " علامت عشق" به مناسبت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی
دو موشک ایرانی که پیام مهمی را به ترامپ مخابره کردند/ آیا "حاج قاسم" و "ابومهدی" واکنشی به مساله مکانیسم ماشه بود؟
پشت پرده خبر آغاز جنگ در مهر ماه / آیا ترامپ می‌تواند جنگ با ایران را آغاز کند؟ / شایعه جنگ، قطعه‌ای دیگر از پازل پوتین
در نیزارهای ماهشهر قتل عام نشد، اما در چند نقطه خوزستان درگیری مسلحانه رخ داد / حکم اعدام برای آبان 98 نداشتیم/ من هم آب شکلاتی دیده‌ام
ویران کردن دیوارهای 130 باغ بدون هشدار قبلی و با توضیحات گنگ بعدی در مشهد / یک باغدار: مجوز دادگاه داشتم / نماینده چناران: تخریب‌ها، پیگرد قانونی دارد
انفجار بیروت؛ آیا چرنوبیل جدیدی در راه است؟ / شباهت‌های انفجار بیروت با حادثه قطار نیشابور

به روایت شما مخاطبین خبرفوری نسبت به عدم کیفیت برخی از مواد غذایی انتقاداتی دارند 1399/5/22 آبگرفتگی کوچه های افشار غربی در بلوار آزادگان اصفهان در هنگام بارش باران / مشکلی که حالا دیگر وجود ندارد 1399/5/16 گلایه یک دانشجوی پزشکی از شرایط امتحان بورد! 1399/5/12 مخاطبان خبرفوری: نگران کنکور کرونایی هستیم! 1399/5/9 برجی در مشهد که به پسرهای نوجوان روی خوش نشان نمی‌دهد 1399/5/9 یک وام ازدواج و هزار و یک دردسر 1399/5/5 ادامه

پست بعدی

هزار و یک شاد؛ اصرار آموزشی و پرورش بر اجرای مجدد شاد چیست؟

س سپتامبر 1 , 2020
چهار روز دیگر تا شروع سال تحصیلی جدید مانده اما مهم‌ترین سوال‌ها اما این است که آیا آموزش و پرورش از دریافت خدمات آموزشی در تمام نقاط کشور و توسط تمام دانش‌آموزان مطمئن است؟ در همچنان بر یک پاشنه می‌چرخد؛ این جمله دقیقا یعنی حکایت هزار و یک شب شاد؛ حکایتی که گویا مسئولین وزارت آموزش و پرورش قصد پایان دادن به آن را ندارند. حکایت همچنان ناشاد بودن شاد است و دعوا همچنان بر اجرای اصول ۳ و ۳۰ قانون اساسی؛ البته این نکته که ۶ ماه است از آموزش و پرورش درخواست می‌شود فکری به‌حال این پیام‌رسان شاد کنند و حداقل ۶ماه است که گفته می‌شود شاد ایرادات ریز و درشت کم ندارد و خانواده‌ها از دریافت خدمات آموزشی در شاد کلافه شده‌اند و در موارد متعددی حتی جامانده‌اند، اینکه ۶ ماه است به وزارت آموزش و پرورش گفته می‌شود پیامرسان شاد با مشکلات ریز و درشت خود، از اصل ۳۰ قانون اساسی تعدی کرده و ارایه صرفا پیام‌رسان شاد برای ارایه خدمات اموزشی در ایام کرونا اتفاقی خلاف قانون را رقم می‌زند، اما گوش هیچ‌کدام از مسئولین بدهکار نیست، دردآور است. از ابتدای شیوع ویروس کرونا خلاف قانون بودن شاد داد زده شد، اما کسی توجه..

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000