تغییر روش‌ کمک به کودکان مبتلا به سرطان در پاندمی کرونا

تغییر روش‌ کمک به کودکان مبتلا به سرطان در پاندمی کرونا

معاون مدیرعامل محک در خیریه، از تغییر روش‌های کمک به کودکان مبتلا به سرطان در پاندمی کرونا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیش از یک سال است که زندگی و همه ابعاد آن در جهان تحت تأثیر ویروس کرونا قرار گرفته است. این بیماری نه تنها نگرانی‌هایی برای سلامتی مردم در پی داشته بلکه شیوه زندگی افراد را نیز تغییر داده است. دغدغه حفظ سلامتی در کنار ادامه مسیر زندگی سخت و پیچیده شده و چالش مهمی را با نام «بقا» به دغدغه‌های سازمان‌ها، نهادها و ارگان‌ها اضافه کرده است. محک نیز به عنوان سازمانی مردم نهاد که در حدود سه دهه فعالیت خود حمایت از بیش از ۳۵ هزار کودک مبتلا به سرطان را در کارنامه و تجربه فعالیت خود دارد، تلاش کرده تا در این شرایط با توجه به ضرورت همراهی با تغییرات، بهترین تصمیمات را اتخاذ کند تا ارائه خدمات درمانی و حمایتی به کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌هایشان نه تنها متوقف نشود، بلکه با آینده‌پژوهی بتواند شایسته‌تر از گذشته در اختیار آنها قرار گیرد.

مهدی خواجه نوری معاون مدیرعامل محک در خیریه، با اشاره به ضرورت داشتن یک برنامه منسجم به منظور رویارویی با این بحران عمومی سلامتی و عدم ثبات اقتصادی در کشور، گفت: مؤسسه خیریه محک، همواره تلاش می‌کند در تصمیم‌گیری‌های خود به مصلحت تمام ذی ربطان فکر کند. این سازمان همراه با تغییرات، منعطف‌تر به مسئولیت خود عمل کرده است و با تکیه بر دانش و تجارت اقداماتی را هم راستا با شیوع ویروس کرونا انجام داده است. حال اینکه امروز برای عبور از این بحران سراسری، زیر سقف محک چه می‌گذرد شاید سوال بسیاری از نیکوکاران و افرادی باشد که این سازمان را بستری برای عمل به مسئولیت اجتماعی‌شان انتخاب می‌کنند.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در واحد جلب مشارکت محک همزمان با شیوع ویروس کرونا، افزود: پس از شیوع کرونا، با توجه به اهمیت حفظ سلامتی تمام ذی ربطان فعالیت دفاتر و واحد قلک متوقف شد و بعد یک دوره کوتاه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجدداً شروع به کار کردند. همچنین در این مدت تلاش شده است تا با توسعه روش‌های کمک از راه دور و روش‌های آنلاین، اهدای کمک‌های نیکوکاران به کودکان مبتلا به سرطان را تسهیل کنیم تا درمان فرزندانمان متوقف نشود. طراحی وب‌سایت جدید محک که امروز شاهد آن هستید، یکی از اقداماتی است که در پاسخ به درخواست‌های مربوط به برقراری ارتباطات آنلاین اعضای این خانواده بزرگ با محک ایجاد شده است. بدین ترتیب از این پس پرداخت کمک‌های نیکوکارانه یاوران گرانقدر محک به صورت آنلاین و سفارش‌های آنلاین محصولات محک در کوتاه‌ترین زمان ممکن میسر خواهد بود.

خواجه نوری گفت: از آنجایی که قلک یکی از قدیمی‌ترین روش‌ها برای تأمین هزینه‌های درمان کودکان مبتلا به سرطان به شمار می‌رود و آمارهایمان در سال گذشته نشان می‌دهد که بیش از ۷۵ درصد بودجه مورد نیاز برای درمان فرزندان‌مان را همین قلک‌ها تأمین کرده‌اند، به منظور استفاده کمتر از وجه نقد در شرایط کنونی کشور، نسبت به نصب QR Code بر روی قلک‌های محک اقداماتی صورت گرفته است، تا نیکوکاران بتوانند با اسکن آن کمک‌های خود را به صورت آنلاین درون قلک‌ها بریزند.

معاون مدیر عامل محک در خیریه با اشاره به اهمیت و ضرورت کمک به خیریه‌ها در شرایط کنونی کشور، ادامه داد: زندگی فرزندان کوچک محک سال‌هاست که با فاصله‌گذاری اجتماعی عجین شده، چرا که ضعف سیستم ایمنی بدن کودکان مبتلا به سرطان، آنها را در برابر کوچک‌ترین ویروس و میکروبی ضربه‌پذیر می‌کند. قهرمانان کوچک محک برای پیروزی در مسیر درمان سرطان سخت مبارزه می‌کنند و این روزها شرایط برای‌شان دشوارتر شده است. ما نیز تلاش می‌کنیم تا با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی درمان فرزندانمان ادامه داشته باشد. بر همین اساس اکنون ضرورت کمک به خیریه‌ها که آلامی را از انسان‌ها می‌کاهد بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود و محک نیز به عنوان یک خیریه پیشرو در به کارگیری تمام ظرفیت‌های خود برای همکاری با جامعه مدنی و نیکوکاران اهتمام می‌ورزد.

badoorbin.com
akhbarazad.com
منبع : مهر

پست بعدی

مروری بر شخصیت‌های سال تایم/ دو ایرانی که توانسته اند تا کنون شخص سال تایم شوند/ نامزد پرحاشیه ولیعهد انگلیس چگونه شخص سال شد؟

چ مارس 3 , 2021
شخص سال عنوانی است که مجله تایم از سال 1927 هر ساله به کسی که در سال سپری شده بیشترین توجه مثبت یا منفی را برانگیخته باشد اعطا می‌کند. تا سال 1988 این عنوان مرد سال نام داشت و بعد از آن به شخص سال تغییر نام داد. امروز سالروز […]

اجتماعی

منوی شبکه های اجتماعی تنظیم نشده است. شما باید منویی ایجاد کنید و آن را به منوی شبکه های اجتماعی در تنظیمات منو اختصاص دهید.

آخرین دیدگاه

000