به بازپرس گفتم با یک فرغون سند و مدرک آمدم/ صدا و سیما به قالیباف تریبون داد، اما به من نه

60a37befe49f3_2021-05-18_13-03 عضو شوراى شهر تهران گفت: در جریان شکایت آقای قالیباف از من در شعبه 15 دادگاه، بازبرس این شعبه که بعدا در جریان پرونده طبری محکوم هم شد، بعد از مراجعه من در نهایت به وكيل من گفت که به او بگویید من دهنش را زیپ می کشم.

محمود ميرلوحى در مصاحبه با لایو اینستاگرام درباره کارنامه چهارساله اخیر شورای شهر توضیحاتی ارایه کرده است:

عضو اصلاح طلب شوراى شهر تهران در مورد روند روی کار آمدن شورای شهر اصلاح طلبان و تلاش های صورت گرفته گفت: در انتخابات سال 96، 26 میلیون رای تنها برای شورای شهر تهران رای به صندوق ریخته شد و این پدیده ای بی نهایت خاص بود که احتمالا دیگر تکرار نخواهد شد. شورای شهر اصلاحات عملا بعد از 15 سال حاکمیت اصولگرایان بر شهر بر سر کار آمد. من بهترین ارتباط را با شورای شهر و شهردار داشتم چرا که 4 سال کار کرده بودیم و موفق شدیم بخش تعطیل شده قانون اساسی را دوباره اجرا کنیم. به نظر ما شورای محل و کانون فعالیت های مهم است. به نظر من قانون شورا آنطور که باید و شاید قانون اساسی را منعکس نمی کند. به نظر این دوره یکی از دوره هایی بود که شورای شهر در برنامه ها و رویکردها بسیار متمایز از دوره پیشینش بود. البته شرایط به کلی متفاوت بود چه بین المللی و چه داخلی پس شرایط این دو دوره قابل قیاس نیست. طبیعتا اقدامات و تصمیمات نیز به کلی متمایز بوده به عنوان مثال آنچه شورای شهر قبل از ما بر آن ها پافشاری می کرد عملا خط قرمز ما محسوب می شد.

او درپاسخ به این پرسش که چرا چرا نامه تحقیق و تفحص آنقدر دیر مطرح شد و تفاوت کارنامه شهرداری دوره قالیباف با امروز چیست، پاسخ داد: مدیریت شهری قبلی 3 دوره بر مسند کار بود. از اقدامات پر انتقاد و عجیب احمدی نژاد که بگذریم شورای شهر قالیباف نیز دست به تصمیمات عجیبی زد. ما در شورای پنجم برنامه ارائه کردیم تا در همه حوزه ها از جمله منابع و درآمد رویکردی متفاوت برگزینیم. این ها برای اجرا برخی پروژه ها مثل پل صدر یا امام علی از هر طریقی می شد مثل تراکم تامین منابع می کردند. وقتی طرح جامع شهر تهران در 86 تصویب شد موج سنگینی به سمت شهرداری آمد و تنها در سال 90 34 هزار پرونده صادر شد این در حالی است که در سال گذشته تنها 11 هزار پروانه صادر شده است. در اخرین سال شورای شهر قالیباف 25 میلیون متر در سال برای مال ها و مسکونی ها پروانه صادر شد. در 4 سالی که ما بودیم بالاترین میزان 15 میلیون متر پروانه بود. شما این را با سال های شورای شهر قبلی با وجود بهتر بودن شرایط تحریمی مقایسه کنید. ما گزارشی از منطقه 1 تهیه کردیم بر این اساس متوجه شدیم هیچ کدام از ساختمان ها براساس طرح تفضیلی ساخته نشده است. خوشبختانه امروز اضافه طبقه و سطح اشکال به 0 رسیده است که اقدام مهمی است.

میرلوحی در ادامه اشاره به تصمیمات عجیب شورای شهر و شهرداری پیشین گفت: این ها بعد از این سراغ برج باغ رفتند و 128 هکتار طی 10 سال پروانه ساخت برج باغ دادند. در خود برج باغ ها تقریبا هیچ کس قانون را اجرا نکرد که قرار بود 30 درصد باغ را بسازند، در این کار هم ما شاهد تخلف در ساخت طبقات بودیم و 70 درصد ساخت و سازها برخلاف پروانه بوده به طوری که امروز دیگر شاهد باغ ها در تهران نیستیم. آقایان دیدند این هم فایده ندارد پس رفتند سراغ استقراض و ما امروز شاهد انبوهی از این بدهی ها هستیم. بالاخره منابع پایدار در گذشته تنها در گفتار بود، اما اکنون به شکل قانونی اجرا می شود. در سال های قبل ما دارایی های شهر به تاراج گذاشته شد، این ها تنها در منطقه 22 چیزی بالغ بر 22 میلیون متر زمین ذخیره که بایستی برای ساخت فضای سبز و امکانات رفاهی استفاده می شد را فروختند. شما منطقه 4 را در اتوبان بابایی مشاهده کنید که بلندمرتبه هایی غیر قانونی ساختند به طوری که حتی نردبان های آتش نشانی هم آنجا قابل استفاده نیستند.

ه نظرم منابع پایدار بسیار مهم بود، آنها انباشت بدهی داشتند اما ما آن را پرداختیم. ما دیگر شاهد اعتراض پیمانکاران نبودیم، ما در سه سال 8 هزار میلیارد بدهی بانکی را پرداخت کردیم ضمن اینکه طلب های خود را از ارگان های دیگر مثل ارتش وصول کردیم

وی افزود: یکی از نکاتی که به مردم قول دادیم و عمل کردیم این بود که بحث تاریخ فعالیت ها با ساعت و زمان انتخابات یکی نباشد، مردم بر حمل و نقل عمومی تاکید داشتند و ما بر آن تاکید داشتیم. شورای پنجم اهتمام بسیاری بر کاهش آلودگی هوا داشت و ما به جای خودرو محوری سعی در توسعه دوچرخه و حمل و نقل عمومی را داشتیم. زمانی که ما شهر را به دست گرفتیم تعداد خودروها 6 برابر ظرفیت شهر بود. با هزینه ساخت پل صدر می شد مترو تهران را به میزان سه برابر فعلی توسعه داد که متاسفانه نشد و پروژه ای مثل پل صدر ایجاد شد. این پروژه فاقد مطالعات علمی لازم بود و ما امروز شاهد وضعیت فعلی هستیم.

این فعال سياسى اصلاح طلب مهم ترین دستاورد شورای شهر اصلاح طلبان را چنین برشمرد: به نظرم منابع پایدار بسیار مهم بود، آنها انباشت بدهی داشتند اما ما آن را پرداختیم. ما دیگر شاهد اعتراض پیمانکاران نبودیم، ما در سه سال 8 هزار میلیارد بدهی بانکی را پرداخت کردیم ضمن اینکه طلب های خود را از ارگان های دیگر مثل ارتش وصول کردیم. انظباط مالی و شفافیت و کارایی را می توان مهمترین دستاوردهای شورای شهر اصلاحات دانست. در این شرایط تحریمی ما هر ماه یک ایستگاه مترو راه اندازی کردیم در کنار آن پروژه های دیگر مثل شهید بروجردی در منطقه 18 بعد سال ها اجرا شد. در مسائل سخت افزاری اقدامات بسیار عالی مثل تکمیل خط 6 و 7 یا خط 3 صورت گرفت. فکر می کنیم در حوزه های مختلف کار کردیم.

محمود میرلوحی در پاسخ به انتقاد یکی از کاربران حاضر در لایو پیرامون چرایی تاخیر شهرداری تهران در بیان مشکلات شهرداری قبلی نیز خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته این سوال بارها مطرح شده است. در این مدت روی تخلفات کار شد ما خودمان هم نمی دانستیم این فسادها چنین ابعادی دارد، در این بین دستگاه های دیگر نیز با ما همکاری نداشتند. به عنوان مثال صدا و سیما دو بار آقای قالیباف را در برنامه بدون توقف دعوت کرد و ایشان می گفتند بدهی وجود ندارد! این در حالی است که سیمای ملی بارها با حضور ما در برنامه برای توضح مخالفت کرد. ما برای آنکه ببینیم این ها چه کردند باید اسناد را بررسی می کردیم. ما اکنون مرتبا مسائل حسابرسی سال 93 و 94 را بررسی می کنیم. تا زمانی که این حساب ها جمع نشود نمی توان اطلاعات دقیقی داد. کار کار پر زحمتی بود و همکاری نیز با ما نمی شد. به عنوان مثال در اردیبهشت 96 از طرف رسا تجارت که به بانک شهر بدهکار بود املاک شهرداری واگذار شد! این ها واقعااز همه چی بی اطلاع بودند.

میرلوحی همچنین گفت: در جریان شکایت آقای قالیباف از من در شعبه 15 دادگاه، بازبرس این شعبه که بعدا محکوم هم شد در جریان پرونده طبری بعد از مراجعه من در نهایت به وكيل من گفت که به او بگوید من دهنش را زیپ می کشم! من به وکیلم گفت بگو با یک فرغون اسناد آمدم! آقای بازپرس بیشتر در نقش وکیل مدافع آقایان عمل می کرد.

عضو اصلاح طلب شورای شهر در پاسخ به پرسش آخر از سوی یکی از کاربران که واقعا اگر شخصی مثل عیسی شریفی با پرونده فساد در شهرداری اصلاح طلب بود چه برخوردی می شد، افزود: خیلی تفاوت می کرد، ما در گزارش هم گله کردیم که چطور 69 هزار میلیارد بدهی به وجود آمده است، فقط 10 میلیارد احکام قضایی صادر شده است. ما بیش از 1000 میلیارد را به واسطه ماده 473 ابطال کردیم، ما تلاش کردیم سالم سازی کنیم و حداقل انتظار یک خدا قوت داشتیم که آن را هم دریغ کردند.

پست بعدی

ثبت نام متقاضیان موکب داری اربعین آغاز شد

س مه 18 , 2021
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اعلام این خبر گفت: تدابیر لازم در خصوص دو احتمال برگزاری عمومی(بدون محدودیت) یا محدود شده و با تعداد کمتر زائران در اربعین اندیشیده شده است. محمد جلال‌مآب با بیان اینکه هنوز مسئولان دو کشور ایران و عراق در خصوص چگونگی برگزاری کنگره عظیم […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000